תגידו בננות יש למישהי הצעה

smagi

New member
תגידו בננות יש למישהי הצעה

להפתעה לבעל המתוק ביום האהבה (שחל ביום שישי הקרוב)????

ומאיפה את בארץ??

אם את מהמרכז קחי אותך ואותו ליום פינוק במלון שרתון סיטי טאוור בר"ג. עולה 240 שקל לארוחת בוקר, מסז' ובילוי במתקני הספא של המלון במשך כל היום. שווה שווה שווה!

אז תבואו לעשות שבת במרכז

מה יש? חבל שלא הכרת אותך בסוכות היינו במלון קרלטון בנהריה בשמחת תורה

jif

New member
תחכי עד...

החג העברי (בקיץ) ועד אז אמצא לך רעיונות

smagi

New member
אתם ממש פורום עם פתרונות

מעשיים
מה זה חשוב עברי לועזי העיקר שיש סיבה למסיבה לא

jif

New member
כלכלית זה לא משתלם

מרוב סיבות למסיבות (ואני דווקא בעד), אני פושטת רגל.

smagi

New member
אז זהו בדיוק בגלל זה אני מחפשת

משהו שאפשר לעשות בבית בכיף לבד (רק על זה אתן חושבות פושעות
) אבל משהו שיפתיע אותו.

יש את הקופונים

אני יודעת שכתבו על זה הרבה בפורום השכן (להיות הורים), תנסי לעשות חיפוש מתקדם בפורום הזה, רעיון גדול והביצוע יותר

jif

New member
../images/Emo91.gifאני אספר לך

מה שעשיתי ביום האהבה האחרון: ידעתי שבעלי חוזר בערב מאוחר, לכן במשך אחה"צ רצתי עם הילדה (שהייתה תינוקת) לקנות בלונים וקשקושים וקניתי אוכל מוכן (ידעתי שלא יהיה לי זמן לבשל) וערכתי שולחן יפה במרפסת עם נרות וקישוטים. הדבר היחיד שכן הכנתי זה נשיקות (מרנג) שהוא מת על זה וזה גם מתאים לחג האהבה
. במקום מתנה מושקעת, קניתי לו כל מיני פיצ'פקעס קטנים.הוא ממש הופתע והתלהב מהרעיון ואין פה הוצאה גדולה ובאמת היה כיף. מומלץ בחום

smagi

New member
היי ג'יפ נראה לי שאני אלך על

הרעיון שלך. ותגידי איך מכינים נשיקות??? אני מתה לדעת ואף פעם לא מצליח לי. תודה תודה תודה מראש מגי

jif

New member
אז ככה:

לפי הזיכרון: בגלל שבעלי חוטף אותן כמו פיצוחים, אני עושה כמות גדולה. 6 חלבונים להקציף לקצף קשה ולהוסיף 2 כוסות סוכר. עכשיו יש לך 2 אופציות: 1. לקחת מעט מהקצף עם 2 כפיות ולהניח בתבנית. 2. להשתמש במזלף עם פיה בצורת כוכב (לי אין סבלנות למזלף
). את התנור אני מחממת לחום נמוך (125) ובתבנית אני מניחה נייר אפיה. אופה כשעתיים! (בינתיים אפשר לעשות קניות וכו'). מקווה שלא טעיתי בכמויות, אם כן: גנובה
יש לך משהו להוסיף או לתקן

smagi

New member
והתנור צריך להיות סגור לגמרי?

כי אמרו לי שצריך להשאיר אותו קצת פתוח כדי שהנשיקות יתייבשו טוב.

למעלה