תגידו, איך התיירות מחו"ל עכשיו

havlaz

New member
עכשיו היא מצויינת

מאות מטוסים עם תיירים בדרכם לאילת בעקבות הידיעות היום בתקשורת

לא, ברצינות..

איך היה עד עכשיו? האם היו מגיעים הרבה תיירים מחו"ל? ואם כן, אז מאלו מדינות בדיוק? תודה..

AdamINC

New member
יש תיירים בסופי שבוע..

יותר תיירים מאירופה.. צרפת וכו'..

פשוט אני יודע שבתקופת החורף באים

(או היו באים) הרבה תיירים מאירופה.. בגלל שאצלהם מאוד קר מושלג, ובאילת מזג אוויר אביבי עם 20 ומשהו מע'.. ומארצות סקנדינביה מגיעים?

ומארצות סקנדינביה וצפון אירופה מגיע

מגיעים? אני יודע שפעם היו מגיעים הרבה מאוד תיירים מארצות סקנדינביה (שוודיה, נורווגיה, נדמרק, וכו') מגרמניה, מהולנד, וכו'.. איך שם היום?

AdamINC

New member
שאלת את זה כבר, לא?

עניתי שיש... ממש לפני רגע הייתה כתבה בערוץ 10 וראיינו שוודים וצרפתים שלא ידעו בכלל שקרה פיגוע באילת..

כן, אבל רציתי לדעת על הארצות

הספציפיות שציינתי.. והאם יש אפשרות לראות את הקטע באינטרנט (על התיירים באילת)? אני יודע שיש אתר שמראה קטעים מחדשות ערוץ 2.. אתה אולי יודע איפה אפשר לראות את זה?

AdamINC

New member
אנחנו אמנם גרים פה,

אבל אנחנו לא בודקים ספציפית את מי שמגיע לפה... אומרים שהתיירות עכשיו היא ברובה מאירופה. אתה מחפש שוודיות, זה העניין?

אני התכוונתי לקטע מחדשות ערוץ 2

אתה אולי יודע איפה אפשר לראות אותו באינטרנט? ואני מתעניין בתיירות בכללי. וכן, גם בארצות סקנדינביה..

havlaz

New member
קח בחשבון שעונת החורף

היא גם עונת הכנסים. הרבה חברות וארגונים מורידים לאילת קבוצות ועורכים כנסים בעיר...

אני מבקש מההנהלה

לשים לב לאמירות הגזענייות שעולות בפורום , הפורום שלך מהווה במה לקריאות רצח עם , מה שנוגד את תקנון הפורמים בתפוז.. אמירות כמו "מוות לערבים" אין להם מקום באתר תפוז, אז אנא ממך תטפל/י בעניין!! תודה!

intertemp

New member
מי אתה?

מאיפה הגעת? מה אתה רוצה? איפה יש קריאות כאלה? תכוון אותי, אני יטפל בזה, אני שונא התנהגות כזאת.

havlaz

New member
ההנהלה מטפלת

אבל גם היא בן אדם (למרות שיש החולקים על זה).

subotaj

New member
תיירות? חו"ל? אם לבני דודים

מנצרת אתה קורא תיירים מחול אז כן. כל העיר מפוצצת בהם.

למעלה