תגידו אולי נעשה איזה מפגש פורום ?

Mr Peiser

New member
ת´אמת חשבנו על זה..

אבל הגענו למסכנה שאין בדיוק איפה.

frodo

New member
מה זאת אומרת אין איפה..

הארץ הזאת לא כל כך גדולה

Mr Peiser

New member
נראה לי שהתכוונת לא כל כך קטנה..

לא? תראה כמובן שאפשר להשיג מקום אבל זה שאלה של כסף ואני לא חושב שנוכל להרשות לעצמנו לשכור איזה אולם סך הכל אנחנו לא פורום גודל כל כך ובוודאי שלא כל החברים יוכלו להגיע.

frodo

New member
רגע...

אנחנו מתכוונים לעשות מפגש פורום במקום עם הרבה פסנתרים? נ.ב.. הארץ הזאת לא כל כך גדולה, צריך לבחור מקום באמצע, שלכולם יהיה נח להגיע עליו, ולא נראה לי שצריך לעשות מפגש במקום עם הרבה פסנתרים, כל מה שיהיה זה הרבה רעש. אז ככה שלא צריך אולם.

מיכלוש7

New member
רק בגלל שאנחנו פורום פסנתר+פסנתרנים

לא אומר שאנחנו חייבים להפגש דווקא במקום עם הרבה פסנתרים! כי בטוח שזה יעלה הרבה כסף! למה אי-אפשר פשוט להפגש במקום מרכזי, כמו קניון עזריאלי או משהו כזה, וסתם להסתובב??? או שפשוט אפשר "להתלבש" על חנות פסנתרים... ולחכות עד שיעיפו אותנו בבעיטה...
העיקר שנפגש ונראה אחד את השני! :) אבל קודם כל... צריך לדעת מי בכלל יבוא אם יהיה כזה מפגש? כל מי שמתכוון לבוא, בבקשה שיוסיף הודעה, עם מקומות שאפשר להפגש בהם, וכמובן... תאריך! אז... נתראה!

תנו לי זמן ומקום, אני שם! ../images/Emo13.gif ד"א..

אני חשבתי על קניון דיזינגוף, כמו שמיכל אומרת, אפשר להסתובב (וגם דיזינגוף פחות עמוס מעזריאלי לדוגמה, אז בכלל יותר נוח לדבר שם) וגם יש שם את ´כלי זמר´, שאפשר לשבת אצלם קצת ולנגן להם על הפסנתרים (וגם קצת על העצבים, משהו שלמדתי מנסיון אישי
) ובכלל, גם אם באמת לא נמצא מקום, כולכם מוזמנים אלי הביתה! יש לי פסנתר זיילר כנף עם צליל מדהים.

מיכלוש7

New member
הממ... איפה אתה גר? אם זה במרכז,

אז אני לא אתנגד לנגן על פסנתר כנף!

Snow Wood

New member
אני אצלך..

בס"ד פסנתר כנף?! זה החלום שלי לנגן בו את המונלייט...

אני מוכנה! אבל!!

אני גרה בצפון, אז ת"א זה הכי נוח לי... כי קל להגיע לשם בלי להסתבך יותר מדי. איזה יום גם? אני מאוד רוצה ללכת למפגש כזה אבל צריך להיות מאוד מוכנים!! אבל סבבה בסה"כ.

מיכלוש7

New member
לא נראה לי שמפגש כזה יתקיים.....

רק 3 אנשים ענו על ההצעה! אנשים! תתעוררו! מה קורה איתכם??? אתם רוצים לעשות מפגש או לא???

D.G OD

New member
אני יכול לתת תשובה סופית רק

אם תתגבש הצעה סופית
.. חוץ מזה שאני מניח שאני בין ה"גרועים" אז לא יהיה לכם הרבה להפסיד אם לא אבוא..
.. מה שכן, אם אבוא, אז אולי תוכלו לעזור לי בכמה דברים
בברכה,

מיכלוש7

New member
אל תדאג! ../images/Emo8.gif

אנחנו לא הולכים לעשות שם מבחנים של מי מנגן טוב ומי מנגן גרוע... כי גם אני כמו שהבנת... לא מנגנת הכי טוב בעולם... אני לומדת בקושי 3 חודשים!!! (
) אנחנו נפסיד הרבה אם לא תבוא! כולם חייבים לבוא!
בקשר להצעה הסופית... צריכים קודם אפשרויות!!! אנחנו רק צריכה שאנשים יגידו באיזה ימים נוח להם... אני אישית לא יכולה שום יום א´! (יש לי מגמת משפטים בבר אילן) וגם שום יום ה´! (-שיעור פסנתר... חחח...) ובקשר למקום... באמת עדיף באזור המרכז!

נראה לי הכי מתאים באמת ת"א

קניון עזריאלי או דיזינגוף (אני אישית מעדיף דיזינגוף, יותר שקט ויש את כלי זמר). בקשר לימים, אני יכול כל יום חוץ משלישי ורביעי, בכל שעה.

זליל

New member
אני בעד יום שבת אחה"צ אכן באיזור

ת"א במרכז אבל בואו נתחיל לעשות לא רק לדבר

למעלה