תגידו בנים

אושר מ

New member
תגידו בנים

מה הקטע שלכם של להגן על ידידות שלכם גם כשלא צריך? למה כשאני עם ידידים שלי במסיבה ומישהו יתחיל איתי ישר הם יעשו לו סימנים של לך, לך, היא איתנו?

יש כמה סיבות:

ישנן ידידות שיש אליהן רגש (כמו שאמרתי בדיון של "אפלטוני? AHA..."), אז זה רעיון של להשאיר את כולם רחוקים ואז, ברגע של חולשה, היא תחפש מישהו שסוף סוף יאהב אותה ואתה תהיה שם...
אנחנו בנים, אנחנו יודעים איך בנים אחרים מתנהגים, אנחנו לא רוצים שמישהו יפגע בכן.
גברים לרוב לא מבינים רמזים...

אושר מ

New member
אבל אבל אבל

זה סתם מדכא לצאת איתכם, כי אני יודעת שתהרסו סיכויים שלי להכיר בחורים
.

Anna Karenina

New member
זה דווקא ממש מוזר..

כי אני דווקא מדברת עם ידידים שלי, בנוגע לבחורים כאלה ואחרים, והם אפילו מעודדים אותי להכיר אנשים. לדעתי, הידידים ש"מונעים" מבחורים להכיר אותך, רוצים איתך קשר מעבר לידידות. קשה לי לראות למה ידיד נטו, ימנע מידידה שלו להכיר מישהו שיוגדר כ"בן-זוג".

אושר מ

New member
לא..... אני מתכוונת בסיטואציה

של נגיד מישהו מתחיל לרקוד איתך ואת נמצאת עם ידידים שלך... לא בסיטואציה שאת מספרת שפגשת מישהו

ilana4ka

New member
אממ....

אני חושבת שאם ידידם שלך מתנהגים כך, אז הם באמת מעוניינים בך ובגלל זה הם מנסים שלא לתת לך להכיר בנים אחרים, אחותי. אני יצאתי הרבה פעמים עם ידיד שלי למועדונים, ולא קרה לי כזה דבר אף פעם. *חומר למחשבה*

NBGirl

New member
הממ..

בד"כ גם אם הם לא יראו שום סימנים זה יוריד את הסיכויים שמישהו יבוא להתחיל איתך מאשר אם תבואי רק עם חברות שלך, לא ?

yardenj

New member
את לא בהכרח צודקת

מצד אחד אני למשל לא מתחיל עם בחורות שנמצאות עם בחורים(מניסיון כואב באילת),אבל מצד שני אין דבר יותר מרתיע מאשר ללכת ולהתחיל מישהי שנמצאת עם חבורה של בנות,לצערי רוב הבנות נעות בלהקות ולכן קשה לתפוס אותן אבל בתור צופה בנשיונל ג'יאוגרפיק אני למדתי מהאריות שצריך לבודד ואז לצוד.למרבה הפלא שיטת הבידוד והציד פועלת לא רע,אולי כדאי שנלמד מהחיות עוד כמה דברים?

HyPeR SoNiC

New member
חי חי... דימוי לא רע

אבל אני לא יודע כמה זה קשור לשאלה אני חושב שזה פשוט קטע שאת יוצאת עם מישהו, אז את איתו... את יעני ה"דייט" שלו... אולי הם גם מפחדים להישאיר לבד, כי הבחור ימצא חן בעינייך ואת תלכי איתו? חשבת על זה? לי, אישית, לא איכפת.... הבנים גם די נחמדים בקטעים האלה... אני זוכר שיצאתי עם ידידה שלי למועדון באילת, והיה איזה מישהו שרצה להתחיל איתה, אז הוא קודם בא אלי ושאל אותי אם אנחנו ביחד... הוא יעני ביקש אישור... אני לא רציתי להפריע אז אמרתי שלא... אבל מסתבר שהוא היה סתם איזה דפוק שבא להציק לה ולעשות פוזות מול החברים שלו.... כנראה שגם זו סיבה להגן על הבחורה ולהעיף את הבנים מסביבה...... בנות, תירגעו.... אנחנו רק רוצים בטובתכן!!!

NBGirl

New member
חחח ../images/Emo13.gif

נכון.. אבל היא בכל מקרה עם אנשים סביבה, אז נראה לי שהרבה יותר קשה כשיש בנים מסביב. אבל אני באמת אשאיר את השיפוט לזכרים.. :)

אושר מ

New member
דוגרי כן

אבל לצערי התברכתי בחברות שלא ממש אוהבות לצאת למסיבות, ולכן כשאני יוצאת למסיבות זה בדר"כ עם חברים ולא חברות. והנה בעצם עוד שאלה, למה אתם מפחדים ללכת להתחיל עם בחורה אם היא נמצאת עם עוד מישהו? הרי במקומות כאלה, ואחרי התבוננות של שתיד קות אפשר לראות אם זה החבר או סתם חבר...

Bennytt4

New member
אני לא יודע מה עם ידידים שלך אבל...

למשל אצלנו כשאנחנו יוצאים עם ידידות למועדון או משהו (וזה קורה הרבה), אז רוב הזמן אנחנו סתם באים לרקוד להתפרק, וככה גם הידידות שלנו רוב הזמן לא מנסים להתחיל איתן (והן ניראות טוב), כי זה מרתיע. אבל כשמנסים רוב הפעמים אנחנו מקבלים מהן תגובות של : "תציל אותי!! אין לי כח אליו"... אז רק אנחנו מביאים להם ניפנוף, אבל לפני זה אנחנו לא מגיבים. אם הידידים שלך כל הזמן עושים לך את הקטע של 'לך לך היא איתנו' לכל מי שמתחיל איתך, גם כשבא לך עליו - פשוט תדברי עם ידידים שלך. יכול להיות שהם לא רוצים שיציקו לך או משהו, הכי פשוט ---> תגידי להם שזה מפריע לך.

למעלה