תגיבו.

Vdrums

New member
תגיבו.

היא בחורה באמת נחמדה וזה רק ההתחלה, שבוע וחצי. זה כלום בתכלס שחושבים על זה. אבל היא שקטה. והיא מודה שהיא די שתקנית. ויש המון שתיקות שאנחנו נפגשים, יש את השתיקות האלה שהן לא מעיקות ואז השיחה עוברת קצת למבטים וכאלה, אבל יש שתיקות שנראות לי לא במקום ונראה כאילו שזה סתם תקוע. זה קצת יושב לי בראש... באמת סבבה איתה והיא מנשקת משו בסט, אבל זה די מטריד, זה לא שיש קצר בתקשורת זה נראה כמו מינוס תיקשורת. ושאני חושב על לחתוך אז עולה תחושת ה"אולי אני מפספס משהו"...

אתה צריך לברר אם היא שתקנית

תמיד (יש כאלו) ואם כן לחשוב אם זה מתאים לך או שהיא שתקנית כרגע מתוך ביישנות ועם הזמן , כשתרגיש יותר נוח איתך היא תיפתח .

Sefy

New member
אולי תנסה לדובב אותה ?

חוש הומור יכול לעזור, פעם הבאה ברגע השתיקה, תתחיל לדבר במקומה, תפתח איזו שיחה עם עצמך ו"איתה" ותראה מה יקרה, אני מניח שהיא תצחק או תגכח, ואז תאמר לה שזה יכול להיות הרבה יותר כיף אם היא תצטרף לשיחה של שניהם ואולי באמת היא תעשה את זה

Vdrums

New member
אני דווקא מצחיק אותה...

בא'נה ספי איזה רעיונות יש לך, פשוט להיט !!!!!!!
אתה מקורי לאללה. שיחה עם עצמי... אני אנסה את זה. איך זה שאתה פנוי? בנות מה קורה איתכן? אל תתנו לו לחמוק לכן מבין האצבעות... ולפי מה שהבנתי היא כנראה טיפוס שתקני...

Sefy

New member
בנות רוצות אותי רק בתאוריה ../images/Emo3.gif

כשזה מגיע למעשי, אני יותר מידי מכל דבר בשבילהן, אתה צריך לשמוע על איזה דברים דחו אותי בעבר (אני "יותר מידי נחמד!") ואין דבר כזה טיפוס שתקן, היא פשוט לא רוצה לומר משהו דבילי ולהראות קוקו לידך, אז תראה לה שאין שום בעיה בעניין, תראה, לנו יש הרבה יותר אומץ מלהן, אנחנו יכולים להיות דבילים ולצאת מזה בגדול, זה למה הן אוהבות אותנו כל כך

Vdrums

New member
גם לי אמרו פעם יותר מדי נחמד,

יותר מדי טוב... בקטע של להגיד משהו דבילי. יש לי חבר שרוט לאללה, שפיתח לעצמו סלנג ודי הדביק ת'חבר'ה, קיצר אני גם מדבר לידה ככה הרבה, לא דופק חשבון, וזה משעשע אותה והיא אתמול בעצמה זרקה איזה ביטוי. חחחחחחחח

Sefy

New member
אז אתה רואה ? תראה לה מזה! ../images/Emo6.gif

אמרו לך פעם ש"אתה מושלם אבל לא מחפשת כרגע" ?
בכל מקרה, נסה את מה שאמרתי, מקסימום יצא לה האוכל מהאף

Vdrums

New member
../images/Emo45.gif יש לך את זה אין ספק.

אם הייתי אישה הייתי מתחיל איתך.

Sefy

New member
אני מבקש שתשאר גבר ../images/Emo3.gif

לא מוותרים על הביצים בכזו קלות!

Sefy אני חולקת על דבריך!

זה לא נעים, זה בדיוק כמו להגיד לילד: "בנים לא בוכים." היציאה שלך צורמת.

Sefy

New member
יש לי מין הרגשה שאיבדת חוש הומור!

מה קשור "בנים לא בוכים" למה שאני אמרתי ?

Sefy

תחשוב על ההקשר בין "תהייה גבר, אל תאבד את הביצים בקלות" לבין "בנים לא בוכים"... גאווה גברית, ממש לא נעימה!!! מצד אחד אתם שואלים "מה נשים רוצות", מצד שני אתם מדברים בצורה, שגורמת לנו להרגיש דחייה... תבין, שאין פה תוקפנות, ותבין, שיש דברים, שלא אומרים ליד נשים! - בדיוק כמו שיש דברים, שנשים בחיים לא יגידו ליד גברים!

אני חושבת שנתקלנו פה בחוסר הבנה קל

קודם כל, אני חושבת שכוונתו של ספי הייתה להניע את תומר מלעבור לצד השני. בהומור, בלי עליונות מין אחד על השני. לא בצורה של 'תהיה גבר!' אלא בצורה של 'תשאיר ת'ביצים. זה כדאי!' ודבר שני, אין שום דבר שאני לא אומר ליד גבר.

Sefy

New member
../images/Emo45.gif

יש לי הרגשה שבמקום לקרוא משהו בתור בדיחה, היא תרגמה משהו שלא נאמר בכלל למשהו אחר לחלוטין שהכוונה שלו שונה טוטאלית ממה שנאמר. והוצאת את זה מכל פרופורציה.

Sefy מתנצלת...

אני פשוט לא רגילה לשפה כזו, וקצת מזעזע אותי להתקל בזה, ושמחה, שהגענו להבנה.

Sefy

New member
ואני מתנצל שנפגעת ממני ../images/Emo140.gif

כן, אני יודע, כבר התנצלתי בפרטי הרבה, אבל אמרתי לך, זה דפקט אצלי

למעלה