תגידו, גם אתם הייתם צריכים

תגידו, גם אתם הייתם צריכים

לעשות בגרות לפני שהתקבלתם לעבודה? זתומרת, התקבלתי עכשיו לעבודה במסעדת "נאפיס" באיזור חיפה והם נתנו לי ללמוד בעל פה תפריט שכולל את כל הפירוטים של המנות ומה מגישים איתם - 7 עמודים, צפופים, בכתב קטן עם המון המון פרטים וסוגי מנות. וביום הראשון של העבודה יהיה לי מבחן בכתב על זה... בכל מסעדה זה ככה?
 

Anna Karenina

New member
כרגע אני כבר לא עובדת בבית הקפה..

(אגב, זה אומר שאני מגורשת מהפורום..???) אבל לי לא היה דבר כזה, ולא שמעתי על מקומות שעושים דבר כזה, בצורת "מבחן" או משהו דומה...
 

get well

New member
אני ממש לא!!

ועד היום אני לא ממש בקיעה בתפריט..חחחחח
 

gesus

New member
וואלה גם אני../images/Emo54.gif

אני זוכר שבשבוע האחרון שלי בעבודה אחרי שנה ראיתי במטבח שמכניסים צנוברים להמבורגרים אז שאלתי את המנהלת (לא יודע למה דווקא אותה) למה הם מכניסים צנוברים להמבורגר,אז היא שטפה אותי בצעקות ואמרה לי שכל הזמן הם שמים אותם בפנים. ידע התפריט לא עושה אותך הבכרח מלצר טוב יותר,אלא זה תלוי בך ובאורח. במסעדה שעבדתי לא היה אוכל ברמה אז לא היה קריטי אם טעית בתפריט העיקר הוא שידעת לעשות את הלקוח מרוצה בסוף הארוחה. במסעדות יוקרתיות יותר,חשוב לדעת את התפריט על בוריו כי אנשים באים לאכול אוכל עם מרכיבים ספציפיים וסביר להניח שהם יצאו מרוצים אם הם יקבלו את הדאווין של הסבר מפורט על המנה.
 
למעלה