תגידו בחורות/נשים, אתן אמיתיות?

tal902

New member
תגידו בחורות/נשים, אתן אמיתיות?

נושא הידידים והידידות של בנות/בני זוג ובטח בתחילת קשר הוא נושא רגיש. מבחינת כל גבר הוא יודע שזה לא פעם מוקש מבחינת הבחורה איתה הוא יוצא. מרבית הסבירות שאם יעדכן את הבחורה אז המוקש הזה עלול להתפוצץ. לכן הבחור בד"כ ייזהר בתזמון בצורה ובאופן בו יעדכן את הבחורה על הידידות.
איכשהו כשהמצב הפוך ולבחורה יש ידיד/ים, לרוב הן יזכירו את זה (או שהן עומדות להיפגש איתו ) בטבעיות שלא לומר נון שלנטיות אגבית מעצבנת. כאילו זה עניין של מה בכך.
יצא לי להכיר מישהי. אחרי הפגישה השנייה שלנו אמרה לי שלמחרת נוסעת לפגוש חבר ילדות בחיפה (מעל 100 ק"מ ממקום מגוריה).
לאחר שבוע נסעה להוריה בצפון ואיכשהו אותו ידיד היה גם שם בביקור והם נפגשו.
לאחר כשבועיים, באחת הפעמים שהציע לי שניפגש שוב, אני לא יכולתי באותו היום כי היה לי משהו שלא יכולתי לדחות. כשדיברנו בהמשך היום הודיע לי שקבעה להיפגש עם ידיד שלה בערב (ובהיחט עברה במוחי ההמחשבה של : אני לא יכול, ישר קפצה לפגוש ידיד). שאלתי אותה אם זה אותו אחד שכבר פגשה ? אמרה לי: לא. ידיד אחר. או מכר אחר לדבריה.
אמרתי לה בהומור: את מרובת ידידים אני רואה. אמרה לי ממש לא.
אבל לא על זה אני יוצא. כשאמרתי לה זה בסדר (אם כי אם להודות ברור שקצת זה הפריע אבל שיהיה), כי גם לי יש איזו ידידה או שתיים. מה אומרת לי?
"הזכרתי כבר שאני נורא קנאית?"
אמרתי לה: "את קנאית?"
ענתה לי: "מאוד. ראה הוזהרת".
אמרתי לה: "מה זה, הגמל לא רואה את הדבשת? איך מי שיש לה ידידים/מכרים יכולה להעיר על זה? לך תבין היגיון נשי...."
אמרה לי : "אצלי אני יודעת שזה כלום".

אבל תגידו: זה אמיתי ? אתן אמיתיות ?

Sugar Magnolia

New member
לא. אתה יוצא עם פסיכית.

לבחורה שפויה עם ביטחון עצמי סביר לא יפריע שלבחור שהיא יוצאת איתו יש ידידות.
&nbsp
יוצא מן הכלל-
בחורה שפגשה את הידידות שלך והאינטואציה הנשית שלה (שטועה לעיתים רחוקות) אומרת לה שהן רוצות להיות יותר מידידות. במצב כזה יש סיבה לגיטימית לקנא.

NSObject

New member
מדהים מדהים.

אנחנו, הנשים, נחליט לפי ״האינטואיציה הנשית המושלמת שלנו״ מתי ידידה שלך רלוונטית ומתי לא .
לנו, הנשים , אין שום בעיה שיהיו ידידים , ואל תעזו לקנא לנו ,או לחנוק אותנו בעניין.
כשאנחנו נחליט שידידה שלכם לא מתאימה, זכותינו(האינטואיציה המדהימה כמובן), כשאתם תחששו מידיד שלנו = אתם פרמיטיבים קנאים.

(כשאני פירסמתי כאן שהאינטואציה שלי אומרת לי משהו על ידיד,הנשים כאן גידפו אותי ללא הכרה כמה פרמיטיבי אני, וכמה פרנואיד אני)

אני מתקשה לתפוס לפעמים,עד כמה עמוק אנשים שרויים בתוך עצמם,חסרי כל יכולת להרים ת'ראש ולהבין כמה מעוותת
החשיבה שלהן,כמה אגוצנטרית ,כמה אי שוויונית ,וכמה שהיא מלאה בעצמה .
בטח בפורום הזה,שבו דיעות משתנות לפי עדר וחנפנות הדדית.

לבחור השואל,אתה צודק,אבל כאן זה לא המקום לקבל תשובות אובייקטיביות,תעיין קצת ותגלה מהר.
אני בזבזתי כאן הרבה זמן יקר לצערי על דיונים עם מוחות לא חזקים במיוחד.

tal902

New member
זה בסדר

אני לא מחפש כאן תשובות. אבוי לי (או לכל אחד) שאסתמך על פורומים לקביעת עמדות והתנהלות.
רק שיתפתי. סה טו....

Sugar Magnolia

New member
אחי, מה אתה רוצה?

לא אמרתי שהוא חייב להקשיב לאינטואציה שלה.
כן אמרתי שיש סיבה לגיטימית לקנא, וזאת דעתי.
מה הוא עושה עם הקנאה שלה? זה עניין שלו.
&nbsp
אף אחד לא מצמיד לא אקדח לרקה ואומר לו "תצא איתה".
&nbsp
בכלל לא הגבתי לשירשור שלך. לא יודעת איזה סרט אתה אוכל.

sweetdreams

New member

למעלה