תגידו! אני נורמלית?!

תגידו! אני נורמלית?!../images/Emo4.gif

עזבתי את הכפר, הלידה היתה מזעזעת, וכך גם חופשת הלידה כפי שחלקכן זוכרות, היום יש לי את הפעוטון אני עובדת מאוד קשה אך תוקף אותי לאחרונה מעין רצון עז ללדת תינוק נוסף (חמישי במספר), שקד רק בת 11 חוד' חווית הלידה וגידולה עד גיל 9 חוד' בפנימייה היתה קשה אולי בגלל זה הצורך בקיצור לא יודעת מה קורה לי, אני אתגבר על זה כמובן ולא אכנס להריון בגלל דחף ורצון עז לחוות הכל מחדש, ואולי זה הקטע של זהו! ארבעה ילדים זה מספיק אבל קשה לקבל את זה שלא אלד שוב ... השתגעתי או מה? אני רוצה עוד ילד אבל ...

גמני ככה....

הרגש מול השכל... אצלי זה בא בגלים,וכל פעם אני צריכה להרגיע את זה מחדש... אז או שאת נורמלית,או שגם אני לא

yaelia

New member
אני לא מפסיקה לחשוב על הבא

מצד אחד הללי כזה תינוק ואני אוהבת שיש לי רק אותו, מצד שני אני לא מפסיקה לחשוב על הבא. אולי כולנו קצת מקולקלות בראש.

sipi1

New member
יש לי כמה "ילד אחרון" כאלה...../images/Emo8.gif

החמישי היה אמור להיות האחרון. קצת אחרי שהוא נגמל התחיל שוב הגעגוע שאת מתארת - ונוסף עוד ילד. אחרון, אלא מה. כשמלאו לו שנתיים ידעתי שאני רוצה לעבור רק עוד פעם הריון ולידה, אחרון ודי. זה נגמר בניתוח קיסרי קשה, והכרזה שהפעם באמת זהו ודי. אפילו חילקתי את כל הציוד, הבגדים הקטנים, בגדי ההריון... וכעבור שלוש שנים התחלתי להתגעגע. כשהבנתי שזו באמת ההזדמנות האחרונה (השעון הביולוגי מתקתק במרץ) שקלנו והתלבטנו... ואיתן כבר בן שנה ורבע. והוא אחרון, בוודאי. וזה סופי. (ולמה כולם מחייכים כשאני מצהירה על כך בבטחון כזה ?) אז חוץ מלצטט את NEVER SAY NEVER, יש לי רק דבר אחד לומר : ילד אחרון מטפחים ומפנקים ומתענגים על כל רגע במחיצתו. כל אחד מהם זכה לפינוק של בן-זקונים, וכולנו הרווחנו מזה. תני לשקד את היחס המיוחד שמגיע לילדה האחרונה, ואם אחרי כל זה תחליטו על עוד הריון - היא רק הרוויחה, וגם אתם...

ציפי, אם כך יש לך שבעה ילדים

וואו איזה יופי, גם אצלי זה גלים מקסימום נחכה עוד שנה שנתיים.

ornaok

New member
דוקא יש לה שמונה../images/Emo13.gif

ואני חושבת שאף אחד חוץ ממך ומניר לא יכול להחליט כמה ילדים מתאים למשפחה שלכם לגדל!

כן, ברור שאף אחד לא יכול להחליט

עבורי רק רציתי לשתף ב"שיגעון" שתקף אותי מקווה שיעבור לי עד הגל הבא.

ו שתי

New member
מעריצה אותך!

ומצטרפת לפסיכיות- אלה בת 3 חודשים ואני כבר מתה לעוד אחד! (למרות שריאלית אני מעדיפה 3 שנים הפרש...)

lulyK

New member
נראה לי שאני הלא נורמלית.

אוטוטו בן שנה ו-5 והחשק רק מתרחק ממני. מי אמר שארבעה ילדים ה מספיק? אולי למשפחה שלכם מתאים יותר מזה?

עינבלית

New member
כנ"ל- בזמן האחרון פחות ופחות

אולי להיות ילדה יחידה זה לא נורא כל כך? אני באמת חושבת בכיוון ונחרדת

sharonmx

New member
לכי על זה....

אח"כ תצטערי.... אני מתלבטת אבל לא עושה כלום בנושא....

אביטלתל

New member
אולי יש לך צורך בחוויה מתקנת

אני מניחה שבזמן ההריון הייתם במחשבה שזה האחרון וכך גם עד עכשיו ומכיוון שהדברים היו קשים (לידה, חופשת לידה, השהות בפנימייה) אולי יש צורך בחוויה מתקנת אני חושבת שיש אנשים שלעולם ירצו ילד נוסף לכן טוב שפתחת פעוטון, יש לך אספקה

את באמת מופרעת ../images/Emo88.gif

בדיוק כמוני
זה באמת בוער בעצמותי, ואז אני נזכרת בדרך לא פשוטה וזה חלילה לא מבטל את הרצון לילד/ה נוספ/ת, אלא רק מזכיר שהמופלטה צריך לגדול עוד טיפה לצורך העניין. מציפי הבנתי כי כל ילד נוסף הוא רק פחות עבודה, אז אולי תלכי כבר על כמות מסחרית, תעשי שלישיה ואני גם מכירה פעוטון נפלא ממש ממש קרוב למקום מגוריך.

new mermaid

New member
נורמאלית כמוני, מה-שזה-לא-אומר../images/Emo8.gif

כל ההתעסקות עם האחיינית החדשה, והמקסימוּת* של הקטן הפרטי שלי, הכל מוביל אותי לחשוב שאולי הפעם לא צריך לחכות 3.5 שנים... אפילו החצי שאל אותי בתינוקיה (במתיקות כובשת
) "תגידי, זה לא עושה לך חשק לעוד אחד? לא שהוא מקסים (כי הפרטי של מי לא בעיני אימו?
)אלא שהוא ילד כ"כ רגוע ונוח, ממתין בסבלנות לתורו וליחס
בובון

meravido

New member
אצלי זה בד"כ ככה

לקראת גיל שנה של התינוק יש לי פתאום חשק עז לעוד אחד (הלוואי ותהיה אחת בפעם הבאה) אבל אז אני חושבת על זה שוב כי הפרש קטן אני לא רוצה כי זה יותר מדי קשה ואז בגיל שנתיים עובר החשק כי הוא כבר נהיה בנאדם ויש קצת עצמאות אז מה עוד הפעם לחזור אחורה? עוד פעם להשמין עד שרזיתי? עוד הפעם החששות כל ההריון שהכל יהיה תקין ושהלידה תעבור בשלום? צריך הרבה כח נפשי. אני עדיין לא סגורה על עוד ילד/ה, למרות שמאז ומעולם רציתי 4 ילדים אבל ההריון האחרון היה לי נורא קשה (אולי בגלל שהבעל עבד כל יום מ-7 עד 11 בלילה והטיפול בשני הגדולים היה עלי) והכל נורא טרי.. אולי בגלל שבעלי לא מת על הרעיון של עוד ילד. מבחינתו סגרנו ת'בסטה. אולי זה עוד ישתנה. לא ויתרתי על הרעיון שתהיה לי בת. אולי ההריון הרביעי יביא אותה?

למעלה