תגידו, איך משתמשים בגלי גם?

תגידו, איך משתמשים בגלי גם?

לבר יוצאת שן שניה, והיא מאוד מאוד קשה אלי בזמן האחרון (אני לא בטוחה שזה קשור, אבל היא כל הזמן יונקת, קמה כל שעה.. אל זה כבר הרבה זמן וזה סיפור בפני עצמו) אומרים שבצמיחת שיניים ההנקה מרגיעה ויש בה איזה הקלה לרמת החומציות בפה שמשתנה. אני - סחוטה. קניתי היום גליגם ששמעתי עליו פלאים וכתוב - כשמופיעים הסימנים ... מה זאת אומרת? כשגדלה שן? זה הסימן? ומותר לתת בלי חשש?

vered4

New member
אנחנו נתנו כשהיה נראה שהוא סובל

לפי מה שכתוב 10 טיפות כל רבע שעה , ועם ההטבה לרווח את הפעמים. לא היתה שום תופעה לא רצויה. ונראה לי שזה עזר.

כשהשן יצאה זה כבר מאוחר מדי

הכאב הגדול הוא לפני שהשן בוקעת ולפני שהיא יוצאת מהחניכיים. אחרי שהיא בחוץ - זה כבר לא כואב (ככה לפחות זה היה אצל הבנות שלי - הרבה רעש לפני ואיך שהשן בקעה - בא לציון גואל, עד השן הבאה). לא נעים לי לנתץ לך ציפיות - גליגם לא עוזר מי יודע מה. הנקה כן, למרות שלפעמים כואב לתפוס את הפטמה, אבל נכון שרמת החומציות משתנה וזה מקל. טיג´ל עוזר לשלוש דקות בדיוק ונשכן קר לעוד פחות מזה. בקיצור - זה עובר בגיל שנתיים, כשכל השיניים בחוץ...

אורית ג.

New member
עוד משהו (מעצבן ) על גליגם :

לי כבר יצא לקנות כמה פעמים גליגם ושמתי לב שבבקבוק הראשון (לפני כמה שנים כשבתי נולדה) היתה טפטפת של מספר הטיפות. כאשה ספרתי באמת את מספר הטיפות שנכנסות לטפטפת - ראיתי שאין כל קשר בין מה שבשנתות הוא 20 טיפות לבין 20 טיפות אמיתיות. שאלתי בבהית המרקחת ההומיאופטי המיבא את זה "הומגליל" וקיבלתי תשובה שהמונח ´טיפות´ הוא לא מה שאני מכירה אלא איזה מין מדד פנימי שלהם. מכיון שאני רגילה לתשובות רדודות מבית הרקחת הזה (וגם טעויות במרשמים של צמחי מרפא ועוד כמה דברים - סליחה על הקיטור במאמר מוסגר) בלעתי את הצפרדע. כשקניתי לפני יותר משנה בקבוק לפני כבר לא שאלתי כלום. לפני מספר חודשים קניתי עוד בקבוק וראיתי שהטפטפת שונה לחלוטין והשנתות המופיעות עליה מציינות כמות לגמרי אחרת (משהו כמו חצי) - שוב התקשרתי לבית המרקחת ושמעתי שהחליטו לעשות איזו שהיא סטנדרטיזציה של מספר הטיפות. (למרות שבמקרה כזה הכמות צריכה לצאת אותו הדבר ורק מספר הטיפות המומלץ צריך להשתנות עם השנתות - אז ההסבר שוב לא מספק) צלצלתי גם לטלפון שנתנו לי - של הרוקחת הראשית אצל היבואן (במעבדות בקיסריה כמדומני) והיא אמרה שאני באמת צודקת אבל "זה ממילא הומאופתי, אז אין בזה כלום ו´בינינו´ לא כל כך משנה כמה נותנים". גם ככה חשבתי שהתאוריה ההמאופטית מאוד לא אמינה - אבל מזה השתכנעתי שגם מי שבתחום יודע זאת. בכל זאת ומכיון שהוא אוהב את הטעם אז כשהוא מבקש גליגם אני נותנת לו. בלי למדוד וסתם לפי העין - כמה פעמים שהוא רוצה. ועוד משהו על שיניים : אני שמה "בונג´לה" וזה עוזר לפעמים אפילו לשעה וחצי -שעתיים. צריך להכיר לילד את הטעם המוזר של המשחה לפני כן (מן אניס כזה) ולא לדחוף לו לפה בהפתעה כמות גדולה - קודם לתת לטעום ולהתרגל. אחר כך הוא אוהב את זה כל כך שהוא מסתובב בבית עם שפופרת ריקה ומנסה בכל זאת למצוץ ממנה משהו. (וסליחה על התשובה הארוכה)

_גלית_

New member
../images/Emo6.gif אני מדמיינת את החמוד שלך...

מסתובב בבית כמו איזה ג´אנקי
ומנסה למצוץ את מה שנמצא בשפופרת...

למעלה