תגידו, אתם לא פוחדים?

Noamush

New member
תגידו, אתם לא פוחדים?

אני יודע שבתוך אריאל לא מסוכן אבל אתם לא פוחדים לצאת מחוץ לאריאל? זה מקום ממש מפחיד!

לא אנחנו לא פוחדים

|לב-שזה אתם שלא גרים פוחדים לבוא לאריאל כש אריאל יותר בטוחה מכל מקום אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Noamush

New member
אני לא רוצה לפגוע בך או משהו...

אבל אני חושב שמקומות שמחוץ לשטחים הם קצת יותר בטוחים... אז אל תגידי שאריאל בטוחה יותר מכל מקום אחר כי זה לא נכון. אם לא היו שמים גדרות מסביב לעיר ומשטרת שומרון לא היתה עושה סיורים כל הזמן, כבר מזמן היו הורגים את כולכם.

אני מבינה אבל......

אבל יש יותר סיכוי שאני אמות בפיגוע בתל אביב או נתניה או ירושלים או בכל מקום אחר מאשר שאני אמות בפיגוע באריאל,הגדר היא לייתר בטחון כי לידינו יש הרבה כפרים ערביים!!!!!!!!!!!

November Dew

New member
תבין משהו...

תראה חבוב גם אם המשטרה לא הייתה שומרת ברחובות כל הזמן יחד עם הצבא ומגב, ולא הייתה שמירה ליד עזה וג´נין אז גם למטה היו פיגועים. זה לא משנה איפה אתה בארץ המצב תמיד לא בטוח אבל.... מסביב לאריאל יש גדר ושמירה הדוקה לכן הרבה יותר בטוח פה מאשר בכפר סבא למשל שיש לה כמה כניסות ובהם לא עומד ש"ג. אריאל היא אחת הערים היותר בטוחות בארץ רק בגלל הסיבה הזו. העובדה היא שכל הזמן מנסים לחדור אבל לא מצליחים, המשטרה והצבא עושים עבודה מצויינת ובהזדמנות חגיגית זו אני רוצה לברך אותם על כך חזק ואמץ כוחות הביטחון!!!!!!!!!

November Dew

New member
תגידו...

לא היה פה לפני כמה זמן איזה שמלאני יפה נפש, חבר בגוש שלום??? לאיפה הוא נעלם??? למה כבר לא שומעים אותו? חבל רציתי להזמין אותו להתארח אצלי בבית - באריאל איפה שהתושבים הם "רוצחי ילדים פלסטינאים מסכנים" אצלינו - "אוייבי השלום, מפלגי העם והמדינה" למה הוא פתאום שותק???

SAtAnic Soul

New member
עזוב,

האנשים האלה יודעים שהם טועים, אבל הם מעדיפים לא להודות בטעותם (למען הגאווה השמאלנית שלהם) אלא להמשיך לגרום לאחרים לחשוב שהם צודקים ולהביא את המדינה לאבדון לשמאל יש בעיה- להגיד "טעיתי". עדיף שהבנאדם לא יחזור.

Dante Alighieri

New member
אתם רציניים?!? יש פה שמאלנים???

יש באריאל שמאלנים?!? וואי.... אם הייתי יודע לא הייתי עובר לכאן... תגידו זה מדבק? זה עובר אם הם משתעלים עליך? אני רק מקווה שאני לא אפגוש אחד..... וואי... ואם ישב לידי אחד באוטובוס, מה אני עושה? מה, אני יכול להגיד לו "סליחה אדוני, אבל אתה שמאלני אתה יכול לעבור לשבת במקום אחר? אני פשוט לא רוצה להידבק... מובן שאני סתם צוחק ולפי דעתי פלורליזם וחופש דעות הוא דבר נפלא ואני שמח על כך שקיים שמאל בישראל! שאם לא היו שמאלנים, למי היינו אומרים "אמרנו לכם!" אחרי שהביאו לפלסטינאים נשק? האאא?!? ודרך אגב אני רוצה לחזק גם כן את דבריהם של שני קודמי שדיברו שבחים על כוחות הביטחון. רק להשכלה כללית, הכוחות השומרים על אריאל הם לא צבא ומשטרה אלא בעיקר כיתת הכוננות שהם חבר´ה מקומיים שעושים עבודת קודש. הצבא רק שומר על המוצב שעליו הוא היה שומר ממילא ככה שאריאל היא אכן המקום הבטוח ביותר בישראל, ולראיה, לא היה באריאל אף אירוע מאז פרוץ האינתיפאדה. ולכל המתחכמים שבניכם הפיגוע היה מחוץ לאריאל, בתחנת הדלק, עליה אין שמירה והצבא כבר מזמן רוצה להעיף אותה משם כי היא מטרה לפיגועים.

Dante Alighieri

New member
אההה... ודרך אגב...

גם הכביש שלנו, חוצה שומרון החדש, שנפתח תודות לראש העיר מיד עם פרוץ האינתיפאדה הוא מהכבישים הבטוחים בארץ! שוב רוב תודות לעוסקים במלאכה! The heavenly angels guards us above our heads and hearts. They guard us through the saints upon earth that fear and respect God´s ways and laws

SAtAnic Soul

New member
נקודה למחשבה

במקום להעיף את תחנת הדלק, שהיא המטרה, למה לא להעיף את הכפר השכן, הגורם לתחנה להיות המטרה?

November Dew

New member
תגידו...

לא היה פה לפני כמה זמן איזה שמאלני יפה נפש, חבר בגוש שלום??? לאיפה הוא נעלם??? למה כבר לא שומעים אותו? חבל רציתי להזמין אותו להתארח אצלי בבית - באריאל איפה שהתושבים הם "רוצחי ילדים פלסטינאים מסכנים" אצלינו - "אוייבי השלום, מפלגי העם והמדינה" למה הוא פתאום שותק???

../images/Emo85.gifאז זהו ש....לא!!!

אני אישית לא מפחדת.... לדעתי העובדה שאנחנו גרים באריאל מפחידה הרבה אנשים אבל בתאכלס שימו לב שאנחנו (טפו טפו טפו ) אחד המקומות היותר בטוחים בארץ..... ואגב ......... רק עכשיו שמתי לב שיש פורום אריאל----->מגניפ!

Noamush

New member
תודה שעניתם לי

עכשיו אני מבין שלא מסוכן אצלכם ותודה שעניתם יפה ולא קיללתם כמו בהודעות קודמות.

בבקשה.....

אבל יש לי שאלה???? מתי שאלת משהו בפורום של אריאל ומישהו ענה לך בקללות?????? אנחנו מנסים להימנע מזה!!!!!!

November Dew

New member
תמיד פה...

תראה... דיי החלטנו אם באקטיביות ואם בפסיביות שאנחנו לא מקללים כי מה הטעם בעניין??? לפי ההודעה הראשונה שלך אני מבין שאתה לא גר באריאל... מאיפה אתה ובאיזה גיל? בכל מקרה אם אתה צעיר אני מבין את ההודעה, אם אתה מבוגר...איפה הייתה כל החיים שלך??? אף פעם לא קפצת לבקר??? תגיע לפה, תעיף מבט, תבין שאנחנו לא עיר העולם השלישי, לאנשים פה יש שתי עיניים ושתי רגליים ואנחנו לא מסתובבים עם רובים וסכינים ביד מוכנים לפעולה! תבוא, תתארח... אני מבטיח לך שתאהב מה שתראה!!!

למעלה