תגידו אנשים...

AMITOSH005

New member
תגידו אנשים...

מה נסגר עם הפורום בזמן האחרון!?!?! אני רגיל שהוא ממש שוקק חיים ותמיד יש הרבה דיונים והרבה הודעות!!! אני נכנס הרבה ואני רואה איזה הודעה עלובה כל כמה שעות,זה ממש קצת!!! איפה אתם אנשים?!?!?תתעוררו בואו נחיה את הפורום הזה...

AMITOSH005

New member
אני יגיד לך על מה אנחנו לא נדבר...

אנחנו לא נדבר על הסיר פויקה של גרעין בריאה,על זה נדבר בפלאפון... אבל כן אפשר לדבר על מועצת קן!(אני לא יודע,אם אתה יודע,אבל על זה מדברים בזמן האחרון במועצת מחוז,פשוט לא היית איזה שני מפגשים) אז אנשים תגידו מה קורה אצלכם בקינים אם יש מועצת קן,אם כן מה היא עושה ואיך אם לא למה לא? שתפו את חבריכם לפורום...

ionuke5

New member
בעייתי

אני יכול להגיד ששתי בעיות עיקריות זה שקשה להפגש, וזה באמת בעייתי ושאנשים לא לוקחים אחריות ולא דואגים מספיק לדברים וצריך לדחוף אותם בהתחלה

אחד הדברים הכי חשובים שקיימים בקינים שלנו

וקן שלא קיימת בו מועצת קן או שהמועצת קן בו לא פעילה חייב להתחיל לעבוד על זה.. גוף שדוחף את הקן כלפי מעלה ולוקח אחריות על כל כך הרבה דברים שצריכים לקרות ולא קורים.

Tamir Marco

New member
באפרידר

אמורה להיות ישיבת מועצת קן ראשונה ביום ראשון! (רוב הקן עדיין לא יודע זאת בצורה מוזרה). אני בניתי אותה ביחד עם צוף (שנינו הנציגים במועצת מחוז) ועם רעות, רכזת הקן שלנו. איך זה יעבוד והאם זה יעבוד בעיקר תלוי בבוגרת ובמועצת הקן עצמה, אני מקווה שזה יעבוד (ובמיוחד אחרי שהשקענו כל כך בישיבה הראשונה).

למעלה