תגידו אם זה לא גימיק

תגידו אם זה לא גימיק

אני אשכנזי מלא חולה מזרחית דיכאונית יש לי למעלה מ2500 שירים ולמעלה מ120 דיסקים מבין דייי טוב יחסית לשנים שאני שומע בסביבות ה8 שנים מבקר בכל המועדונים במזרחית בתל אביב יש לי טלפונים של זמרים כתובות מגורים שלהם האם זה גימיק תקשורתי או סתם נולדתי בטעות אשכנזי ?

Ran Bimba

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifנולדת בטעות אשכנזי.. אבל תהיה גאה../images/Emo3.gif

חחחח איזה שילוב מוזר

אשכנזי שאוהב דיכאון

alexrait1

New member
מה דעתך על משהו יותר מדהים

אני רוסי שאוהב מזרחי דיכאון. במיוחד אני מעריץ של יניב ניסימי המלך. יש לי את כל השירים שלו ואני זוכר את מרביתם בעל פה. "איך אתה אח שלי פגעת בכבודי ואת אהבותי הלכת עם חברי לך ילדה לא אסלח ואתה כבר לא חבר לא אח פגעתם בי שניכם לא אסלח לכם..." או השיר המדהים: "היא לא תפריד בינינו" עם תמיר סולטנה... "רעמים בלב הרעידו היא משכה אותי לאהבה" בקיצור אני שומע דיכאון כל הזמן... במיוחד כשאני בצבא.

אנחנו על אותו גל אחי!

חוץ מהקטע של הדיכאון וההערצה והמועדונים... אין לי הרבה דיכאון. דיכאון זה של ערבים חחח ואני בטח עוד יותר אשכנזי ממך. וכל המחשב שלי מלא במזרחית מכל הסוגים. רק מזרחית ויוונית בעצם. צריך להקים לעצמנו כת, מה אתה אומר?? גם לי כל הזמן אומרים לי שבטעות נולדתי אשכנזי. שלא תעז להסכים עם זה אבל :) אל תאבד מאשכנזיותך! זה לא סותר מוסיקה מזרחית... תהיה אשנזי גאה ועם מוסיקה מזרחית. ואם עדיין יש אנשים שיורדים על אשכנזיותך אז תפנה אליי במסרים ואני אביא לך כמה קטילות כמו שצריך! יישר כוח!

למעלה