תגיבו!

NoaHK

New member
תגיבו!

אוקיי: למה החליטו לתרגם את וואן טרי היל ל"מגרש ביתי"? הדמות הכי מעצבנת באו סי? בעיניי... החברה הזאת של סת' , מפיטסבורג... אנה!!!
למרות שאני פנאטית של האו.סי אני לא מתה בכלל על מגרש ביתי - מה טוב בסדרה הזאת? סאמר וסת' באמת נשואים במציאות? אני נורא מפחדת שסינדרום דוסון קריק
יקרה גם לאו.סי - משיכה בלתי אפשרית לעוד עונה גרועה וסוף דבילי. אם זה ייקרה - אני מתחייבת לא לראות יותר ולזכור את הסדרה כדבר החיובי שקרה לטלוויזיה שלי השנה.

dht160

New member
אממ

זה תרגום לא ממש רע וחוץ מזה גם אני לא מוצא בה משהו מיוחד. חביבה והכול אבל לא מיוחדת כמו שעושים ממנה. הכי מעצבנת זה כיילוב. ולא.הם לא נשואים במציאות. רז

Hen m

New member
../images/Emo2.gif מה נסגר איתכם אנשים?

זאת הדמות הכי אינטלקטואלית בסדרה! אם ג'ולי לא הייתה, אז זאת הייתה הדמות האהובה עלי ביותר!. מספיק עם האנטיכיילבות הזאת
.

יש לי סטייה משונה לכיילב...

מצד אחד אני חולה עליו
ומצד שני אני מתעבת אותו

Dreaming girl1

New member
אנטיכיילביות ../images/Emo6.gif

כיילב הוא מצד אחד כלב, ומצד אחד הוא עושה את הסדרה יותר מעניינת. אבל רוב הפעמים הייתי שמחה להעיף לו כאפה

זה תרגום די רע

אולי קשור למה שקורה בתחילת הסדרה אבל אין שום קשר בין one tree hill שזה כאילו טרי היל אחת, שזה השם של המקום ושל בית הספר, לבין "מגרש ביתי".

invAsion

New member
אבל רונה, ../images/Emo103.gif

רוב העונה הראשונה עוסקת בכדורסל, ואחר כך נוגעים בזה שוב עם ה"היי פליירס". מגרש ביתי זה אחלה שם, ואני ממש אוהב את הכפל משמעות שלו
לעומת זאת, אם היו קוראים לו "טרי היל" / "טרי היל אחת" הם היו יוצאים דפוקים.

בשלב מסויים בעונה הראשונה

היא מפסיקה לעשוק בכדורסל ואז זה כבר לא משמעותי השם הזה, וגם ברוב העונה השניה הסדרה לא עוסקת בכדורסל.. אז.. זה מאבד משמעות בשלב מסויים. לדעתי זה לא תרגום טוב, והם יכלו להשאיר את זה One tree hill או משהו כמו שעשו עם האו.סי

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

בקשר לגיור של מגרש ביתי - צודקת, שם מטומטם אבל הם לא יכלו לתרגם את זה בצורה שונה כי לא כל תוכנית אפשר לתרגם את שמה בשלמות ובקלילות כמו (חברים, כולם אוהבים את ריימונד). יש תוכניות שקשה יותר לתרגם כי זה איזהשהוא ביטוי או משחק מילים (או שם) למשל - מלך השכונה - השם המקורי זה King Of Queens (שזה המלך של המלכות אבל התכנית מתרחשת בקווינס בניו יורק). ואנה היא אחת הדמויות הכי חמודות בסדרה הזאת
מה קשור בכלל מגרש ביתי לכאן
חוץ מזה שהם משודרות\שודרו אחת אחרי השנייה (בשני ערוצים שונים) לא מקרב ביניהם. הם תוכניות מאותו סגנון אבל חוץ מזה אין עוד קשר
ולא, סאמר וסת' לא נשואים במציאות, אבל הם יוצאים ונראה לי שהם גם מאורסים (אל תתפסי אותי במילה).

יש לי שאלה-נצל"ש

או.סי בפגרה או משהו? כאילו, כבר? כי אמרו לי שהפרק יוצא בשישי בבוקר ואני רואה שבינתיים לא יצא פרק חדש.

שלטון

New member
וואו את שונאת את אנה?

מוזרה. מה יש לשנוא בה? היא ממש חמודה. הפגם היחידי בה הוא החוסר בפגמים שלה.

TheCharm

New member
החברה הזאתתתת של סת'?

אנה הדמות הכי טובה בכל 2 העונות הראשונות של הסדרה!!! How Dare You???

