תגידו, אתם ראיתם את הראיון

MommyHug

New member
תגידו, אתם ראיתם את הראיון../images/Emo35.gif

של אסי דיין בעובדה? אני ממש הייתי מפוחדת... וזה לא סרט, זה אמיתי. הוא אמיתי. הוא נראה שם כמו חולה נפש, מדבר בצורה כל כך מפוזרת, חסרת היגיון, פראנואידית לעתים... כל כך מפחיד לראות אותו שם מסטול לגמרי, מוזר מדבר שטויות, עם המראה המפחיד, שיניים בחוץ וכל זה... מפחיד לחשוב שראינו אותו כ"פסיכולוג" של המדינה... והוא עוד אמר שם שהוא ייעלב אם לא יתנו לו לשחק את הפסיכולוג בעונה הבאה. מפחיד וכל כך כל כך עצוב

פספסתי את הריאיון

תספרו מה אמר שם? איך נראה? מדהים שקשה לאנשים להפריד בין השחקן לבין הדמות. אולי דווקא בגלל ששיחק פסיכולוג שכולנו הזדהינו איתו

דהאמא

New member
כן, ראיתי אותו

ולמען האמת, אני לא מבין מה הפאניקה. רוב האמנים המוכשרים בארצנו, אפילו בעולמנו, לוקחים או לקחו בזמן כלשהו סמים. זה כמעט built in עם הכישרון. את מתארת את אסי כמעט במובנים של בגידה אישית בך. עד כדי כך נשבית בהרגשה שהוא באמת פסיכולוג? אסי דיין הוא ההיפך הגמור מראובן דגן, והוא אינספור פעמים אמר זאת בעצמו. כל עוד הוא לא יהרוג את עצמו ממנת יתר, אינני רואה מה הבעיה. שיעשה מה שעושה לו טוב.

MommyHug

New member
מה שעושה לו טוב../images/Emo35.gif

הוא כבר מזמן איבד את השיקול דעת שלו. התייחסתי לעובדה שהוא היווה השראה לאומית וכתוצאה ממה שהוא עשה לעצמו האכזבה היא המונית, ובמובן מסויים אישית. זה יותר מבהיר מה סמים יכולים לעשות לאדם מוכשר. הופכים אותו לאדם עלוב וחסר ישע... מזעזע!

סלינוש

New member
אותי זה פשוט איכזב

למרות שאני יודעת שאסי דיין הוא אסי דיין ולא ראובן דגן. הפחיד אותי מאוד מאוד לראות באיזה תהומות הבנאדם נמצא, ואיכזב אותי לראות כמה הוא שונה מהדמות של ראובן. אבל, זה רק מוכיח עד כמה הוא שחקן מצוין, ועכשיו ברור לי באופן סופי שהוא לא ימשיך בסדרה, וזה ממש חבל. ובשורה התחתונה - כל כך עצוב לראות את המקומות הכל כך נמוכים האלה. ואני מאחלת לו שיוכל למצוא נחת אי פעם...

עדן גפן

New member
איכזב אתכם../images/Emo35.gif../images/Emo190.gif|פיס|

אותי זה ממש הרגיע. אשכרה הרגיע אותי.. אני כבר אלך להביא את מה שכתבתי אחרי הריאיון ואכתוב פה..

עדן גפן

New member
תראו מה כתבתי..../images/Emo190.gif|פיס|

אסי
אז אסי, אתה לא כ"כ נורא למרות שהתאשפזת בגלל הסמים שבוע שעבר. זה גרם לך להתאפס. לדבר יותר לעניין, להיות יותר מפוקס, יותר עמוק, פחות אסוציאטיבי ופחות מבולבל. (לפחות ממה שראיתי ב-"עובדה").. אז, אז לא טעיתי
באמת בעיניים רואים הכל.. העיניים האלה.. גם לך יש את הזיק המיוחד הזה בעיניים שראיתי אצל כ"כ מעט אנשים
ידעתי, אני ידעתי שאתה לא תאכזב אותי. ידעתי שמה שהבנתי מעינייך היה אמיתי. תודה, אסי
תודה על הכנות והפתיחות
בהמון אהבה והערכה עמוקה- עדן ס.ט

סלינוש

New member
??

"לדבר יותר לעניין, להיות יותר מפוקס, יותר עמוק, פחות אסוציאטיבי ופחות מבולבל" ??????????????????? את בטוחה שראינו אותו ראיון? הוא היה כל כך מבולבל, כל כך ל-א מפוקס, הוא נראה גמור... את צודקת, יש לו עיניים מדברות. מדהימות. יש בו משהו נורא מושך. אבל שומדבר לא משך אותי באיך שהוא נראה בראיון. הבנאדם הפוך לגמרי... וזה נורא עצוב.

עדן גפן

New member
אני באמת חושבת ככה..../images/Emo190.gif|פיס|

אולי זה באופן יחסי, אבל בכ"ז.

דהאמא

New member
מסכים עם כל מילה ../images/Emo45.gif

היה אחלה ראיון, ואסי הוא אחלה בן אדם. שלא ישתנה לעולם

תקציר הראיון למי שפספס

הוא הופיע בעובדה הוא נראה זוועה ביום חמישי שעבר הוא הזריק לעצמו קוקאין במנה גדולה והוא אושפז במצב קשה אסי אומר שיש לו דיכאון קיומי או אולי אי נחת, אי שמחת חיים.מילדות במקום שאמא שלו תקבל דיכאון לידה הוא קיבל את הדיכאון. הוא גר כרגע עם בנו ליאור (מקרולין) בת"א הוא אושפז 16 פעמים במוסדות שונים עקב דיכאון נעלב שהוא לא ישחק בבטיפול כנראה לעונה הבאה הוא חושב שבסה"כ הוא התנהג בסדר בצילומי הסדרה הוא רוצה שיאהבו אותו הוא מחפש אהבה. שאלון קצר כמו יאיר לפיד הדבר הכי טוב-אבא שלו (משה דיין) הדבר הכי גרוע-קרולין טעות בחייו-בריחה מצה"ל מתגעגע- לאוניברסיטה פוחד מאודטה לא פוחד למות תמיד טען שהוא ימות שנה אחרי אבא שלו נשארו לו כרגע 4 שנים. היום הוא בן 61 נראה לו שאבא שלו לא יאהב את זה הוא מרגיש אחריות לליאור לכן לא מתאבד הוכרז כשחקן השנה סיפר שהוא מזריק קוקאין הכל בחדר נראה לו אירוטי והוא כל הזמן בתחושת גמירה מתמדת זו אכן חוויה צבעים וקולות למשל שומע את המזגן קורא לו "אסי אסי אסי..." הוא הדגים את זה ונראה מאוד מגוחך אילנה אמרה לו הוזהרת בעבר והבטחת לא לקחת יותר קואקין הוא צחק ואמר עכשיו אחרי שראיתי את המוות בעיניים אני לא אקח יותר. היו לו שלוש נשים יש לו מהן ילדים אחת מהן עמליה מולטימליונרית בחו"ל החברה הנוכחית היא ורד כל פעם פנה אליה ואמר כאילו הוא מדבר אליה אני יודע שאת לא יכולה בלעדי אילנה צחקה ואמרה לו למה אתה יכול בלעדיה?!?! יש לו תלונות כלפי ורד כי סרבה שיעשן בבית קוקאין והוא בזבז כ200 אלף שקל על בתי מלון לעשן

עדן גפן

New member
בעיניי, ../images/Emo190.gif|פיס|

הוא דווקא נראה בריאיון הרבה יותר טוב מראיונות אחרים, קודמים לזה.

למעלה