תגידו אנשים..... חלקם ליד האולפן

Rotem Lisa

New member
אני צה להיות שם..

אני מתרגשת, ובא לי להרוג את כולם. אני רוצה לראות את קמילה!!!!!!

hadarosh16

New member
גם אני רוצה רותם!!!!!!!!!

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה דיכאון!!!!!!!!!!! בעעעעעעעעעעע

Rotem Lisa

New member
נכון!! ../images/Emo10.gif

ת´אמת ? הייתי מעדיפה שהם לא יבואו וזהו.

hadarosh16

New member
יש משהו במה שאת אומרת......

באמת מצד שני הייתי מעדיפה שהם לא יבואו אבל אם כבר פה!! אז אני רוצה לראות אותם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוףףףףףף

Rotem Lisa

New member
גם אני..

אוף, הדר! :((((((((((( טוב, אני הולכת, מתחיל ה"ספיישל".

Rotem Lisa

New member
../images/Emo14.gif

דיי, אני מדברת עכשיו עם רועי, ושנינו עומדים לבכות
למהההההההה ?!?!

shiri-d

New member
זה לא פייר../images/Emo70.gif

אמרו שרק השולשים שעונים על החידה יכולים להיות באולפן ויש מלא ילדים עם הייתי יודעת הייתי הולכת
אתמול הייתי במלון שלהם משלוש עד שמונה... איזה מגעיל פליפה... כשהם חזרו למלון אז בנו ודפקנו על החלון של האוטו שלהם, והוא לא פתח את הוליון כדי לעשות שלום, הוא סגר אותו... והם גם לא יכלו לרדת ל-5 דקות בשבילך המעריצים שלהם... אבל ראיתי את החבר של כריס מוראנה... שירי המבואסת

למה מגעיל?

את זו שהולכת ודופקת על חלון האוטו שלו ללא כל סיבה. מסכן, - עד כמה שאפשר לאהוב מעריצים, יש גבול לא? מזכיר לי את מה שעשו לנטליה אוריירו כשהפוסטמה באה לארץ. אגב, גם פקונדו ארנה היה? נו, כולה. עדיף לקיים מפגש מעריצים עם דביר ונתן. אותי אישית זה היה הרבה יותר מרגש. ועוד אגב- למה לימוזינה? כולה ערוץ הילדים! שיקחו אגד...!

Rotem Lisa

New member
פוסטמה ?

אני הייתי בשתי הופעות שלה, והיא מ-ת-ו-ק-ה-! ו.. שימי לב למה שאת אומרת. אררג!! טוב, זה לא פורום נטליה אוריירו, אז לא נדבר עלייה, שכחי ממה שאמרתי :אני רוצה את קמי ואת פליפה!! הוא פשוט יפיוף, אני חוזרת בי.. הוא י-פ-י-ו-ף, וקמי מהממת!!!

charmingirl

New member
שיקחו אגד..

לא צריך להגזים! בכל זאת צריך לתת כבוד.. אבל אין מכונית יותר קטנה מואן ענקי?!!?! מזה התרגזתי!!! כאילו הם בני נוער והכל, נכון מפורסמים מאוד אבל... בכל זאת... שאולי יהיו קצת יותר כמו בני נוער רגילים?!

בואי נסכם את עניין הנטליה- - -

זה באמת לא קשור לפורום הזה.
את דעתי עליה אשמור לעצמי..פשוט לא רציתישייתקבל הרושם המוטעה שאני אוהבת או מחבבת אותה. חלילה. הממ. מילא. עיקר שנהנית. :)

אוקי ככה-

פליפה מכוער תחת!!!!!!!!!!!!! פטו כל כך חמודה! ראיתם איזה מבט מבולבל היה להם כל פעם שדיברו אליהם בעברית! זה כל כך מצחיק! ואמא של רומינה בכלל לא דומה לעצמה!!!! מי שראה בתחילת הספיישל שלושה בנות שאמרו כזה "באנו בשביל פליפה" אז שהיו בחוץ ודיברו עם שלושה בנות שרק צחקו ואמרו שהן מנהריה.. קיצר הבלונדה וזאת משמאל לזאת דיברה הן מהכיתה שלי וזאת שדיברה היא בכיתה מקבילה.. והן לא מנהריה הן מרעננה! גרר לא משנה! ואיך הרסו את השיר פתיחה כשתרגמו אותו! ואיך הרסו את השיר פתיחה כעשו ממנו רמיקס! TaLi

למעלה