תגידו אנשים..

ליאן.

New member
תגידו אנשים..

הועלה הרעיון של לארגן משחקי כדור-רשת במפגש בפארק. (ואם הבחור שהעלה את הרעיון יגיע - גם יהיה ציוד
) אז מה דעתכם ? מתאים/לא מתאים ?

נתן.ל

New member
אחלה של דבר.

אם כך זה אומר גם לבוא עם בגדים נוחים וניתן להסירם כאשר יהיה חם מידי. (ואז נוכל לעבור אל הפעילות שאני הצעתי לאותו היום
)

רודון

New member
כדורעף בפארק?

דווקא רעיון לא רע. יש עוד רעיון- לארגן מפגשי אימון לקראת המשחק הגדול. ואפילו להפריד בין הקבוצות על ידי כך שחברי קבוצה אחת ישחקו ללא חולצות.

ליאן.

New member
בטח שזה רעיון לא רע..

זה היה הרעיון שלך..
איזו קבוצה אתה רוצה שתהיה נטולת חולצה ?

רודון

New member
הקבוצה המפסידה

תהיה זו שתישאר בסוף המשחק עם מחסור בחלק עליון. הקבוצה תורכב מרוב בולט של נשים או בחורות או ילדות מתבגרות חמודות מה שיבטיח את ההפסד שלה וגם את הנאת שאר הקהל מהערב המוצלח ליאן תגידי- אפשר להביא את פאקו הכלב? מישו פוחד מכלב חום עם עיניים ירוקות?

טוב..

אם אתה מביא את הכלב פאקו אני אביא את דוב הנמלים שלי כריסטופר קולומבוס

Boom22

New member
אני אשמח להביא את צ´קיטה..

הכלבה הפאקינזית הכי משוגעת שיש.

הייי אם פאקו

הכלב מגיע אז גם פאקו שלי מגיע (כן לכלב שלי גם קוראים פאקן) וכן משחק נשמע רעיון מעולה ולא פרק לאומי טוב מהירקון

רודון

New member
לחץ!!!!

בשלוש השעות האחרונות הופעל עליי מכבש של לחצים לשים עודדדד תמונה של פאקו הכלב. לא היה ספק לרגע שאני יכנע, המאבק היה אבוד (הכלב הזה הורס לי ת-חיים)

רודון

New member
אם זה רק היה נכון..

אז הייתי אפילו יותר מעוצב ויפה מאשר במציאות חוץ מזה מה שלום הציוואואה שלך?

נראה לי שQ יפחד...

והנה הוא שלי ורק שלי .... למרות שהוא ידידותי לכולם.... Q - במלוא הדרו...

marlboro man

New member
תמשיכו ככה אני אביא את שלי !!

ואז בכלל יהיה מפגש של בעלי 4 רגלים ואנחנו אחריהם באטרף לוודא שלא קורה כלום לשאר אוכלוסיית הפארק במועד המיוחל! טוב ניסיתי אין לי תמונה מספיק קטנה בכדי להעלות פה אבל תארו לעצמכם בוקסרית מנומרת ששוקלת 40 קילו !!!!!!!! ונתן יעיד שהיא פצצה אמיתית!!

ליאן.

New member
המפגש הוא לסינגלס ולא לחיות מחמד.

אפשר לארגן מתישהו בכייף מפגש שיכלול חיות, אך הפעם זה לא לעניין.

Vintage

New member
ואני לתומי חשבתי...

שבמפגשים מהסוג הזה תמיד יש כמה וכמה חיות... והמבין יבין

הצעה

אפשר לשחק בטריוויה ומי שלא יודע את התשובה חייב לשתות. אלה שיש להם בעיה לנהוג חזרה אחרי זה יכולים או לענות על כל השאלות נכון או לטעות ולהשאר לישון בפארק. הערה חשובה אם ניקח את התאריך של המפגש 24.8 נגלה שאם נכפיל את ספרות היום אחד בשני נקבל את החודש. בטח בגלל זה בחרתם בתאריך הנ"ל

למעלה