תגידו אני נורמלית?

מצב
הנושא נעול.
תגידו אני נורמלית?

תגידו אני נורמלית?
התחלתי היום לפנטז על תאומים לא פחות ולא יותר תאומים אני שהתחלתי מבטא 12 שעדיין לא יודעת אם ההריון תקין מפנטזת על תאומים אז זהו אני מכריזה רשמית התחרפנתי!!!! בטא נוספת ביום רביעי

לימי5

New member
בטח שמותר

תגידו אני נורמלית?
התחלתי היום לפנטז על תאומים לא פחות ולא יותר תאומים אני שהתחלתי מבטא 12 שעדיין לא יודעת אם ההריון תקין מפנטזת על תאומים אז זהו אני מכריזה רשמית התחרפנתי!!!! בטא נוספת ביום רביעי
בטח שמותר
זה טבעי . את רוצה תאומים? שיהיה בהצלחה ביום רביעי. מחזיקה אצבעות לתאומים

הכי נורמאלית שבעולם.

תגידו אני נורמלית?
הכי נורמאלית שבעולם.
זה כף לפנטז ןבהחלט עדיף על כל מיני מחשבות אחרות שעלולות להלחיץ. אז תמשיכי לחשוב לך מחשבות יפות שיעזרו לך להעביר את הזמן בכף.

תפנטזי חופשי ושרק ימשיך כך !!!!

תגידו אני נורמלית?
תפנטזי חופשי ושרק ימשיך כך !!!!
והמון בהצלחה ביום רביעי !!!!

אמאלה2

New member
כמו שנאמר: "אני אוהבת את איך שאת

תגידו אני נורמלית?
חושבת"
אם כבר מחשבות חיוביות אז למה לא כפולות?
איתך לאורך כל הדרך

פרופ´ משיח מתארח בפורום

חושבת"
אם כבר מחשבות חיוביות אז למה לא כפולות?
איתך לאורך כל הדרך
פרופ´ משיח מתארח בפורום
של שושי בנענע שאלתי אותו שם לגבי הסיכוי להריון תקים שהתחיל בצורה כזו לצערי הרב הוא הוריד את הסיכוי לאפס טוב לא ממש לאפס אבל הוא סקפטי לגבי הסיכוי של ההריון מה אתן אומרות? הפרופ´ הזה שופף אותי לגמרי ממש שבר את רוחי חבל ששאלתי אני כבר מתחילה לפתח תקוות וציפיות ובא הפרופ´ הזה ומצליח ליאש אותי לגמרי אז זהו מצב רוחי במרתף כרגע מחר אני הולת לעוד בטא כשאני מלאת ספקות וסקפטית לגבי התוצאה איזה מאניק... סליחה על הביטוי אבל ככה אני מרגישה כרגע אני מרגישה ממש חרא והכל באשמתו!!!!

אולי לא להתייחס

פרופ´ משיח מתארח בפורום
של שושי בנענע שאלתי אותו שם לגבי הסיכוי להריון תקים שהתחיל בצורה כזו לצערי הרב הוא הוריד את הסיכוי לאפס טוב לא ממש לאפס אבל הוא סקפטי לגבי הסיכוי של ההריון מה אתן אומרות? הפרופ´ הזה שופף אותי לגמרי ממש שבר את רוחי חבל ששאלתי אני כבר מתחילה לפתח תקוות וציפיות ובא הפרופ´ הזה ומצליח ליאש אותי לגמרי אז זהו מצב רוחי במרתף כרגע מחר אני הולת לעוד בטא כשאני מלאת ספקות וסקפטית לגבי התוצאה איזה מאניק... סליחה על הביטוי אבל ככה אני מרגישה כרגע אני מרגישה ממש חרא והכל באשמתו!!!!
אולי לא להתייחס
לכל מה שאומרים לך? (נכון גם לגבי מה שאני אומרת לך
) ולזכור כי מה שצריך להיות הוא שיהיה לפעמים גם כשאין הרבה סיכוי ולהמשיך לחשוב חיובי זה עוזר

יפעתי&

New member
כלנית יקרה../images/Emo23.gif

פרופ´ משיח מתארח בפורום
כלנית יקרה

קראתי את מה שכתב פרופ´ משיח בנענע וליבי נחמץ... אני מתפללת בשבילך שהוא היה נחרץ מידי ושהמציאות תהיה יותר חזקה תהיי חזקה יקירתי

כלנית אל נא תיפול רוחך!!!

