תגידו אתם רוצים מפגש???. אולי לא רק נדבר על זה וגם נעשה משהו ??
S SoldieRonit New member 6/6/05 #2 יום חמישי - 17:00 - גן העיר - ליד המזרקה -נקודת מפגש ... יש מי שבא -ברוך הבא מי שלא - הפסד שלו
ר רויטל ולירון New member 6/6/05 #3 ../images/Emo10.gif רק לא ום חמישי הקרוב אני בחתונה.... אולי יום רביעי !!!!
ח חןשסק New member 6/6/05 #4 ../images/Emo45.gif, אפשר בחופש שבועות ורונית, יש לי ביום חמישי בגרות וחזרות למסיבת סיום אז אני לא יכולה...
../images/Emo45.gif, אפשר בחופש שבועות ורונית, יש לי ביום חמישי בגרות וחזרות למסיבת סיום אז אני לא יכולה...
ק קיר קמט New member 7/6/05 #5 בכיף, אני אומר רק אם זה לא בחופש שבועות, אז שזה יהיה ביום כלשהו אחרי 6, שאני אספיק להחליף בגדים.. איכס מדים. חיל האוויר זה בלאי.
בכיף, אני אומר רק אם זה לא בחופש שבועות, אז שזה יהיה ביום כלשהו אחרי 6, שאני אספיק להחליף בגדים.. איכס מדים. חיל האוויר זה בלאי.
J just almog New member 7/6/05 #7 סבבה,אבל לא השבוע. יש לי חזרות בטירוף למסיבת סיום [שביום חמישי]. ויום שישי מצעד הגאווה P: יום ראשון סבבה.
סבבה,אבל לא השבוע. יש לי חזרות בטירוף למסיבת סיום [שביום חמישי]. ויום שישי מצעד הגאווה P: יום ראשון סבבה.
ש שוטר82חזר New member 8/6/05 #9 תנסו לעשות את זה אחרי שבועות ב30.6 יש לי יום הולדת ואני נוסע לצפון על כל המשפחה
ר רויטל ולירון New member 8/6/05 #13 נכון שזה עוד מלא זמן כדי שכולם ירשמו מראש , זה כולה יוצא יום שני לא הקרוב...הבא!
N NoWords New member 8/6/05 #14 איזה תאריך מבורך מסיימים ללמוד אז. טכנית כמובן. לא מעשית *מזכירה לעצמי את הבגרות בהיסטוריה ב26.6 *
ק קיר קמט New member 8/6/05 #16 אני יכול להשתדל, אבל אין לי מושג.. בעקרון, זה היום שאני אמור להתחיל בו את התפקיד החדש שלי.. אז... המ...
אני יכול להשתדל, אבל אין לי מושג.. בעקרון, זה היום שאני אמור להתחיל בו את התפקיד החדש שלי.. אז... המ...