תגידו, גם אתם מרגישים כך לפעמים??

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
תגידו, גם אתם מרגישים כך לפעמים??

חולשה כזאת ועייפות שאפילו להרים כוס קשה לכם? אני יושבת עכשו מול המחשב ואפילו לשבת כואב לי. קמתי ממש הפוכה היום. כל הגוף כואב לי ובעיקר הפרקים אך מעל לכל העייפות הזאת. אני מנסה ללמוד ופשוט לא מסוגלת להתרכז ויש לי מבחן שבוע הבא, איזה ייאוש! אני מרגישה כאילו עבר עלי מחבש- כבדה כזאת ורוצה לישון כל הזמן. זה מוכר לכם?

gaia20

New member
הי מותק

כן, בהחלט מבינה? מי מאיתנו לא יכול להבין?
את יודעת, לפעמים אני חוזרת מהעבודה כל כך מותשת ב 16:15, ב 17:00 נכנסת להתקלח ומיד הולכת לישון עד הבוקר, ב 5:30 מתי שהשעון מצלצל.... אנשים אומרים לי שזה טירוף לישון כל כך הרבה....אבל מה אכפת לי.... העיקר שאני קמה כמו חדשה

לייילה

New member
../images/Emo1.gifמוכר מאד...

מאז שאני חולה אחת התופעות הכי מוכרות אצלי זו העייפות. לפעמים אני פשוט לא מאמינה כמה אני מסוגלת לישון. ועוד יותר מצחיק מזה אני מוצאת את עצמי לפעמים מנקרת,וזה משהו שאני לא יכולה לשלוט בו,העינים פשוט נעצמות מעצמן....(פדיחות) אני מבינה אותך ואת הייאוש שלך, אבל זה הגוף שלך מדבר אלייך- תקשיבי לו,והוא עייף
:תני לו מה שהוא רוצה,זה ייעשה רק לך טוב. שיהיו לך ימים טובים יותר,ביי.

ma pitom

New member
האמת היא...

שלי זה לא מוכר בכלל הסיבות היחידות שאני עייפה הן סיבות אמיתיות כמו עבודה, לימודים וכו'... ואולי זה המקום לתת תקווה לכל חולי הלופוס שלא לכולם יש את הסימפטומים הנ"ל. ולכל אלו שכן...אני מקווה שתרגישו יותר טוב ואולי קצת ספורט יעזור לכם להמריץ את עצמכם אני יודעת שלי זה נורא עוזר.

ל3

New member
תודה לכולם על התגובות

היום אני מרגישה הרבה יותר טוב. זה מדהים אותי כל פעם מחדש בלופוס איך את יכולה להרגיש כל כך רע ואומללה ובערב או כמה שעות אחרי זה- כאילו כלום. טוב, לא בדיוק אני עדיין מרגישה כאילו משהו קורה בגוף אני לא יכולה להצביע מה זה בדיוק אבל תחושה של חולשה ומין שפעת קרה כזאת . הלוואי והייתי יכולה להרשות לעצמי את הפרוולגיה לישון.זה לא שאין לי שעות שינה - תודה לאל אני ישנה טוב בלילה אך במהלך היום אני לא יכולה להרשות זאת לעצמי כי אני צריכה ללמוד ואם אני נחה אז יש לי ייסורי מצפון ואז במילא אני לא נחה כמו שצריך. בכל אופן, תודה לכולם על ששיתפתם אותי בהרגשות שלכם שירי

למעלה