תגידו, איפה רוכבים מחר

יורם חן

New member
תגידו, איפה רוכבים מחר ../images/Emo35.gif

בואו נשמע קצת תוכניות במסגרת מזג האויר העצבני הזה
, אולי נקבל עוד רעיונות
. אני יורד למדבר מחר, עוד לא החלטתי לאן, ניראה לי נדרים עד שניראה שמיים
ואז נפרוק את האופניים. מה איתכם

הרכב לקח את האופניים לטיול

אני אשמח, אחרי שהרכב שלי לקח היום את האופניים לטיול על הגג...

אתה שואל ?

אני בניתי על זה שאם תהיה הפוגה קלה בצהריים, אני רץ להספיק את המסלול שלך ביער אשתאול. אבל עכשיו כשאני רואה שגם אתה לא מאמין שהוא יהיה רכיב מחר... חשבתי גם להדרים, אבל נראה לי קצת מסוכן בגלל שטפונות, לא ? אתה יכול לתת כמה מסלולים בדרום, שלא דורשים מעבר בערוצים מועדים לשיטפונות ?

יורם חן

New member
במסלול של אשתאול לא תתקל בבוץ כלל

ויש עוד כמה אופציות כאלו בסמוך, כגון יער הקדושים- נחל כסלון והירידה של הר כרמילה שניתן לרכוב שם גם בגשם שוטף (מנסיון). אני מתגעגע למדבר.....

אני לא רציתי לעשות לך את זה ../images/Emo4.gif

אבל אתה מתגעגע כל כך אז הנה סרט הטיול שלנו מהשבוע מממשית לעין תמר.

הנה עוד אחד ../images/Emo26.gif

סרט הטיול מדור לעתלית - רואים בו יומולדת אבל לא רואים אף אחד רוכב על אופניים

yoffer

New member
אהבתי את הסרט,../images/Emo9.gif

מאוד ממחיש איך סתם יום הופך פתאום לכיף עם טעם מתוק של "יאללה עוד פעם"

דדלי

New member
גדי - הפעם המוזיקה ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

כמו גדול - מתאים בסטייל, והסרט כמו מתיד להסתכל ולקנא...10!!

aFish

New member
חכה: יש דווקא בוץ שם - באחריות ../images/Emo45.gif

אחריות משנה שעברה - אחרי שעוברים את הכביש מתעוז ומתחילים על השחור כל הקטע שציינת כל הקטע של 1270 מטר עד הפיצול לכפר אוריה הוא בסיכון בוץ גבוה. יש שם כמה עליות שהבוץ נדבק - חבל על הזמן. לא סוף העולם וסך הכל קטע יחסית קצר אם מסתכלים על סך הטיול אבל בהחלט לא נעים. יש אלטרנטיבה
- המסלול "המקורי" (שלך) שמופיע פה גם כן איפה שהוא כלומר לא להמשיך על השחור אלא אחרי שמתחילים עליו, לחתוך שמאלה ליער ואז בשבילים לא מסומנים במגמה למעלה (וימינה) - עד לחזרה לדרך הפסלים. לדעתי הרבה יותר נקי מבוץ - פשוט עוקף את הקטע הבעיתי (וגם מקצר קצת את הטיול
)

טיראן מ

New member
אלון ?? יש תכנון ??

אם יש הפוגה בשישי אחה"צ, אני בא. אם לא, בשבת ?? יש מצב ?

לרכב או לא לרכב, זאת השאלה../images/Emo129.gif

לרכב או לא לרכב, זאת השאלה : מה נעלה יותר לסבול חיצי רוחות וגשם, של סער אכזרי לרכב בבוץ שבילים חלק, שפעת לקבל או תחת כסות נוצות, בבית לנמנם לישון, לישון ולא לקום, אולי לחלום על רכיבה ביום אחר, עת שמש יחמם. וברצינות : אחרי שראיתי בתחזית שחזית הסערה נעה דרומה, נראה לי שההימור הטוב ביותר יהיה להישאר במרכז, ולזנק לאזור יער אשתאול אם תהיה איזו הפוגה בגשם לקראת צהריים. מי שדיברתי איתו על מחר, נהיה בקשר בבוקר, ונראה מה קורה. מי שלא, ורוצה להצטרף - ישרשר או יתמסר. ורק אזהרה לכולם - כמו שאני רואה את המצב מעכשיו, בטח יהיה הרבה ווגע-ראס של ביטולים וביטולי ביטולים עד שנחליט משהו.

טיראן מ

New member
לישון ולא לקום ?? אולי לחלום ....

אהה !! זו המכשלה. מה חלומות נראה בתרדמת המוות ? אחרי שננער חבלי העולם הזה ? הנה המעצור, הנה הנסיבה.... חלומות עיוועים יהיו לנו. על מסלולי רכיבה מופלאים ? או אולי, התרסקויות כואבות ועצמות שבורות ?? לא רוצים לישון. רוצים להתנייע.

shl17

New member
וואלה כל הכבוד

אנחנו ביטלנו טיול מדבר יורד גשם ברגע זה בשדה בוקר וגם בין יהב (שם יש לנו אפשרות לברר) אבל להדרים עד שרואים שמיים בהחלט אופציה טובה מקווים שתהנו אנחנו נשארים עם תקוות להפוגה שלפחות נוכל לרכב על דרכים רחבות, יענו טיול כושר

למעלה