תגידו אם אתם מסכימים או לא

תגידו אם אתם מסכימים או לא

"העולם הזה מסריח מניו-יורק ועד רפיח בכל מקום בו תסתובב תמצא לך אויב אלו חבלי מולדת ואני רוצה לרדת אם שחורים או לבנים נמות כולנו גזענים"(שייגעצ-ניו יורק רפיח)

../images/Emo46.gif

1. אתה מביא לנו הודעות משומשות מפורום גאווה צעירה?? 2. יא מעליבן!! אתה חושב שאני כוסית כמו....מועלם...?? מועלם שטוחית! הוא גם חציל! 3. זה שיר נחמט!!...וכן...זה די נכון...במיוחד הקטע עם הגזענות...

../images/Emo3.gif

1.אני כתבתי את זה שם אז מותר לי 2.כן את יותר כוסית ממנה והוא יותר כוסית ממנה אבל את יותר כוסית ממנו!!!!! 3.גזענית!!!!

(*)תגובה(*)

1.מותר מותר 2.אם אתה אומר...
3.גם אתה!!! 4.למה אתה גר בירושלים? 5.אהההה!!!!!!! סעיף 5!!!!!! 5 זה שווה! שמת לב שבדרך כלל שיר 5 בדיסקיםםםםם הוא שיר טובבב??

תגובה לתגובה של התגוב וה...עזבו

1.אז הכל סבמבה אגזוזים 2.אני אאומר ואני בטוח מועלם נחמה יותר כוסית ממך!!! 3.אז מה? 4.כי כאן ההורים שלי גרים אחרת הייתי גר באנטרטיקה!!!! 5.מה לעשות...אבל סעיף ג' אין זוכרת?

הלו הלו הלו

1.מה שנכון נכון... 2.גם אני בטוח שנחמה יותר כוסית ממני... 3.אני לא כוסית! 4.מה הקשר לירושלים... אתה יודע מי לא גזעני? האלה שמוכרים דברים בטלפון... כי הם לא רואים עם מי הם מדברים... 5.תמיד השיר הראשון הכי מכירים... והשיר האחרון הכי חרא... אבל שתניים לפני האחרון הוא טוב... נחמה היא מלפפון
אני לא חציל
גרצילה היא גרצילה
!!! אבל מה אבישי??? אבישי שטוחית כמו סרגל

לא ענו לך?חבל...תתקשר מאוחר יותר

1.אז כולם מסכימים 2.גם אני 3.אתה בטוח? 4.צודק 5. לא ממש השירים הכי טובים הם תמיד 5 7 9 6.אני גאה בזה שאני שטוח כמו סרגל שלא כמוך מועלם אין לי שדיים שחזיית D לא תכיל אותם

RoyalWizard

New member
עקב קיצוצים בפורום צריך...

להפסיק את הדיון הזה! למה? 1. אין משמעות 2. נחמה תמיד יותר כוסית ממועלם ומאבישי ביחד 3. אבישי כמעט נאנס! זה שונה לגמרי 4. זה לא תמיד קשור המספרים, למה? כי אני ויסמן אני קובע 5. כי בהההה??? 6. תמישכו את הדיון 7. ההנהלה השיגה כסף!

תגובה לתגובה של אבישי למועלם!

1.יאפ!
2.גמאני! (מה??..??) 3.מממ...בטוח במה?...אוף...שכחתי על מה אתם מדבריםםםם...
4.מממ...לא נכון!!! אנשים בטלפון הם גם גזענים כי הם אוהבים רק את מי שקונה מהם! 5.נכון! 5 7 9
6.אבישי אתה שטוחית?? :-O:-O 7.מפמפ...מועלם החציל!

../images/Emo41.gif

1.קח כוכב (*) 2.מועלם שטוחית...ברור שאני יותר כוסית ממנו...
3.אז כלום 4.קר באנטרטיקקה עדיף לגור ב...ג'מייקה!! (שאיפת חיי אהההה!!
) 4 וחצי.סעיף חמש בוטל עקב קיצוצים...
have a nice day

למעלה