תגידו, איפה בשם אדוני שבשמיים ETERNITY?

תגידו, איפה בשם אדוני שבשמיים ETERNITY?

היי אולי אתם זוכרים אותי, אולי לא, אבל בכל מקרה יש לי שאלה חשובה, כבר אני שואל את השאלה הזאת שנתיים (ברצינות) ומשום מה אף פעם לא עלתה לי המחשבה לשאול את הפורום ועכשיו היא עלתה לי שוב.. באיזה אלבום מסתתר לו ETERNITY? יש לי את כל אלבומי האולפן של רובי חוץ מהראשון ומסווינג וון יור וויניניג ואני יודע שהוא לא שם.. הוא גם יצא לכבוד שום אלבום אוסף כמו שיצא רדיו ומיסאנדרסטוד.. אז איך הוא יצא? עיזרו לי !!! תודה, ומי יתן ורובי יבוא לארץ לקצת האנקי פאנקי עם הפורום!

a Warming Sign

New member
זה באמת מוזר../images/Emo6.gif

הוא לא נמצא בשום דיסק..אולי הוא בונוס? בדקתי והוא יצא כסינגל יחד עם road to mandalay ב2001 אבל משום מה eternity נשאר מחוץ לאלבום

may0rw

New member
חח יואו מה הולך פה?

a Warming Sign

New member
אם הוא היה ביסייד

רוב הסיכויים שלא היינו שומעים אותו ברדיו,ועוד כלכך הרבה..זה גם ידוע שהוא הוציא אותו כסינגל רשמי.. אז או שהוא באמת לא יצא בשום דיסק -וזה מוזר-,או שאני הולכת כבר ברגעים אלה לחפור לי מחבוא באדמה.

a Warming Sign

New member
../images/Emo6.gif

הם בטח חשבו לעצמם: "בואו נוציא את איטרניטי כסינגל לסינג וון ואז אנשים יאהבו אותו,יקנו את הדיסק,יגיעו הביתה,יגלו שהוא לא שם ויפרצו בבכי". מה הרעיון לעשות כזה דבר זה מעבר לתפיסתי..

Berliner star

New member
גם אני

כל הזמן חשבתי על זה אבל לא מצאתי פיתרון
לא הבנתי איך זה הגיוני שאיטרניטי יצא יחד עם The road to mandakay ואיטרניטי בכלל לא מופיע בדיסק, באף דיסק
ניזכרת בגלל המצעד בפורום מצעדים?

האמת שלא, הוא כל הזמן מופיע בוואלה רדיו שקטים

ואנחנו שומעים את זה בלופ בעבודה... אז כל פעם שיש רובי אני שם על פול ווליום, מדרג על 5 ושר לי לעצמי.... גם אנג'לס מופיע שם הרבה..

Berliner star

New member
../images/Emo207.gif תגידו רגע..

בסוף 2005 הייתה כתבה דיי גדולה על רובי בפנאי פלוס. זה היה קצת זמן אחרי ההופעה ההיא בברלין והכתבת נשלחה להופעה והיא דיברה דיי הרבה על ההופעה וגם ראיינה את רובי. הוא היה בשער עם התמונה הזאת שהוא כמעט יושב ומחייך (אולי אני אצליח למצוא אותה..) והיה כתוב "מי מספר אחת?" יש סיכוי שמישהו שמר אותה? או.. יודע איפה אני יכולה להשיג אותה? קראתי אותה המון פעמים אבל.. אני צריכה אותה
תודה

a Warming Sign

New member
אני לא זוכרת שקראתי אותה בעיתון

רק פה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3156782,00.html אם זאת הכתבה

Berliner star

New member
../images/Emo45.gif זו הכתבה../images/Emo9.gif

תודה רבה רבה
שאלתי לפני איזה שנה, אולי יותר, מה הגובה של רובי, זוכרת? וכל הזמן ניסיתי למצוא את הכתבה שאמרה שהוא לא גבוה במיוחד אז.. הנה, זו הכתבה
אבל.. 1.84, זה לא מספיק גבוה?

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא.. אבל ברצינות.. זה או שהוא לא 1.84 או שהיא לא רואה טוב כי.. זה מספיק גבוה בשביל בנים, לא
גם אם זה לא בדיוק מטר 84, כל עוד זה מעל מטר80 זה מספיק גבוה... ניראה לי.

downhill

New member
אין כבר יותר מדיי מה להוסיף

אלא רק לאשר. זכיתי ויש ברשותי את הגירסא הבריטית (צרפתי צילום). קניתי אותה בארץ בזמנו דרך חנות דיסקים קטנה (שכבר לא קיימת לצערי) שעשתה בעבורי הזמנה מיוחדת. באמת מעניין למה השיר לא מופיע באף תקליט רשמי אחר של רובי (מלבד ההיטס כמובן)...

Berliner star

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

כיף לך... חוץ מזה שהדיסק סינגל הזה מעולה.. התמונות

למעלה