בעיקר לאלו שיודעים לא להכנס אחד לשני לורידים.למי יש יותר סיכויים לשרוד יחד
במקרה כזה של פזרן עם קמצן אני צופה קושי אמיתי.אחד פזרן וצד שני קמצן ילך יחד??
הבדלי דת אני מתכונת שאחד דתי שני חילוני לא ניתן, ריב אחד גדול
גם פוליטית ריב אחד גדול
אפילו עם יותרו ויתפשרו - כל צד יסבול מאד , שאלה האם אפשר לסבול כל החיים??
מסכימה עם שייח: קמצן ובזבזן- אינני רואה כיצד יסתדרו.הבדלי דת אני מתכונת שאחד דתי שני חילוני לא ניתן, ריב אחד גדול
גם פוליטית ריב אחד גדול
אפילו עם יותרו ויתפשרו - כל צד יסבול מאד , שאלה האם אפשר לסבול כל החיים??
רעיתי חרדית ואני חילוניכתבתם דברים מקסימים,,אבל נניח שצד אחד פזרן וצד שני קמצן ילך יחד??
אחד דתי שני חילוני ילך יחד,
אחד ימני שני שמאלני ילך יחד??
לדעתי דברים מסוימים שהניגוד הוא מהותי--מוביל להרבה ריבים משמעותיים וקושי בהתפשרות
אני לא מדברת על אחד שאחד אוהב שוקולד, והשני מלפפון חמוץ ,אני מדברת על דברים משמעותיים
הכל יכול ללכת יחד. זה תלוי בהמון דברים שהם לא בהכרח המאפיינים של כל אחד מבני הזוג. סוגיות כמו סבלנות, סובלנות, אהבה לאחר (במקום אהבה לעצמנו), השקעה, כבוד האחר, ועוד שלל עניינים דומים הם אלה שיקבעו אם תיתכן זוגיות מוצלחת בכל מקרה ומקרה.כתבתם דברים מקסימים,,אבל נניח שצד אחד פזרן וצד שני קמצן ילך יחד??
אחד דתי שני חילוני ילך יחד,
אחד ימני שני שמאלני ילך יחד??
לדעתי דברים מסוימים שהניגוד הוא מהותי--מוביל להרבה ריבים משמעותיים וקושי בהתפשרות
אני לא מדברת על אחד שאחד אוהב שוקולד, והשני מלפפון חמוץ ,אני מדברת על דברים משמעותיים
להביא דוגמא מאחד שהסתדר דתי עם חילוני?? אני מכירה הרבה מאד חברות שלי שהתגרשו בגלל שבעליהןחזרו בתשובה והן לא,,חוכרחו ללכת למקוה בזמן שסלדו מכך,,ועוד כהנה וכהנה,,הבעלים שלהן כל הזמן באו בתלונות אליהן החולצה קצרה מידי מכנסים לא הורשו ללבוש והיו צריכות לקשור שערן בזמן שלא רצושמחה לשמוע שהם חיים נהדר,,כן ירבו
עם חוזרים בתשובה הבעיה קשה יותר מאשר עם דתיים ותיקים. "במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים". רבים מהם כפייתיים.להביא דוגמא מאחד שהסתדר דתי עם חילוני?? אני מכירה הרבה מאד חברות שלי שהתגרשו בגלל שבעליהןחזרו בתשובה והן לא,,חוכרחו ללכת למקוה בזמן שסלדו מכך,,ועוד כהנה וכהנה,,הבעלים שלהן כל הזמן באו בתלונות אליהן החולצה קצרה מידי מכנסים לא הורשו ללבוש והיו צריכות לקשור שערן בזמן שלא רצו
זו בעיה רצינית מאד וסוחבת אחריה ריבים רבים,כל אחד סוחב את הילדים לצד אחר , לא כל כך פשוט כמו שנדמה,
כדאי לקרוא את ספרה של אורה מורג אלף תפוחים, שהתגרשה עקב כך,
זאת משימה כמעט בלתי אפשרית,,אולי פה ושם,,אבל בכללי ,אם שניהם לא באותה מרצפת מתכון לריב תמידי,
גם דיעות שונות לא מפרות את הנשואים, אני הפסקתי לדבר עם אחותי בכלל על פוליקה דעותינו שונות, וראיתי שמוביל לפסים לא טובים
הפסקתי בכלל איתה פוליטיקה כי רציתי להשאר איתה ביחסים טובים,,קל וחומר בין בעל ואשה, לא מאמינה בחיי שלוה בבית שהדיעות שונות,
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.