תגידו בקשר להלנה של הרך הנולד בעגלה

dganit1

New member
תגידו בקשר להלנה של הרך הנולד בעגלה

מה עושים עם הרתמות והקשירות של העגלה? זה נראה לי מאוד לא נוח שתינוק בן יומו ישכב על זה למרות הכיסוי והסדין האם בכלל יש צורך לרתום תינוק לעגלה בחודשים הראשונים (מדובר בעגלת שכיבה) ואם אין אז האם אפשר לפרק את הרצועות האלה בינתיים?

לא משתמשים ברצועות עם רך נולד.

ממילא לוקח כמה שבועות עד שהם מתחילים לזוז. אני תחבתי את הרצועות מתחת למזרון והריפוד.

anat30g

New member
מזרון + סדין

אני הלנתי את כל ילדי בעגלה בחודשים הראשונים לחייהם - מצאתי שהם יותר רגועים בעגלה מאשר בעריסה או במיטת תינוק. קראתי איפשהו שהם אוהבים לחוש מוקפים וצפופים - כי זה מזכיר להם את הרחם. בכל אופן - אני שמתי מזרון בעגלה וגם סדין שהחלפתי כמעט מידי יום - בגלל פליטות ורוק. אם לא שמים מזרון אי אפשר לשים סדין. ענת

dganit1

New member
ואני חשבתי שאם העגלה

היא עגלת שכיבה 180 מעלות וכו אז אין צורך במזרון ו/או קרש נוספים חבל שאין לי ממי להשאיל מזרון לעגלה ממש לא בא לי להשקיע בזה בייחוד שזה רק לתקופה זמנית אולי אם אני אפרק את הרצועות מהעגלה המצע יהיה הרבה יותר ראוי לשינה... תוהה ומתלבטת....

המזרון עלה בסביבות 10 ש"ח

אם אני זוכרת נכון מההזמנת לידה ולדעתי זה הרבה יותר כיף לו לישון על המזרון בלי קשר לרצועות אני עכשיו בבעיה הפוכה איך לחבר את הרצועות ולהשאיר את המזרון

dganit1

New member
סדינים לעגלה דווקא יש לנו

קיבלנו בירושה...וגם אני מתכונת לאמץ את פטנט הציפיות לכריות... ואם אתן אומרות שהמחיר הוא בסביבות 10-20 שח אז זה באמת לא הוצאה... אבל גם זו התלבטות האם צריך לקשור את התינוק או לא ואם שמים מזרון/סדין אז איך אפשר להוציא את הרצועות?

למעלה