תגידו איך השם צ'אנס?

תגידו איך השם צ'אנס?

אני מחפש שם בעל משמעות..... ואני הבן אדם היחיד שנת לזואס היזדמנות כולם פסלו אותו(כולל המאמן שלי) ואני היחיד שנתתי לו צ'אנס ביגלל זה אני חושב שהשם יוכל להתאים לו...

חביב....

סיכוי בשפות שונות: אנגלית- צ'אנס \ אפרטונדי. הולנדית- קנס\ מוגליזקהייד \ הופ. הלנדית- הזדמנות- טובלייד. מקווה שעזרתי.

כי.....

הרבה אנשים בדקו אותו ולא קנו אותו והביאו אותו לבדיקה בחווה שלנו ובדקו אותו ולא רוצו אותו גם המאמן שלי אמר שהו אלא משו.. ואז הלכתי ליודה לישאול אותו על איזה סוס אני יכול לצאת לקורס בכנות אז הוא אמר לי ליבדוק אותו... אז באתי למאמן שלי ושאלתי אותו מה הוא אומר... אז הוא אמר לי שהוא כבר בדק אותו והוא לא שווה כלום... אז אמרתי לו מה אכפת לך לא עולה לי כסף אני ינשא אותו ויתן לו צ'אנס ואני ירכב איתו בשיעור ... אז הוא אמר .. תירכב לבפסיד אין לך מה להפסיד..... אז רכבתי עליו והוא אמר לי שהוא רוצה שאני ירכב עליו עוד פעם... ואז יום למחרת הוא אמר לי שאולי אפשר לשות מימנו סוס... ואז רכבתי עליו עוד פעם ושאלתי אותו נו מה אתה אומר אז הוא אמר לי .. אני אוהב יותר ויותר את הסוס מיום ליום... ואז רכבתי עוד פעם אחת ואז אמרתי לו..... לאון מה אתה אומר ... ליקנות? אז הוא אומר לי ..... כן ומהר... וזהוא ככה קניתי אותו ולכך חשבתי שצ'אנס זה ממש מתאים...

פפפפפפפפ אתה חשבת?! או .....

שאני חשבתי! והצעתי את השם.. תן קרדיט בנאדם!!!.. הצעתי לו או צ'אנס או ג'אמפר כי זה ממש חמוד והוא סוס שממש אוהב לקפוץ והוא קופץ מצויין...

יש בזה משו...

ע\כן זה נכון דרור באמת הציעה לי את השם הזה מיתוך 199 שמות ניראה לי ... זה ניראה לי דפקה ממש מתאים ...... למרות שניראה לי שההיתי מגיע לזה איך שהוא... עכשיו הקטע הו אאם השם "צ'אנס " מתאים לסוס בכלל......

השם חמוד

מישהו פה גם אמר לאקי אז עלה לי בראש לאקי צ'ארם (שזה קמע מזל באנגלית!) אז אולי צ'ארם?....

animals lover

New member
לכלב שלי קוראים צ'אנס!../images/Emo107.gif

שם יפה לפי דעתי!...אבל אני לא יודעת אם זה מתאים לסוס...

RoNy S

New member
יש לך עוד סיבה לקרוא לו צ'אנס ../images/Emo8.gif

הוא מנצל כל צ'אנס לברוח...חחח D-:

TauraMan

New member
זה זאוס ../images/Emo8.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

בלי שום ספק.. חחחחחחח אצלנו הוא היה נעול כל הזמן.. אבל גם דיזל ונפו יודעים איך לפתוח את התאים אצלנו אז גם הם שהם בפנים הם נעולים...

זה ממש לא מצחיק!

דרון הוא ממש דפוק זה ממש לא מצחיק זה ממש מסוכן הו אפשוט מחליט שהוא בורח והוא בתמימות פשוט מתחיל לרוץ אתמול רצתי כשאני מושך אותך 10 מטר אחריו אבל הוא הגביר מהירות וברח..... אני מתאר לעצמי שהוא "ניצח" כל כך הרבה אנשים בחיים שלו וביגלל זה הוא לא חושש ליברוח וביגלל זה היום אני הולך ליקנות לו שרשרת של סטליונים ואני מיתכון לשים סוף לנושא הזה...... לכל מי שלא יודע הסוס הזה פשוט מחליט שהו ארץ וזוהוא ושם דבר לא עוצר אותו יום רשאון יצאתי איתו להליכה והוא חזר בילדעתי פשוט היתרומם על 2 ועשיתי סקי אחריו עד שהוא משך אותי חזק והחבל עף לי מהיד והוא רץ בקאנטר על הכביש ואחר כך הרח לפארק והוא היה יכול להרוג מישו זה ממש ממש ממש ממש מסוכן ! אבל היום אני שם לזה סוף....... חח אבל חוץ מהקטע הזה הוא ממש מאמי...............

למעלה