תגידו אני חדש בקטע הזה

תגידו אני חדש בקטע הזה

אבל נהנה מכל רגע ואני רוצה שיהיו לי ידיים ובטן יפות כמו כ אחד היתאמנתי חודשיים כושר כללי כי הייתי ממש שחיף ורק עכשיו שבוועיים היתחלתי פיתוח גוף על איזה ויטמנים הורמנים שמעתי לא יודע אתם ממלצים ואם תוכלו לירשום מחרים ומאיפה קונים מרפאה אנערף תודה וגם כמה עצות לא יזיק לי :)

חן M

New member
../images/Emo3.gifנחכה שהמפענח של הפורום יכנס

ויעזור

../images/Emo198.gifפתחתי את מילון...

...ההירוגליפים שלי בעמוד מ"ה פרק ש"ו פסקה הד"א... וכך כתוב בו.. "נהנה מכל רגע ואני רוצה שיהיו לי ידיים ובטן יפות" פירוש: הצצתי על עצמי במראה, ומאוד חסר היה לי על הידיים והבטן איזה כמה קעקועי טריבל עצבניים, וגם פירסינג בפופיק... הלאה.. "כמו כ אחד היתאמנתי חודשיים כושר כללי כי הייתי ממש שחיף" אני חיב לשים דגש על היתאמנתי וכל זה למה.. בגלל ה-י' שמשנה את פירוש הכתוב . אילו היה הכותב למשל "התאמנתי" היינו יודעים כי כבר עבר בהצלחה מבחן פסיכומטרי אחד לפחות... כך שמה י' הנוספת אני למדים כי הכותב הינו בת=ן תשחורת.(כן כן, תפתחו את ספרי הפסיכומטרי ותלמדו שבן תשחורת פרושו נער) והרי ידוע, שנערים, הם בדרך כלל שחיפים.. כלומר רזי צנומים ודלי משקל ולכן נידפים ברוח.. ומכאן המילה "שחיף". עד פה מובן.. אני מקווה... "רק עכשיו שבוועיים" כאילו... ברור?! אם הדגש בשבוועיים הוא פעמיים ו' ופעמיים י' הרי שהיו אילו שבועות ארוכים במיוחד, אז מה החיפזון? למה בדיוק רק עכשיו?! "היתחלתי פיתוח גוף על איזה ויטמנים"- בא לי איזה ויטמין ערס, עשיתי עליו פוזות כיאה וכנדרש מבן תשחורת הגדל בשכונת ג'סי כהן בחולון... "הורמנים שמעתי לא יודע אתם ממלצים" - פה חסרה אות.. הפירוש הנכון הוא שמעתי שהורמונים ממלרים רק שאני לא יודע איפה, וואלה תפסו ג'וב לקייץ דופקים קופה בשביל לרדת לאילת... "ואם תוכלו לירשום מחרים ומאיפה קונים מרפאה"- אני רוצה לקנות מרפאה לרשום מחרים.. כלומר אני צריך לתפוס איזה קטע עם איזה רופא לשמן אותו קצת בתקופת הלימודים, שאם מחר יבוא לי לדפוק ברז מהלימודים, יהיה לי כיסוי. "אנערף תודה וגם כמה עצות לא יזיק לי :)" ובכלל מי יגיד לרופ הזה תודה בכלל , למה מי הוא?! וגם כמה עצות איך אני מארגן הברזות גם לחברה.. כי אחרת זה מאוד יזיק לי חברתתית, כולם יחשבו שאני חנון... בעצם עשיתי חיוך באינטרנט:) אוף... עכשיו הם בטוחים שאני חנון:( ולאור כל האמור לעיל, אני פשוט חושב שהנער הצעיר רוצה שנסביר לו למה אסור לקחת בגילו הורמונים אנאבולים ושילך לקבל תכנית מהמדריך בחדר הכושר...

טוב עזבו נסיתם תודה =]]

אני דיסלקט קשה לא נורא חחחח זה בסדר באף ]ורום לא הבינו אותי תודה לכם על הנסיון

חן M

New member
אז לא הבנת נכון..

זה היה מכוון לאדם שדיבר בהודעה הראשונה.....

רק לציון, ששלחתי לבחור מסר אישי

ואני מקווה שהוא מבין את הבעייתיות שבהודעה שלו, וניסיתי להסביר לו עד כמה שניתן ממה שרצה לדעת, וסה"כ ממה שהבנתי מה רשם.

תודה רבה הסבלנות שלכם מאוד שימחה

אותי אני תמיד רגיל ליחס חרא מהמורים ובפורמיםאחרים אבל פה באמת תודה רבה =] עזרתה לי הרבה ואני ישתדל ליכתוב יותר בסדר תודה לכם ותודה לך אמיר

חן M

New member
S u z u k i R g s x

א- ספורט זה לא קטע אלה דרך חיים... ב-ויטמינים/תוספי תזונה זה דבר אחד.... הורמונים זה דבר אחר לגמרי.... ג-באם אתה מעוניין בתוספי תזונה גש לאחת מחנויות הטבע/GNC וכו'.... ד-באם אתה מעוניין בסטרואידים/הורמוני גדילה זה לא המקום... ואני אישית נגד זה וזה נוגד את התפיסה של אורח חיים בריא...

תודה לך גם נטשתי תרעיון הזה

וכן זה דרך חיים ההחלטה הכי טובה של החיים שלי זה עושה אותי מאושר =]]

למעלה