תגידו אהבתהם את זה שחטף מכות מאורלי זה הייתי אני ...
ב בילבי ע ל ספידים New member 24/3/05 #2 חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo184.gif גם אתה באת??? ברוך הבא!!! כבר אמרתי מקודם, הייתה סצנה ענקית!!! אהבתי רצח!! ואם אתה כבר פה, היה כואב המכות?? ומאיפה הפאקצה למדה להרביץ ככה?
חחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo184.gif גם אתה באת??? ברוך הבא!!! כבר אמרתי מקודם, הייתה סצנה ענקית!!! אהבתי רצח!! ואם אתה כבר פה, היה כואב המכות?? ומאיפה הפאקצה למדה להרביץ ככה?
ע עדוש לא2 נתוש New member 25/3/05 #4 חחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif נקרעתי ! עוד איך אורלי הזאתי התנגשה בששי נשפכתיייייייייייייייייייייי
I irit500 New member 27/3/05 #5 חחחחחחחחח אני רואה שכל השחקנים נכנסים לפה.... נחמד......... הייתה סצנה ממש מצחיקה..... אתם משחקים בעד פרקים, או רק זה?
חחחחחחחחח אני רואה שכל השחקנים נכנסים לפה.... נחמד......... הייתה סצנה ממש מצחיקה..... אתם משחקים בעד פרקים, או רק זה?
M MCתילי New member 27/3/05 #6 בווווו היי אחי מה קורה? זה נראה מזה כואב המכות...כאב לך? אתה תשחק בעוד פרקים??? תגיד לפני, אם כן.... שיחקת טוב...
בווווו היי אחי מה קורה? זה נראה מזה כואב המכות...כאב לך? אתה תשחק בעוד פרקים??? תגיד לפני, אם כן.... שיחקת טוב...
S shinaaa New member 28/3/05 #7 אז ככה.. המכות לא כאבו חחח זה היה רק משחק... ואני לא ישתתף עוד בסדרה ,אבל אתם תשמעו עליי עוד מעט בסדרה אחרת ותודה רבה על המחמאות !!!
אז ככה.. המכות לא כאבו חחח זה היה רק משחק... ואני לא ישתתף עוד בסדרה ,אבל אתם תשמעו עליי עוד מעט בסדרה אחרת ותודה רבה על המחמאות !!!