תגידו אתם ראיתם פעם...

תגידו אתם ראיתם פעם...

משהו יותר יפה מכריס מרטין? איזה בן אדם יפה!! [מאוהב] [מאוהב] סליחה אני בטח נשמעת (טוב לא בדיוק) פקצה לחלוטין! אני מבטיחה זה לא יקרה שוב...

dandiel

New member
לדעתי

הוא לא כזה יפה
הוא נאה

dandiel

New member
לא הבנתי....

מה לא בסדר? (זה לא הופך אותי להומו, נכון?)

בוקי ש

New member
לי לשמל אין בעיה לשבח גברים על

הלוק שלהם..אבל בארץ שלנו כל הדוגמנים כאלה מגעולים... דודי שווה בראד פיט שווה כריס חתיך אבל לא הכי הכי

יפה יפה...

בנים אני גאה בכם! אצלנו בקיבוץ למשל עם מישהו יגיד על מישהו אחר (בנים...) שהוא יפה הוא נחשב הומו (יש חריגים כמובן)... גיא אדלר מכיר? זה דוגמן שווה בטירוף!

dandiel

New member
אז תסלחי לי

אצלך בקיבוץ הבנים הומופובים האמת שאף פעם לא הבנתי הומופובים, כמו שאף פעם לא הבנתי כל גזען אחר... אגב, תרגמתי שיר! תראו למטה

edlessme

New member
וואו... אני ממש מרגיש דיסלקט...

אני חשבתי שזה ככה אצל כל הבנים.. כאילו... איך אתם יכולים.. לא יודע.. לדעת.. שמישהוא.. יפה.. כאילו... מה.. הופך בכלל גבר ליפה?... כאילו... תנו לי את דני דה ויטו ותעמידו אותו ליד בראד פיט ואני אגיד לכם שההבדל היחיד הוא הגובה והמישקל... טוב... אולי זה בגלל שאני בכלל דפוק עם אסטטיקה...

dandiel

New member
"אתם"?

אתה לא בן? והשאלה שלך מאוד מוזרה. איך אתה יודע שאשה היא יפה? נכון מאוד, אתה מסתכל. אתה מסכים איתי שיעל בר זוהר הרבה יותר יפה מ...לימור לבנת, למשל, נכון? ואתה באמת לא מצליח להבדיל בין המראה של דני דה ויטו לבין המראה של בראד פיט? אני חושב שפשוט לא נעים לך להביע את דעתך

edlessme

New member
בפעם האחרונה שבדקתי הייתי בן...

אבל מאז עבדתי עם סכינים.... אז לך תדע... מה שהתכוונתי להגיד זה ש... אתם.. יעני אתה והשני שכתב... אמממ, לא, אני לא מסכים איתך שיעל בר זוהר ה-ר-ב-ה יותר יפה לימור לבנת... היא יותר יפה.. זה כן... אבל לא בהרבה... ולא, אני רואה את ההבדל בין דני דה ויטו ומר פיט, אני פשוט אומר שבעיניי נוא מסתכם בגובה ובמשקל, ואם לא היה לי נעים להביע את דעתי... פשוט לא הייתי מביע אותה, זה לא כאילו שמישהוא הצביע אליי ואמר:" היי, בואו ניראה מה edlessme חושב, מה אתה חושב edlessme? אנחנו כולנו רוצים מאאאוווווודדדדד לדעת.. כי מה לעשות, החיים שלנו סובבים אותך... " תשמע, אני מניח שאחרי בחינה לא ארוכה של שניהם, הייתי גם עולה על התווים היותר יפים בין שניהם... אבל זה לא עובד אצלי ככה... אני פשוט.. לא מסוגל להבדיל בין גבר יפה, גבר יפה מאוד, וגבר בינוני... לא כי אני הומו, לא כי אני הומופוב, פשוט כי אני אני... וככה זה...

NiKi†a

New member
כן הוא באמת יפה ../images/Emo13.gif

בקליפ Got Put A Smile On Your Face כן הוא ממש יפה שם..

המממ

New member
אני ראיתי מישהו יותר יפה ממנו!

קוראים לו גאי ברימן
... והוא באסיסט. בקולדפליי. כן, הוא עומד בהופעות משמאלו של כריס שכולכם כל כך אוהבים. חוצמיזה בראד פיט, ג'וני דפ... לא חסרים. מצד שני, אף אחד מהמוזכרים פה לא שר יפה כמו כריס מרטין! וזהו. שבוע טוב ושקט שיהיה לנו!

נכון...

אני כבר הזכרתי איפשהו שהבנים אצלנו הומופובים אבל זה לא כולם... אוי ג'וני דפ! איזה שווה! ובקשר לשירה אף אחד לא יכול להתחרות בכריס מרטין (חוץ מאנטוני קידיס אבל זה כבר משהו אחר...)

Kettercat

New member
בדיוק מה שבאתי לומר... ../images/Emo8.gif

עם כל הכבוד לכריס (כמה שאני אוהבת אותו!), גאי נראה... אלוהי!

למעלה