תגידו אנשים...

StooSh²°°³

New member
יכולים מה את הסרט../images/Emo35.gif

Idan91

New member
או, זה בדיוק מה שאני שואלת ../images/Emo187.gif

את עצמי הרבה בקשר למילה "כנס". שאומרים "כנס ל.." כנס את מה ל..?

StooSh²°°³

New member
לא ראיתי אותו אבל...

זה אגדה שמספרת על קלטת שמציגה כל מיני סיוטים וסירטוני אימה כאלה,ואחרי שמסיימים לראות אותה מקבלים טלפון שאומר שאתה תמות תוך 7 ימים..

אז למי שראה...

למה האמא רצחה את הבת אם האבא בכלל לא אהב אותה? מה הקשר בכל העניין הזה לסוסים? למה הילדה לא עוזבת אותם אחרי שמוציאים אותה מהבאר? המטרה של הקלטת הייתה שימצאו אותי לא?!

WallFlower

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

מה שאני הבנתי זה שסאמרה פשוט עשתה דברים רעים, כנראה היו לה איזה כוחות על טבעיים או משהו. הבעייה הייתה עם האימא שכנראה הבינה שהילדה הזאת רעה (גרמה לסוסים להטביע את עצמם, גם הרופאה אמרה שאנישים היו לא בסדר כשהיא הייתה על האי וכו.) אז כנראה שהיא רצחה אותה והתחרפנה ואז הנישואים שלהם נהרסו בלה בלה בלה והאבא כעס על סאמרה שהרסה הכל וגרמה לאישתו להתאבד. האישה גידלה סוסים והיא רכבה עליהם וכו'. הכוונה המקורית של סמארה הייתה לא שיומיאו את האמת לאור אלא שכמה שיותר אנשים יתוודעו אליה, לכן היא לא הרגה את רייצ'ל שעשתה עותק מהקלטת - מפיצה אותה, ולכן היא הרגה את האיש שלא עשה עותק מהקלטת ולא הפיץ אותה, ובגלל זה היא הכריחה את איידן לעשות עותק.

תודה...

בכל אופן...יש עוד מלא דברים שלא הבנתי (ובד"כ אני לא ילדה שצריכים להסביר לה סרטים) לא משנה...תודה בכל מקרה

למעלה