תגידו אך עונים לחבר

bnzaky

New member
תגידו אך עונים לחבר

שמבקש עזרה במבחן(או מתכונת או בגרות...קיצר משו כזה.....)?? ד"א-למזלי המצב הזה לא קורה יותר מידי בגלל 2 סיבות: 1-אני לא נחשב לאחד שמוציא 100 במבחנים.... 2-כי רוב הכיתה שלי לא מעתיקים...אבל יש תבודדים האלה(חלקם חברים שלי...) בכל מקרה העלתי את זה כי דיברנו על זה בבצפר.......ושאלו אותנו(בסקר שוועד מחזור ערך)מה היינו עונים לחבר שהיה מבקש עזרה במבחן?. קיצר לא ידעתי בדיוק מה להגיד........... אז מה הייתם עונים/עושים????

D: אני מנסה לעזור כמה שאני יכולה

עד שזה מציק ואז אני פשוט מתעלמת
ככה הצלתי למישהי מהכיתה 16 נקודות במתכונת בלשון

אע זה פשוט יש לי כלל

רוצה תעתיק חופשי מצידי את כל המבחן רק תשנה קצת תשובות יא אידיוט =\! אבללל אתה לא מדבר אלי או פונה אלי תצליח להעתיק מהדף שכתבתי עליו חופשי אין בעיה אבל בבקשה אל תנג'ס ותקטע את חוט המחשב יא רבי..

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifתמיד עוזרת..

במבחנים אין בעיה להעביר דפים ושטויות. אם אתה יכול לעזור אז למה לא?! הרי כולם רוצים להצליח במבחן =]

bnzaky

New member
טוב כנראה שלא הבנתם למה אני מתכוון

עזבו לא משנה.....אתם לא תבינו........

Stinki Winki

New member
משתדלת לעזור

אבל אני שונאת כששואלים אותי. אבל גם לא מצליחה לקרוא שפתיים או משהו ולא מבינה מה מבקשים ממני...

תקראו לי מרובעת

ב"ה אני לא עוזרת ולא נעזרת. פעם היה מבחן שכל הכיתה עזרה אחת לשני ואני הסנילית אפילו לא ראיתי ולא שמעתי. אני ממש לא מעוניינת שיתפסו ואתי מעתיקה ואז המגן שלי ילך בסוף שנה פיפן כי המורה זוכרת שאני מעתיקה. אני יודעת מי מעתיקנית ומי לא ואני לא יושבת לידה אף פעם

המבחנים אצלנו די שכונהP:

בדרך כלל זה מתפרס רק עם הבנזוג לשולחן, אבל כבר היו מבחנים שכל הכיתה עשתה יחד והמורה לא שמה לב.

למעלה