(ותגובתו נמחקה כי היא שורשרה לא נכון-שורשרה להודעה שהייתה צריכה להימחק ולכן נמחקה גם היא..לא סתם אנו מקפידים על עניין השרשור הנכון) ולשאלתך לזמר קוראים סטליוס קזנתזידיס STELIOS KAZANTZIDIS וכן יש יודעי דבר כאלה שיקראו לו KAZANJIDIS/KAZANDJIDIS ואפילו גם KAZANTZILIS... ברוך הבא ובהצלחה בחיפושים
אתה יכול לקרוא לו איך שאתה רוצה אתל יש נכון ויש לא נכון-אתה יכול לזייף חופשי כמה שתרצה אבל תעשה לי טובה ואל תטעה אחרים בכל מקרה טוב לראותך פה שבוע טוב לך ולכולם
אם אתה חושב שאני טועה תוכיח לי אבל לא על סמך מה שכתוב על דיסקים כי זה כתוב בכל מיני צורות כמו שכתבתה אז אם יש לך דרך להוכיח לי אשמח מאוד אבל אל תגיד שאני מטעה אחרים.... (כי אתה לא ממציא יוון וגם לא החכם הכי גדול ביוונית) נ.ב שים לב להפעות שלו איך מראיינים היו קוראים לו...ואיך מבטאים את שמו.. אם אין לך דרך אחרת להוכיח לי אז עדיף שאתה לא תטעה אחרים. רק מקווה שהודעה זאת לא תימחק כי היא לא תמצא חן בעייניך...בגלל שאתה טועה...נקודה אגב אחלה שבוע שיהיה לך וקח בחשבון שאני פה כל הזמן...לא הלכתי לשום מקום
אני לא כועס ובטח לא מוחק דווקא אם היית בן אדם היית מבקש לטובתך שאמחק את ההודעה שלך אבל אתה לא ואתה עדיין מטעה אחרים-כי בכל היוונית אין אות ה-J ולכן זה לא נכון לקרוא לו קגגגג'ינגגגג''''''''ידיס (ואבוי לנו אם ברדיו שלך ו/או בכל רדיו אחר קוראים לו כך!) מקווה שהתשכנעת ואם לא אז אני גם במקרה שלך מרים ידיים (למקרה הקודם ראה הארכיון הלא רחוק) ואני שמח שאתה פה כל הזמן ואחלה ערב לך ולכולם
KAZA(TZ)IDIS באנגלית Καζατζιδις ביוונית TZ או τζ שתי האותיות הם צרוף אותיות ביוונית שתי האותיות האלו בצרוף בתוך מילה יוצרות צליל כמו האות "צדיק " שלנו עכשיו תנסו לקרוא ותגיעו למסקנה אגב ביוונית יש עוד מספר צרופים שנותנים צליל שונה דוגמא=ΜΠ צרוף שתי האותיות האלו נותן צליל של האות "ב" בעברית דוגמא=ΝΤ צרוף זה נותן צליל של "דאלת" בעברית עכשיו תעשו שולם זורבה ופאדי שבוע טוב לכולם
Δ, δ δέλτα לא האות ד ? לעומת הדוגמה שלך (דוגמא=ΝΤ צרוף זה נותן צליל של "דאלת" בעברית) פרט נמק והסבר אגב בעיניין Καζατζιδις פאדי צודק אין מה לעשות שבוע טוב מסלוניקי הרחוקה מאיתנו אלפטריה והסלוניקאיות
לא אמרתי איך כותבים את שמו אלה איך קוראים לו כולם בכל ראיונות הטלויזיה שיש לו או בכל מקום אחר...שימו לב להיגוי המילם בשמו....עד כאן מיצנו ת'נושא. נ.ב פאדי אתה מוזמן לרדיו שלנו להאזין לו....לא תפסיד זה כל הזמן יוונית לא כמו אצלך שעתיים בשנה.
מר חופש אני לא באה ללמד יוונית כולנו עדין לומדים בחיים כווניתי שכל אי הבנה צריך לישב בצורה חיובית ולא בויכוח גס והשמצות. ואך אפשר בלי ניקוד להסביר הבדלים דקים כמו ΝΤ ל Δ בין Π ל φ ? אז שבוע טוב אלפטריה ושבוע טוב חברים
השמצות? ויכוח גס? איפה ראית את זה, כילידת סלוניקי וכדוברת השפה מצאתי לנכון להעמיד דברים על דיוקם ולא חס ושלום לפגוע במישהוא כוונותי הם רק לטובה ושוב כל טוב לכם מסלוניקי הרחוקה ממני ומחברותי