PrincessAlina

New member
מה פתאום! העונות הבאות הן חזקות...

ביותר. אני רואה עכשיו עונה שלישית שמשודרת בארה"ב וזה ממש טוב. ברור שסת וסאמר לא נשואים בחיים

PrincessAlina

New member
מה יש לכולם מאנה? היא ממש מרגיזה!

וגם המון דמויות מעונה השניה נורא מעצבנים.

NoaHK

New member
סיבות לא לאהוב את אנה

יש לה דיבור מעצבן , שילוב של valley girl ואיזה שניקה מריקי לייק... השער שלה מעפאאן היא נראית כמו בן
היא בחורה בחורתית , מהבנות האלו שלא מסתדרות עם בנות אחרות והכי חשוב, זה ממש עצבן אותי התחמונים הקטנים האלה שהיא עשתה על סאמר בשביל להשיג את סת'. אני יודעת, זה רק טלוויזיה, אבל לעזאזל עם הקטע עם אנה היה נמשך יותר מכמה פרקים הייתי מפסיקה לראות את התוכנית. no emoticon to express my rage! אוף היא כזאת סתומה, אווף. טוב אני ארגע.

shiri li

New member
בחורתית?!

היא מדהימה! היא בכלל לא בחורתית! יש לה אופי מעולה, והיא ממש יפיפיה... היא מתלבשת מהמם וזה שהיא לא שמה על בנות שהן באמת בנותיות מדי (כמו סאמר באותה התקופה) זה רק עושה אותה יותר אינטילגנטית והולכת נגד הזרם מהשאר.. לא רציתי להכעיס או משהו כזה אבל לדעתי יש הרבה יותר סיבות לאהוב את אנה מאשר לשנוא אותה... עכשיו נכון שלפעמים יש לה הבעה טיפה מעצבנת וברור שאנחנו די חייבים (ואפילו אוהבים ;) ) לשנוא כאלה שגורמים לזוגות של הסדרה להיפרד.. או לפחות מונעים מהם להיות ביחד.. כי ברור שמאדדד אהבתי את אנה, וגם מאדדדד אהבתי את לינדזי (חברה של ראיין הג'ינג'ית מהעונה ה-2) אבל לא רציתי שהן יפריעו לסת'אמר ולמריאיין להיות ביחד...

שלטון

New member
לזה קוראים Communication Breakdown

את פשוט לא מבינה את אנה, שאני לא בטוח למה. בכל מקרה תני לי להבטיח לך שזה משהו אישי שלך כי אני בספק אם יש עוד אדם בפורום הזה ששונא את אנה. ולטענות שלך, אני דווקא זוכר שהיא הסתדרה עם מריסה סבבה ועם סאמר גם מצוין, פשוט לא רואים אותה עם כל מיני בנות אחרות כי היא מעין אאוטסיידרית כמו סת', שלא ממש אוהבת ת'סגנון של או.סי. והיא לא תחמנה את סאמר, איך לעזאזל הבנת את זה ככה?! היא ניסתה באמת ובתמים לעזור לסת' איתה עם הכלל הראשון של יחסים.

NoaHK

New member
אכן קצר בתקשורת

אני בטוחה שלמעשה יש עוד מספיק אנשים שלא מתים עליה ועל תספורת האייטיז שלה. אבל החיצוניות זה רק חלק משני. אני זוכרת את הפרק סילבסטר, שבאמצע המסיבה אנה החלטיה לעזוב ובעצם הלכה לבית של סת' - לא חברי במיוחד, אם היא באמת מנסה להיות חברה של סאמר. חוצמזה אני לא אוהבת את השחקנית, היא מכירה לי את ג'ואי מדוסון קריק - רגע רגע לא להתנפל עלי בבקשה - בהבעות וב facial twiches ובאופן כללי המשחק שלה נראה לי די מאולץ. יותר מדי תזוזה של השפתיים והראש והגבות... אם להיכנס לזה ממש. סאמר היא אחת הדמויות האהובות עלי, surprise surprise , ולא אהבתי לראות אותה עם ה pout הלא שבע רצון שלה יותר מדי זמן. ולסיום, אני רק אומר - זכותי.
. לא אוהבת את אנה ולא צריכה להתנצל על זה!
(אני מתה על כל עניין הפורום הזה...)

שלטון

New member
היי גם אני אוהב את סאמר

טוב אם את מוצאת לי עוד חמישה אנשים בפורום שחושבים ככה, אני אוריד בפניך את הכובע. סבבה?

למעלה