תגידו בנות.......

תגידו בנות.......

אני בת 16 אני 1.65 ושוקלת 63 אתן חושבות שכדאי לי לעשות קצת דיאטה?! למרות שאני עושה ספורט כל יום ואני לא נראת שמנה מה אתן אומרות? שלכן, מאיה

rutti

New member
נראה לי..

שאם את לא נראית שמנה ואת מרגישה טוב עם עצמך אז למה לך להתחיל עם דיאטות? רק אם את לא מרגישה בנוח עם עצמך תעשי דיאטה. ואם את עושה ספורט כל היום יכול להיות שהמשקל שלך זה הרבה שרירים ולא שומן.

מסכימה עם רותי! ../images/Emo8.gif

זה נראה לי בסדר גמור, מאיונת...
חוצמזה, שאם את מרגישה עם עצמך טוב ואת לא מרגישה שמנה - אז בשביל מה דיאטה?! הכי חשוב זה שתרגישי טוב עם עצמך ושתאהבי את עצמך. ואם את כבר ככה, אז עזבי דיאטה... בשביל מה?! אני בטוחה שאת פצצה מהלכת...
אוהבת מאוד, עדי

תודה לך עדידו´ש! ../images/Emo47.gif

ווווווואוווווו, לא יודעת אם אני כל כך שרירית, יש לי גוף לא רזה ולא שמן, כמובן שהיתי רוצה לרדת אתן יודעת משהו כמו 2-4 קילו לא היתי מתנגדת! בכלל לא......השאלה איך אני עושה את זה?! וכמה שאני לא עושה ספורט, ותאמינו לי אני עושה מזה המון ספורט ביום אני לא מצליחה לרדת במשקל! אז אולי יש לכן עצות? איזה אוכל הכי כדאי לי לאכול?! וארוחות מאורגנות יש לי, רק מה לאכול?! שלכן, מאיה

מאיונת... ../images/Emo8.gif

אני לא מומחית או משהו, אבל... רציתי רק להציע לך הצעה ידידותית במיוחד: אם את מתכוונת "לפצוח" (סחטיין עלי על השפה הגבוהה)
בדיאטה, אני בהחלט מציעה לך להישאר כאן בפורום. זה מאוד עוזר. כולם כאן כ"כ מעודדים, תומכים ועוזרים... תישארי ואנחנו מבטיחים לתמוך גם בך ואת תראי איך את תרדי!!!!!!!! יאללה?
טוב, אני מממממממממש חייבת לרוץ... גם ככה אני מאחרת... אז מתה עליכם!!! :) עדי התל-אביבית

Thanx ../images/Emo9.gif

תודה לך עדידו´שששששש! אני נשארת בפורום גם אם אני לא יעשה דיאטה אבל בטוח אני יתחיל לעשות איזה משהו בקשר לזה בקרוב כי אני מתה להוריד 4 קילו! בקיצור אני ישאר פה על בטוחחחחח! שלכן, מאיה!!!!!!!! נ.ב - אני גם תל אביבית!

בסוף אני יוצאת ב...

תשע וחצי, אז יש לי עוד קצת זמן להיות כאן...
וואלה, גם את תל-אביבית? מאיפה? את עולה ל- י"א? באיזה ביצפר את? יהההה, מאאאאאגניב...
עדי

../images/Emo11.gif

אני מרמת אביב, ואת? אני עולה ליא אבל אני בבי"ס פרטי לא בת"א........ ואת?

LEMONADA

New member
תשובה.....

אמממ....לפי הנתונים לא נראה לי שאת צריכה דיאטה. אבל לפי דעתי הכל תלוי באיך שאת מרגישה עם עצמך. את יודעת, את לא חייבת לעשות דיאטה בשביל אף אחד!!! אם את מרגישה שמנה, תלכי לדיאטנית כדיי לרדת 2-3 קילו, גם אל תעשי דיאטה לבד, על דעת עצמך... זה לא טוב, מנסיון.

מממממ....

אני חושבת לרדת ב-2-4 קילו בשביל עצמי, כי נראה לי שזה מה שאני צריכה וכן נראה לי שאני אלך לדיאטנית יש מישהי מומלצת? כי לא ממש התעניינתי בדיאטה לפני כן, ואני רוצה לעשות את זה בדרך הכי טובה

חבי

New member
אני מסכימה עם הבנות!!

ברגע שתתחילי דיאטה חילוף החומרים שלך בגוף יצא מאיזון ומה שיקרה- אולי תרדי 4 קילו אבל כאשר תפסיקי את הדיאטה ותחזרי לאכול רגיל המשקל יעלה בחזרה והפעם יתווספו לך עוד כמה קילוגרמים מעבר למה שהורדת. מה גם שהדבר הראשון אם תורידי במשקל זה יהיה נוזלים ושרירים (זה הדבר שהגוף מפרק הכי בקלות) וכאשר הגןף מחזיר לעצמו את מה מהחסרת בדיאטה המשקל חוזר בצורת שומן!!! אז בינתיים תהני מהחיים...

למעלה