תגידו אנשים אתם אוהבים גם בלוז ?

WinterSunrise

New member
תגידו אנשים אתם אוהבים גם בלוז ?

א.עם כן, אז איזה דיסקים יש לכם ? ב.מאיפה קניתם אותם ? ג. איזה נגנים של בלוז אתם מכירים ?

tomT

New member
אתה יכול למצוא

כמעט בכל חנות דיסקים, דיסקים של סטיבי ריי ווהן, באדי גאי, ובי.בי קינג. אני ממליץ על כל הדיסקים של סטיבי, על "STONE CRAZY", "DAMN RIGHT I GOT THE BLUES" "SWEET TEA" של באדי גאי, וההופעה של בי.בי ב"ריגלס". וחוץ מהם יש את אריק קלפטון, ג´ימי הנדריקס וגארי מור, אם לציין כמה נוספים.

Odin

New member
אם כבר הזכרת את "סוויט טי"...

איך הוא? כותבים עליו שהוא אלבום הבלוז הכי משמעותי שיצא בעשור האחרון. הביקורת טועה או שבאדי גאי באמת יודע לעשות מיסיסיפי דלתא?

Yaronimus

New member
אה - באדי גי!!!!

יש במוזיקה שלו כל כך הרבה חיוניות ועושר. הוא לא עושה בלוז "עתיק" כמו ג´ון לי הוקר אלא חדשני וסוחף ואני ממליץ לקנות חוץ מסוויט טי עוד אלבומים שלו. הוא האהוב עלי וכל פעם שאני שומע שיר שלו אני מסכים עם כל מילה. הבלוז שלו הוא משיקגו כי שם הוא התפרסם.הוא מהדור השני\שלישי של נגני בלוז מפורסמים שבא לפירסום עם מהפכת הבלוז באנגליה בשנות השישים. עוד כמה אלבומים ששחכתי להמליץ - bb king - live at the regal bb king - blues on the bayou john lee hooker - the healer eric clapton - blues bb king + eric clapton - riding with the king

Yaronimus

New member
הנה....

מוציאים את הבלוז ומזניחים אותו בפורומנו... ב. יש לנו חנות בהוד השרון אבל היא פחות טובה מחנויות אחרות. לך לצליל בקניון ערים בכפ"ס ולtower records שיש בה מבחר אבל אי אפשר לעשות מנויים אבל מבחר גדול.... ג. b.b. king albert king buddy guy love sculpture eric clapton stevie ray vaughan (and the double trouble

למעלה