האמת לא חשבתי שהוא גר בניו יורק.... פשוט יש תכנון לטוס לארה"ב ואני שמעתי שבאיזור שהוא גר אפשר לראות אותו ברכבת תחתית מוציא את הזבל.... בקיצור כל הקטע של האנטיסטריות.....(להתנפל עליו בטירוף של הרגע....) אז אם את יכולה תפרטי יותר איפה בדיוק... תהיהי בריאה מאיה
של חייו, בהתחלה יחד עם סטוארט בלומברג חברו הטוב. וכן,הוא אמר שהוא לא יכול להפסיק את חייו רק בגלל שהוא שחקן,ואם הוא יפסיק לקחת את הרכבת התחתית הוא יחטוף התקף לב. אני לא יודעת את הכתובת אבל אני יודעת בערך באיזה איזור בניו יורק. בהתחשב שיש יותר מ6 מיליון איש חיים בניו יורק זה יהיה טיפה בעיה למצוא איפה הוא
חודש הבא.. ןלכו תדעו! אני אהיה שם הרבה זמן אולי יתמזל מזלי (לא נראה לי:/) ואני אפגוש אותו!! או לפחות ארדוף אחריו חצי רחוב... זה יהיה יותר מדי לדעתכם? *עדי*
זאת פשוט עיר מדהימה לטעמי ואני יכולה להבין את כל האנשים שאומרים שהעיר הזאת היא מיוחדת ומדהימה ביופיה. פשוט כיף להיות שם ואני גם יכולה להבין את אדוארד שקורא לעיר הזאת הבית שלו.
ועוד משהו שחשבתי עליו לא מזמן.. שמתם לב שכשהולכים ברחובות שם לא רואים אנשים מעשנים ברחוב??? כאילו, פה אני כל הזמן רואה ושם.. כלום!! תופעה לא ברורה.. *עדי*