תגידו אתם מתכננים באמת לראות

תגידו אתם מתכננים באמת לראות

את העונה הבאה...?? נראה לי יהיה לי קשה מדיי לראות את ניק עוזב...

נועה167

New member
אממ

ברור שכן, ולא רק כי לא איכפת לי מניק כמו לך אבל איך אפשר לא לראות? אני כבר מחכה לזה כמו לודעת מה.. אני אמנם בטח לא אהיה בבית אבל אני אדאג שיקליטו לי! אני לא מתכוונת להפסיד!!

לא ממש הבנת אותי...אני מתכוונת שזה

יהיה קשה מדיי מבחינת טס...נכון בפרק שהיא כל הזמן התעלפה ואמרה לניק שהיא מפחדת לאבד גם אותו...אז זהו שבעונה הבאה היא מאבדת...ומזה קשה לי בשבילה...מסכנה היא באמת מאבדת את כולם מסביבה....!!!! אז לא יודעת אם אני רוצה לראות את ההמשך.... :/ .... חוצמזה עד שתתחיל העונה החדשה אני אהיה בצבא ככה שלא תהיה לי ממש ברירה חחחחחח

נועה167

New member
אההה ../images/Emo58.gif

לא חשבתי על זה.... אממ באמת מסכנה!!! הם כאלה מעצבנים עד שהיא וניק כבר יחד ועכשיו עוד מעט הוא עוזב... זה לא בסדר!! תנו לבן אדם קצת אושר!! חח ותכלס אני לא רוצה לראות את זה.. בטח יהיה עצוב אבל מה לעשות אני אמשיך לראות גם אם כולם יעזבו.. לא יכולה בלי! (חשבתי שהתכוונת רק מבחינת זה שניק עוזב)

נועה167

New member
אני לא בטוחה כ"כ...

תראי, גם העונה הזאת כשקלייר מתה כולם חשבו שזהו.. הסידרה הלכה, תהיה גרועה וכו'.. ועדין זה לא ככה.. אמנם יש פה אנשים שחושבים שהיא ממש התדרדרה אבל אני דווקא חושבת שהיו אחלה פרקים העונה, למרות שאין כבר את קלייר... אז צריך לחכות ולראות :)

moria007

New member
ברור שכן!!!!

בולי, לא מתאים לך.... אני על כל פנים לא אפסיק לראות... אוף, שיעשו כבר שידורים חוזרים לפחות!!!!

למעלה