תגידו:איפה קונים
לידה?

תגידו:איפה קונים ../images/Emo221.gif לידה?

כדור פיזיולוגי? רוצה שיהיה לי כבר בבית. לא מסוגלת לקום מהספה. כ"כ כואב לי הגב אחרי ישיבה עליה.

mise

New member
יש 2 אופציות:

1. במגה. נדמה לי עולה משהו כמו 60-70 ש"ח. פחות בטיחותי (אסביר למה בסעיף 2). 2. אני לא יודעת איפה קונים את זה, חוץ מאיזשהו מקום בהוד השרון שראיתי אותו ואני גם לא יודעת איך קוראים לו. הוא מגיע בשני צבעים - ירוק או כחול. הוא בטיחותי משום שכנהיה חור או כשהאויר יוצא, הוא יוצא לאט-לאט וזה של מגה - אם נהיה חור או האויר יוצא - את יכולה למצוא את עצמך על הרצפה בבת אחת. כך הסבירו לי במקום הזה שהוא נמכר בהוד השרון והוא עולה 140 ש"ח. POOH יכולה לתת הסבר יותר מורחב (?)

אורניקי

New member
מקומות נוספים לרכישת הכדור האירופאי

האיכותי יותר. פתחתי ספר טלפונים תחת הערך אורתופדיה - ציוד. ושם הרמתי טלפון לכל חנות וחנות שמופיעה שם ושאלתי אם יש כדור פיזיוטרפיסטי, ומאיזה תוצרת. כשמצאתי חנות שאמרה שזה תוצ' גרמניה (וגם כששאלתי על הצבעים היה מדובר בכחול וירוק) הזמנתי שם והיה מצויין. הערה - כדאי שינפחו לך כבר בחנות את הכדור, זה די סרט לנפח אותו.

r i n i

New member
בא.ת. אור עקיבא, ליד בנימינה

חברה שמתעסקת עם ציוד פיזיוטרפיה וציוד לגנים. יש להם כדור איטלקי וכדור סיני (טיוואן). אם תרצו פרטים נוספים אפשר במסרים. **על מנת שלא ייווצר רושם של פרסומת**

למעלה