תגידו,איפה אתם מלקקים גלידה? ספרו לנו על הגלידריות שאתם הכי אוהבים בראשון לציון
S ShirShir New member 4/8/05 #1 תגידו,איפה אתם מלקקים גלידה?../images/Emo135.gif ספרו לנו על הגלידריות שאתם הכי אוהבים בראשון לציון
מ מיה רוזנפלד New member 4/8/05 #2 הגלידה בשקם.. הגלידה הכי טעימה בעולם... לא הייתי מחליפה אותה בעד שום גלידריה אחרת בעולם.
S ShirShir New member 4/8/05 #3 מסכימה איתך......./images/Emo99.gif יש גם ג'רלדו ומשהו במערב העיר... מי מכיר? מי אוהב?
S Shark Alarm New member 5/8/05 #7 אנדריי ../images/Emo26.gif כי אין על הגלידה שלו, ותמיד יש שם אנשים אפילו בארבע לפנות בוקר- זה בדוק
M Matanhirsch New member 5/8/05 #8 נכון..תמיד יש אנשים.. אני בדרך כלל קונה בדלי-קרים..ליד רב חן כי לשם אני בדרך כלל יוצא עם חברים. טעים שם!!וגלידה אמריקאית רק ב5 שקלים..חח
נכון..תמיד יש אנשים.. אני בדרך כלל קונה בדלי-קרים..ליד רב חן כי לשם אני בדרך כלל יוצא עם חברים. טעים שם!!וגלידה אמריקאית רק ב5 שקלים..חח
C cobainos New member 6/8/05 #12 אנדריי זה טעים וגם זול אבל פחות איכות מג'יראלדו לדעתי. אגב,חבל שאין בראשון סניף של ד"ר לק.גלידה מעולה
אנדריי זה טעים וגם זול אבל פחות איכות מג'יראלדו לדעתי. אגב,חבל שאין בראשון סניף של ד"ר לק.גלידה מעולה
ח חןשסק New member 5/8/05 #9 או בג'רלדו או בשקם ואם אין לי מספיק כסף אז את הגלידה של ה1.90 של המקדונלדס או בברגר קינג ברוטשילד. קיצר, אין לי העדפה מסויימת.
או בג'רלדו או בשקם ואם אין לי מספיק כסף אז את הגלידה של ה1.90 של המקדונלדס או בברגר קינג ברוטשילד. קיצר, אין לי העדפה מסויימת.
N Ne§t£A Gi®L New member 7/8/05 #13 מישהו זוכר את האיטלקית?../images/Emo108.gif לפני 8 שנים בערך, הייתה גלידריה איטלקית, בתחילת רוטשילד. וואו, זו הייתה גלידריה ראוייה לשמה(= *נוסטלגיה*
מישהו זוכר את האיטלקית?../images/Emo108.gif לפני 8 שנים בערך, הייתה גלידריה איטלקית, בתחילת רוטשילד. וואו, זו הייתה גלידריה ראוייה לשמה(= *נוסטלגיה*
N Ne§t£A Gi®L New member 8/8/05 #15 ממש בהתחלה של רוטשילד,../images/Emo108.gif אני חושבת שאיפה שהיום ממוקם שוקי זיקרי. אגב המספרה של שוקי זיקרי, מישו שם לב שLOSE YORSELF של אמינם כתוב על חלון הראווה שלו?! ממש שעשע אותי לראות את אמינם כתוב באותיות מסולסלות על ויטרינה של מספרה
ממש בהתחלה של רוטשילד,../images/Emo108.gif אני חושבת שאיפה שהיום ממוקם שוקי זיקרי. אגב המספרה של שוקי זיקרי, מישו שם לב שLOSE YORSELF של אמינם כתוב על חלון הראווה שלו?! ממש שעשע אותי לראות את אמינם כתוב באותיות מסולסלות על ויטרינה של מספרה
ד דרדסית כחולת עיניים New member 11/8/05 #16 מצטערת אין כמו הגלידה... האמריקאית שוקו וניל מדהימה!!! בלי פיציקלס בלי עמייאת, נטו גלידה הכי טעימה וזהו!!
מצטערת אין כמו הגלידה... האמריקאית שוקו וניל מדהימה!!! בלי פיציקלס בלי עמייאת, נטו גלידה הכי טעימה וזהו!!