תגידו בנים מה הבעיה שלכם?!

black side

New member
תגידו בנים מה הבעיה שלכם?!

אם אתם כבר חסרי טקט אז תהיו חסרי טקט עד הסוף! אתם חסרי טקט בדיוק בדברים הלא נכונים מה הבעיה בלהגיד את האמת?! מה אני צריכה לנחש מה אתם חושבים!?

אה.. סליחה?

עם מי את מדברת?

free soul

New member
עם קצת מחשבה..

את כבר יודעת אם הם דוברי אמת או לא... לפני שפת גוף, לפי הבעת פנים.. אפילו, דיבור... זה עניין של זמן עד שתגלי אם הוא דובר אמת או לא.

seeyou

New member
מה הבעיה בלהגיד את האמת?! ../images/Emo6.gif

כול עורך דין יגיד לך לא להודות באשמה! אפילו חברות ביטוח... בהתחלה משקרים...לפחות מנסים.... מי שאומר את האמת ...ישר תולים אותו! בדרך כלל זאת תכונה של בנות-נשים.... בנים-גברים הם באמת חסרי טקט בדיוק בדברים הלא נכונים !! אפשר לדון לגופו של עיניין?

black side

New member
BLUP

תמונה חמודה;) הבעיה עכשיו די כללית- אני לא אוהבת אנשים שאני אמורה לנחש מה הם חושבים עליי, ואם מה שאני עושה מוצא חן בעיניהם או לא זה מעמיד את שני הצדדים במצב לא נעים- הוא מנסה להיות מנומס כמה שאפשר, ובסוף הוא יוציא את זה בבום אחד גדול עליי ואני מרגישה חסרת ביטחון כי אני לא יודעת מה הוא חושב

jessy19

New member
../images/Emo124.gif נצל"ש- עלתה לי שאלה ../images/Emo62.gif

האם אתם בעד כנות או שעדיף לשקר שקרים לבנים לפעמים? מתי "מותר" כן לשקר לדעתכם במערכות יחסים?

fipo

New member
אסור אסור

במערכת יחסים אסור אסור אסור לשקר.. כי אז השקר מתגלה.. ואז יש ריבים!! וזה גם תלוי איך מגדירים "שקרים לבנים"...אם זה לטובת הבן זוג אז אולי לפעמים במקרה מסויים עדיף לשקר לו אם זה לטובתו.. אבל ללא ספק כנות היא תכונה חשובה וביסיסית במערכת יחסים!

free soul

New member
קרה ששיקרתי..

אותו אחד לא ממש הבין אותי וחשב שעשיתי משהו משהו ענק! ואני משלמת על זה עכשיו... ביוקר.

למעלה