תגידו, אתם שמים לב למה שקורה כאן

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
תגידו, אתם שמים לב למה שקורה כאן

טליה וקובי והסוורים, הזוגות שכל הזמן היו מקדימה (בלגים האחרונים) פשוט מאבדים את המקום שלהם....
טליה וקובי
מפסידים בדו-קרב שלוש פעמים (ואולי ארבע
).
הסוורים
כנראה יקבלו פרסה מה שממש יעכב אותם (כמובן שזה תלוי במשימות הצומת, אבל בגלל שאני אוהב אותם, אני מניח שהמשימות יהיו קשות ובמקרה הטוב אני אופתע לטובה).

זה רק אני או שהגלגל מתהפך בלאס וגאס

(כמו שזה נראה עכשיו).

LiRs Lullaby

New member
לא חושבת שהסוורים יאבדו את המקום שלהם

הם במקום הראשון ואני בטוחה שגם ללא מזל הם יצליחו כל משימה. הם לא מבזבזים זמן בכלום. אם אתה זוכר, הם גם התחילו את וגאס על צד שמאל כשקיבלו את המקום ה-5 בסיבוב הגלגל. יש לי תחושה שהגלגל ימשיך להתהפך עוד כמה פעמים.

בנוגע לטליה וקובי... אני לא יודעת. הם זוג חכם שלא רואה בעיניים, אבל בוגאס צריך יותר מזל משכל.... שזה בערך יושב בול על א"א שלך. אולי הם יצליחו בסבב הבא.

ny22

New member
מנהל
עכשיו הם בתיקו עם דבי ודנה...

מעניין מה זה אומר, כלומר מי יעשה את הפרסה...

אורישקי

New member
כנראה שלא יקבלו פרסה, זה 3-2 כבר

לדבי ודנה.

וטליה וקובי בקלות יכולים לחזור, בעיקר בהתחשב בעובדה שכולם בערך יתחילו את המשימה הבאה ביחד.

כנראה שדאבל D הולכות הביתה אלא אם כן יפציצו. (או שאלירן ואיציק שוב יתנהגו כמו מפגרים)

תמידכאן

New member
הדו קרב והלילה במלון לא כל כך הוגנים.

הם למעשה מוחקים את כל היתרון (האדיר..) של קובי וטליה. אני בטוחה שהם בילו יותר זמן ב"דו קרב" המזויף מהזמן שהם בילו במשימת החתונה

גםצופה

Member
מנהל
הלילות בבתי מלון די מעצבנים...

במירוץ האמיתי הזוגות נשארים במקום בו הם הגיעו עד הבוקר - ישנים בשקי שינה מחוץ למקום וכד'...
כאן נותנים להם לישון בבית מלון (ודי שקוף שזה על חשבון ההפקר)
זה בהחלט מוריד מהערך של המירוץ

גםצופה

Member
מנהל
לרוב יש לצוותים שקי שינה

לפחות במירוץ האמריקאי - במירוץ הישראלי כנראה שם לא צריכים כי כנראה כל לילה דואגים להם למקום שינה

בעיני יש בדבר כזה חוסר שקיפות עבור הצופה...

ny22

New member
מנהל
למה זה מוריד? דווקא בעיני

אחרי יום מתיש כמו שהם בד"כ עוברים מגיע להם לישון בבית מלון וזה גם הרבה יותר בטוח.

גםצופה

Member
מנהל
זה בערך כמו

שבהישרדות אחרי שרואים את המתמודדים שוכבים על המצעים והחול היו מעבירים אותם למלון/צימר

בהמירוץ למיליון האמריקאי כשהצוותים מגיעים למקום שסגור עד הבוקר הם נשארים במקום/איזור... למחרת גם די רואים אותם טרוטי עיניים מהשהייה במקום לא נוח ונעים... וזה בעצם אמור להיות הרעיון של המירוץ - לראות עד כמה אתה מסוגל להסתדר בתנאים לא תנאים...

הזוגות יכולים בהחלט לבחור ללכת לישון במלון - אבל זה על חשבונם. (אם למשל הם שמרו כסף שהם קיבלו במהלך המירוץ בצד...)
זה גם יכול להפריע לזוגות (למשל אם רוב הזוגות במתחם וזוג הולך למלון בסוף הוא יכול להתעכב ולהגיע למשימה יותר מאוחר מהצוותים האחרים כי המלונות לרוב לא נמצאים קרוב למקום המשימות...)

אגב, בעונה ה-9 זוג הודח בגלל שהם בחרו ללכת לישון במלון בלילה - שם הסיפור היה קצת שונה - הם בחרו ללכת למלון כי הבינו שאין אוטובוסים למקום אליו הם היו אמורים לסוע - כאשר התברר שבשעה 2 בלילה היה אוטובוס בו נסעו חלק מהזוגות...

tamarhp

New member
בישראל מה שחשוב זה המירוץ ולא התנאים הגרועים

ולכן אין שום בעיה שהם ישנו במלון.. כל עוד הם יקומו בזמן ויספיקו למשימה :)

"בישראל מה שחשוב זה המירוץ" ????

אמירה כזאת יכול לכתוב רק מישהו שמעולם לא ראה את TAR

בישראל הדבר האחרון שמתעסקים בו זה המירוץ

מתעסקים בדמויות
מרחיבים את העדויות והטקסטים של המשתתפים
מנפחים משימות
מרחיבים את האלמנטים התיירותיים
מוסיפים קטעי אווירה לרוב

אבל מירוץ?????
תחרות אמיתית????

עושים כאן הכל כדי לתת שיויון הזדמנויות מחודש בכל רגע נתון לחלשים, למתעכבים, למפשלים ולכל מי שנמצא מאחור
אם נכשלת במשימה תקבל מיד עזרה
אם סיימת אחרון אל תדאג מחר בכל מתחיל מחדש
איפה זה ואיפה תחרות?

בדיוק הפוך!

TAR מתמקד במירוץ ובתחרות עם כללים נוקשים ומוקפדים
ה"מירוץ ישראל" מתמקד במלודרמות (מבויימות?) ובמשתתפים

ספורט לעומת תיאטרון.
זה כל ההבדל.

.

ny22

New member
מנהל
מתנצל, אבל אני לא נכנס להודעות עם

כי אני מאלה שאוהבים לצפות בתוכנית עם כמה שפחות
-ים...

סליחה.

גםצופה

Member
מנהל
הספוילר הוא לעונה 9 של המירוץ האמריקאי

הסימון הוא לטובת מי שלא צפה בו (לא יודעת עד איזה עונה שידרו בהוט :))

ny22

New member
מנהל
אני לא רואה את המירוץ האמריקאי

ככה שזה לא משנה...
(ואם אני אראה אז לא יפריעו לי הספוילרים, אגב באיזה ערוץ משדרים את המירוץ בהוט?)

למעלה