תגידו, איך אפשר להכיר בחורות א-מיניות

mrfrodo

New member
תגידו, איך אפשר להכיר בחורות א-מיניות

אני בחור בן 28 ... קצת לא נעים להכיר בחורה בדרכים ה"סטנדרטיות" ואז לספר שאני מחפש קשר א-מיני... איך אתם מסתדרים ?

p019

New member
בגדול לא מסתדרים ../images/Emo13.gif

יש לוח פנויים פנוייות תחת הלינק של "לוחות" בפורום.

mala1

New member
אפשר להסתדר

השאלה כמה רוצים... יש פה מספיק אנשים שמחפשים אבל באותה מידה מספיק אנשים שלא עושיםפ דבר בשביל זה וממשיכים לקטר שקשה להכיר. אני מסתובב כאן כבר זמן לא קטן ומנסה למצוא בת זוג וכל מה שנתקלתי בו זה קיטורים

p019

New member
איך אפשר להסתדר בלי קיטורים?../images/Emo13.gif

דבר ראשון, מה רע בלקטר?
דבר שני, יש אנשים שמפרסמים בלוח - אבל אין לי מושג כמה זה יעיל כי אף אחד לא חוזר לספר שזה הצליח. אישית, גם בלי הא-מיניות אני אדם בעייתי, אחוז האנשים בעולם שהיו יכולים להיות חברים טובים שלי הוא מצומצם. מתוך זה, בני זוג פוטנצילים - מזערי. תוסיף את העובדה שיש 1% א-מיניים ואם מה בדיוק נשארנו? יש גם בעיה שניה. אני שנים הרגלתי את עצמי לחשוב בצורה מסויימת. לחפש בני זוג, לצאת לדייטים, זה לא בדיוק משהו שחשבתי עליו בעבר - זה בהחלט משפיע על ההתנהגות שלי בהווה. האמת, אני לא מקטרת, אני די מקבלת את המצב כמו שהוא ומסוקרנת לראות מה יקרה בעתיד (כניראה שכלום
)

star2o

New member
להכיר א מיני

לפי דעתי קשה מאוד להכיר אנשים א מיניים...כמעט בלתי אפשרי! אנשים במדינה מאוד מיניים....ולכן זו משימה קשה.....

תום127

New member
שלום

מה המצב ? אני גבר בן 27 מחפש להכיר ... וכן זה מאוד קשה להכיר ... אשמח אם תיצרי קשר ביי

רקפת43

New member
היי לכם!

אני חדשה בפורום הזה, שמי רקפת ואני א מינית מקווה שאוכל לשפוך את הלב.... ואת המחשבות שלי פה בפניכם,

bitiav

New member
הבעיה שיש הרבה יותר מודעות מגברים מאשר מנשים

בנות, מה קורה , להתעורר...
זה ממש בעיה.

ואגב,

דווקא לי [בהפתעה] זה עבד ככה. ז"א, הכרתי את חבר שלי בדרך די סטנדרטית, ואחרי שבועיים של היכרות, כשהכל כבר הוביל לכיוון, סיפרתי לו שאני א-מינית. ובינתיים אנחנו עובדים על למצוא את האמצע הנכון בינינו. [ובינתיים אני מגלה שהגבולות שלי גמישים ממה שחשבתי.] לפעמים זה עובד גם ככה. אבל הצד השני צריך להיות מאוד, ~מאוד~ מבין. ומוכן להתנסות. ומוכן להתפשר.

Enitocin

New member
עדיף לנסות

בחורות רבות הן הרבה יותר open-minded ממה שנראה.

למעלה