תגידו אולי גם אצלכם זה ככה?

galaxy86

New member
תגידו אולי גם אצלכם זה ככה?

אני נכנסת לפיסבוק שלי, הכל נורמאלי (מזינה דוא"ל וסיסמה) ואז כל דבר שאני מנסה לעשות בפיסבוק הוא אומר לי שאני חייבת להירשם..... ושולח אותי שוב לדף שבו אני צריכה להזין שם וסיסמה הצ'אט לא עובד ,כשאני נכנסת הוא כותב לי 38 אנשים מחוברים , ואז כשאני לוחצת עליו הוא כותב לי 0 ואם אני מנסה לרדת אופ-לין הוא אומר לי שאני צריכה להירשם.... מה זה הלהירשם הזה שצריך כל הזמן יש פה מישהו שזה היה לו והוא הצליח לפתור את זה ?

meital always

New member
../images/Emo15.gif תקלה באתר

כמה שאלות שיוכלו לעזור לנו לבדוק מה מקור הבעיה: 1. האם את גולשת בפייסבוק בגרסה העברית או בגרסה האנגלית "הרגילה"? 2. באיזה סוג של דפדפן את משתמשת? (אקספלורר, פיירפוקס וכו') 3. האם הבעיה חוזרת גם כשאת מנסה להיכנס לחשבון ממחשב אחר? (אם לא ניסית- מאד מומלץ לנסות את זה) 4. האם הבעיה הזו או תקלה מסוג דומה מתרחשת גם באתרים אחרים?

galaxy86

New member
שלום

1. גולשת בגירסה האנגלית בלבד 2. במחשב הראשון והשני דפדפן אקספלוור 7 , ופיירפוקס 3.0.6 במחשב השלישי ספארי 3.1 :הדפדפן נכבה לגמרי כאשר אני מנסה להיכנס לאתר (לא נכבה באתרים אחרים דוגמא תפוז) 3. ניסיתי מ -3 מחשבים שונים , והבעיה חוזרת על עצמה 4. לא מתרחשת באתרים אחרים (ניסיתי על יוטיוב, ג'ימייל, aol ) תודה על ההתיחסות

meital always

New member
אמממ...

לפי מה שאת כותבת- כל מה שקשור למחשב שלך או לגרסת הגלישה בפייסבוק הוא תקין. האם התקלה מתרחשת רק כשאת מנסה להיכנס לצ'אט? מה קורה למשל כשאת מבצעת פעולות פשוטות כמו כניסה לדף של מישהו או שליחת הודעה? והאם יש מצב שתעלי לכאן צילום מסך של ההודעה שאת מקבלת? (ואם לא- האם את יכולה לרשום במדויק את ההודעה שאת מקבלת?)

galaxy86

New member
עדין הבעיה חוגגת....

מה שקורה הוא שהוא פשוט עושה לי log out אוטומטית בכל פעולה שאני עושה בפסייבוק , לא משנה מה.... ומבקש ממני להזין שוב סיסמה ושם משתמש , וזה תמיד מחזיר אותי למצב שבו יש לי הודעה על חבר חדש שרוצה להוסיף אותי וחמישים MP3 שמגיע לי לקבל , כל הזמן אותו הדבר זה קורה כשאני בדף הראשי מנסה לראות תמונות של חברים שלי , או כשאני מנסה לפתוח את החלון של הצ'אט או לעדכן שורת מצב , פשוט כל הזמן זה קורה ואני ניסיתי ליצור קשר עם פיסבוק , ואפילו אין מייל או כתובת או משהו שאפשר לשלוח להם שיש לי בעיה ביוזר....

meital always

New member
אם כך-

לדעתי יש בעיה בסיסית בחשבון פייסבוק שלך, יתכן שהותקף על-ידי אחד הוירוסים שמסתובבים פה לאחרונה ויתכן תקלה רגילה אצלהם. אני מציעה שתפני אליהם ישירות ותתארי את הבעיה. תוכלי לפנות בלינק הזה. חשוב לכתוב באנגלית (התומכים אינם דוברי עברית), לתאר את הבעיה ולרשום מה בדיוק מתרחש ומתי. בהצלחה...

למעלה