תגידו. אחיאב ( או מה כבר היה שמו

משוש30

New member
תגידו. אחיאב ( או מה כבר היה שמו

בישראל) נבהל ונעלם והפורום שקע לתרדמת חורף? הלו! אביב הגיע פסח בא (כמעט)...נגמרו נושאי השיחה? התבכיינויות? שמחות? מועדי מפגשים? מה קורה בנות?? תזהרו או שאני אקרא לו לבוא בחזרה...

galiaS

New member
מאז ש"מחשבות" פרש ממחוזותנו, אני

משתדלת לא להקשר לאף קורא תיגר, חביב ככל שיהיה. אך, מחשבות, מתי תשוב?

הדר לצ

New member
טוב, אם את מתעקשת, אני אספר לך על

חוויותי מהבוקר: הייתי בחנות עם דורון ישן בעגלה, כשהייתי בכיוון היציאה באה מישהי מולי ואמרה: אוף, אי אפשר כבר עם כל העגלות האלה. סליחה באמת, מה בדיוק אני אמורה לעשות עם ילדון ישן? לשאת אותו בזרועותי רק כדי שלה יהיה יותר מרווח לעבור? ולא שחסמתי לה את הדרך או משהו... טוב, יצאתי מהחנות, מולי באה בחורה עם תינוקת בעגלה ומדברת כאילו לעצמה (או לילדה) אבל בכל רם על זה שהיום כל כך קל לוותר על ציצי וישר לדחוף סימילאק וכל הכבוד לסימילאק וכאלה. ואני אומרת - א. אם את רוצה להעליב דייקי בעובדות. הבן שלי שונא סימילאק ולמעשה זו היתה מטרנה. ב. מה אכפת לה? מה זה עניינה? הרי אין לה שמץ של מושג למה אני לא מניקה והרי גם כאלה שהניקו בהתחלה לא תמיד שורדות עד גיל שנה וכו' וכו'. בקיצור - כל כך קל להעביר ביקורת כשאין לך שמץ של מידע להתבסס עליו. לא יאמן איזו חוצפה יש לאנשים ומה הם מרשים לעצמם. מזל שלא התעצבנתי באמת ולא לקחתי את זה קשה. הילד שלי מרוצה? אני מרוצה? העגלה סבבה? זה הכל. ממשיכה את היום בכיף!

משוש30

New member
איכפת לך אם אני אתעצבן בשבילך?../images/Emo46.gif

if there is something i hate... זה את האלה שמדברות "לעצמן" בקול רם...מזכיר לי שכשהייתי קטנה הייתה לי בעיה ברגל (לא זוכרת נקעתי אותה או משהו) וישבתי באוטובוס ושתי זקנות דיברו מולי שעה על הנועה החצוף של היום שלא קמים לזקנים ואני התבשלתי בפנים ולא אמרתי כלום. (פעם מאד מזמן הייתי ביישנית). ממש מעצבן שאנשים כל הזמן שופטים בלי לחשוב שאולי יש פה איזו בעייה.

הדר לצ

New member
בהתחלה בכלל לא הבנתי שהיא מדברת עלי

רק כשעברתי אותה קלטתי שלא היה שם אף אחד אחר ולי היה בקבוק מטרנה במגש של העגלה. לקח לי זמן להפנים את החוצפה ובהחלט זה לא מצא חן בעיני אבל לא עבר הרבה זמן והייתי בסופר ושם אחת העובדות צרחה על אדם מבוגר עם הליכון שהיא מנסה לסדר סחורה במדפים והוא מפריע לה ומה, הוא רוצה שניא תקום באמצע הלילה לסדר מדפים רק בשביל שבבוקר יהיה לו מקום לעבור וכו' וכו' ככה שעברתי להיות המומה מהחוצפה של המטומטמת הזאתי ועברה לי קצת ההתעצבנות האישית שלי. לאנשים פשוט אין כבוד לאחרים. זה מדהים אותי כל פעם מחדש. אני יכולה לעמוד עם העגלה שעות במעבר חציה ואף אחד לא יחשוב אולי לעצור. בהחלט מזעזע. וגם הסיפור שלך איום ונורא. אנשים דבר ראשון חשים צורך להעיר, אף פעם לא לעצור ולחשוב שאולי ההערה שלהם לא במקום.

למעלה