תגידו אנשי שמאל .............

תגידו אנשי שמאל .............

תגידו אנשי שמאל , למה אבל למה אתם ממשיכים אם כל מיני תוכניות הזיות , כגון המעבר הבטוח בין עזה לגדה , כלומר רצף טריטוראלי בין עזה לגדה שיעבור בשטחה הריבונית של מדינת ישראל , כלומר עם אני ירצה לנסוע לאילת ברכב אני יצטרך לעמוד במחסום של המשטרה הפלסטינית ? תגידו לא נמאס לכם , אתם רוצים שיחזירו לפלסטינים את גבולות 1967 , אבל מ1948 שהוקמה המדינה עד שנת 1967 מלחמת ששת הימים לא זכור לי שהיה מעבר בטוח בין עזה לגדה , למה למה להרוס את המדינה

hornyman73

New member
מ 48 עד 67 לא היה אינטרנט

אז? מה אתה רוצה שהם יטוסו מצד לצד? מצידי שיחפרו להם מנהרה...לא מעניין אותי כלום, העיקר שיהיה שלום ואני יוכל לבקר את גוש קטיף כמו שאני מבקר בסיני, עם דרכון, טוריסט. עובדה שערבים מכינים אוכל יותר טעים מיהודים. עובדה שהשרות שלהם יותר טוב, כי היהודים חושבים את עצמם. עובדה שהמחירים שלהם הכי נמוכים. עובדה שכשחסר לך כסף ערבי תמיד ילווה לך אפילו בלי להכיר אותך, אבל יהודי ילווה לך רק עם ערבים ועם ריבית קצוצה. חומר למחשבה על גזענות...

עוד דברי הבל וסרק של אנשי שמאל

הרי רוב יוצאי עדות המזרח הם ימנים , ולמה זה ? כי הם חיו 2000 שנה עם ערבים והם יודעים מה זה המנטליות של הערבים , אפילו גולדה שהיתה אשכנזיה היא אמרה "הערבים הם אותם ערבים והים אותו ים" , מי שחושב שהוא יהיה יכול לטייל בעזה בתור תייר יהודי הוא חיי בהשליות

hornyman73

New member
רוב יוצאי עדות המזרח שונאים ערבים כ

רוב יוצאי עדות המזרח שונאים ערבים כי הם מזכירים להם את עצמם ויש להם רגשי נחיתות. אז עכשיו שהמזרחיים פתאום חברים של האשכנזים והם אדוני הארץ הם יכולים להתגבהה מעל לערבים כאילו הם יותר טובים. עובדה היא: 1. לא היתה שואה בארצות ערב. 2. היהודים המזרחיים תמיד בוכים שהשאירו כסף ורכוש רב בארצות ערב אז כנראה לא היה להם כל כך רע שם.

מעניין למה האשכנזים שונאים גרמנים

מעניין למה האשכנזים שונאים גרמנים גויים (נאצים) או רוסים גויים(קומוניסטים) אולי בגלל כי הם מזכירים להם את עצמם ויש להם רגשי נחיתות , אף אחד לא חבר של אשכנזי להיפך זה הנכון האשכנזים רוצים להיות חברים של המזרחים כדי שיזכירו להם, מה זה יהדות ולמה בכלל אנחנו חיים בארץ ישראל , ולא באוגנדה כמו ההוזה מהדומה הרצל , בארצות ערב אונם לא היתה שואה אבל היו שמה הרבה פוגרומים , דבר נוסף גם האשכנזים בוכים שהנאצים והקומוניסטים לקחו להם רכוש רב הרבה כסף וזהב , אז כנראה שהיה לכם כייף בגרמניה

hornyman73

New member
אני לא שונא גרמנים

למה אתה מנחש מה אני חושב? אותו דבר אתה עושה עם הערבים. מכליל על המחשבות. אני אשכנזי ואני לא שונא אנשים בגלל הארץ שלהם. חייתי בארצות ניכר והפלו אותי בגלל יהדותי והיו גם אנשים טובים שהיו חברים. מכל העמים. :) אני גם אוהב חלק מהדוסים. ואני אוהב רוסיות מאד מאד. קלאודיה שיפר נראית אחלה.

TOMASS The Best

New member
המזרחיים שונאים את הערבים אם כבר

רק על רקע דתי, הם לא שונאים אותם כי לשתיהם יש שערות על החזה מה זה השטויות האלה, או ששתיהם מדברים ב-ע, חחח מה הקשר בדיוק?

אברהם אבינו היה עיראקי

אברהם אבינו היה עיראקי , משה רבינו מצרי , אז איך בדיוק האשכנזים קשורים ליהדות ?

Janem

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ענק.

אם כבר, אברהם אבינו היה כורדי, הוא בא מאור כשדים שזה בחבל כורדיסטאן. רוב היהודים אינם עם אחד מבחינה אתנית. רוב היהודים הם עמים זרים שהתגיירו, אין ביננו כמעט קשר דם, רק קשר היסטורי-דתי, וזיקה לארץ, זו עובדה.

אכן יש הרבה גויים שהתגיירו בעבר

אכן יש הרבה גויים שהתגיירו וסופחו לעם היהודי במשך שנות גלותנו , למשל רבי עקיבא היה בן גרים מצאצאיו של סיסרא , שמעיה ואבטליון שהיו גדולי הדור היו מצאצאיו של סנחריב , רבי מאיר בעל הנס היה הנין של נירון קיסר , וכמובן שנכדיו של המן צורר היהודים , התגיירו כמו שכתוב בתלמוד "ובני בניו של המן למדו תורה עם רבי עקיבא בבני ברק" , ואחד מצאצאיו של המן זה רבי שמואל בר שילת , וכמובן לא לשכוח באירופה את הכוזרים והתגיירו וסופחו ליהדות

hornyman73

New member
עכשיו אני מבין

כל הדוסים הם בעצם גיורים... ורק אני צאצא של דוד המלך, שמאלני שכמוני. מדבר כיפה נפש אבל חייל חי"ר ציוני גאה. תמיד הרגשתי שהם לא חלק מהעם שלי. לקחו את היהדות יותר מידי ברצינות. חוץ מזה שסבתא רבא של דוד היא רות המואביה אז גם אני לא לגמרי יהודי.

hornyman73

New member
רות לא עברה גיור

הגיור היחידי שלה שהיא אמרה עמך עמי. היום זה לא היה עובר חותמת של רבנות.

אז בוא אני יספר לך איך ערבי מכין ..

אז בוא אני יספר לך איך ערבי מכין אוכל ליהודי , אז ככה דבר ראשון הוא יורק סמחטה לתוך האוכל והשתיה , דבר שני אחרי שהוא יוצא מהשירותים הוא לא שותף ידיים , ודבר שלישי אנשי השמאל חושבים שזה טעים

deathcaster

New member
שמעון

אני מכיר ערבים שכותבים עם פחות שגיאות כתיב ממך. והם גם פחות גזענים ממך.... כל מה שאתה כותב הם דברי שנכתבו על יהודים בגרמניה , הגיע הזמן להתבגר

hornyman73

New member
אני אוהב ערבים

ואני אוהב יהודים. ואני אוהב גויים. ואני לא מתבייש. אבל מי ששונא אדם בגלל גזעו בקרוב יתבייש מאד. אני יודע, קשה להשתנות, צריך רק לנסות לראות את עצמך במקומו של אדם אחר.

למעלה