פרופ´ משיח מתארח בפורום
חמודה, לספר לך איך היו הבטאות עם ענבל? בטא ראשונה 24 בטא שניה 37 (אין הכפלה, חשבו כימי או מחוץ לרחם) בטא שלישית 96 בטא רביעית 170 בשלב הזה כולם הספידו את ההריון. במקרה היינו אצל ד"ר מדג´ר (מומחה פריון הגבר) כי בעלי היה צריך לעבור ניתוח וסיפרנו לו שאני כנראה בהריון ככשמע את הערך של הבטא עשה תנועה עם היד ואמר, אין סיכוי, אבל אחרי הניתוח תהרו ספונטנית - ממש מעודד
(אגב, הוא עבר את הניתוח, ומאז הלידה עברה שנה והריון ספונטני אין
) אחרי שלושה ימים בטא 5 היתה 684 האחות התקשרה אליי בקריאות שמחה וצהלה. ואח"כ מעל 1200 בשבוע 6 ו5 ימים ראינו שק ודופק. חמודה, אצלך רק התחיל נמוך, אבל ההכפלות היו יפות מאד! זה נראה טוב מאד. אני ממשיכה להחזיק לך אצבעות לבטא של היום. רחל

שושי @:-)

New member
כלנית אני מסכימה עם שאר הבנות

חמודה, לספר לך איך היו הבטאות עם ענבל? בטא ראשונה 24 בטא שניה 37 (אין הכפלה, חשבו כימי או מחוץ לרחם) בטא שלישית 96 בטא רביעית 170 בשלב הזה כולם הספידו את ההריון. במקרה היינו אצל ד"ר מדג´ר (מומחה פריון הגבר) כי בעלי היה צריך לעבור ניתוח וסיפרנו לו שאני כנראה בהריון ככשמע את הערך של הבטא עשה תנועה עם היד ואמר, אין סיכוי, אבל אחרי הניתוח תהרו ספונטנית - ממש מעודד
(אגב, הוא עבר את הניתוח, ומאז הלידה עברה שנה והריון ספונטני אין
) אחרי שלושה ימים בטא 5 היתה 684 האחות התקשרה אליי בקריאות שמחה וצהלה. ואח"כ מעל 1200 בשבוע 6 ו5 ימים ראינו שק ודופק. חמודה, אצלך רק התחיל נמוך, אבל ההכפלות היו יפות מאד! זה נראה טוב מאד. אני ממשיכה להחזיק לך אצבעות לבטא של היום. רחל
כלנית אני מסכימה עם שאר הבנות
אני עדיין חושבת שכל עוד הביטא מכפילה את עצמה זה מסמן על הריון תקין. במיוחד שרמות הפרוגסטרון עלו. שאלת את משיח, קיבלת תשובה אבל הוא לא בהכרח צודק, הוא רק רופא מקווה שהיום הביטא תהיה כ"כ ענקית שנוכל לעשות לו נה נה נה מול העיניים. תחזיקי מעמד אנחנו איתך. שושי

כלנית,בבקשה אל תאבדי את האופטימיות

פרופ´ משיח מתארח בפורום
כלנית,בבקשה אל תאבדי את האופטימיות
כל מקרה לגופו. הרופאים שופטים לפי הסטטיסטיקות, והוא ענה לך בהתאם. אבל זה ממש לא אומר כלום לגבי המקרה האישי שלך, ראי את התשובה שקיבלת לפני. ההכפלות שלך ממש יפות "ולפי הספר" אז בואי נשמור על מה שאני קוראת כ "אופטימיות זהירה" ונמתין לראות מה יהיה בבטא הבאה. אם אני זוכרת נכון , זה היום לא? אז נמשיך להחזיק לך אצבעות ולקוות לטוב.

העיקר להיות אופטימית

תגידו אני נורמלית?
העיקר להיות אופטימית
מחזיקה לך את כל האצבעות שיש מקווה שיתבדה הפרו´ המהולל.... ותשברי את נבואתו... מאחלת לך הצלחה
קבלי חיבוק לעידוד
ואלפי פרחים שישמחו את רוחך
הכלנית תתאים יופי אה?
אמא יש רק 1

664 664 664 664 664 664 664../images/Emo127.gif

העיקר להיות אופטימית
מחזיקה לך את כל האצבעות שיש מקווה שיתבדה הפרו´ המהולל.... ותשברי את נבואתו... מאחלת לך הצלחה
קבלי חיבוק לעידוד
ואלפי פרחים שישמחו את רוחך
הכלנית תתאים יופי אה?
אמא יש רק 1
664 664 664 664 664 664 664

ושיתפוצץ משיח

gigk

New member
ידעתי וידעתי ../images/Emo6.gif איזה יופי של הכפלה

664 664 664 664 664 664 664

ושיתפוצץ משיח
ידעתי וידעתי
איזה יופי של הכפלה
את מצטרפת לצד השני של הסטטיסטיקה
בשעה טובה ! יש צורך בעוד בדיקות או שזה כבר נחשב מספיק מבוסס ?

מצב
הנושא נעול.
למעלה