תגידו, גם אתם קמים בטיפול?

ר ש ת

New member
תגידו, גם אתם קמים בטיפול?

שלום לכולם, האמת היא שאני עוקבת אחרי הפורום שלכם כבר די הרבה זמן. מאוד נעים ומעניין כאן...
אני לא צופה קבועה בסידרה, כי אין לי הוט, אבל ראיתי כמה פרקים. בפרקים שראיתי המטופלים קמו מהכסא באמצע הטיפולים שלהם ותהיתי אם זה משהו שאנשים בדרך כלל עושים בטיפול. אז מה אתם אומרים? אתם קמים בטיפול שלכם?

ברוכה הבאה....

אני לפחות, בחיים לא קמתי לשרותים או לכל דבר אחר באמצע הטיפול, ואני מדבר על הרבה מאד שעות כבר. אם מטופלים אחרים אצל מטפלים שונים נוהגים לקום ככה באמצע, זה נראה לי מאד סמלי ובעל משמעות. ואני לא מתכוון שזה "רע" אלא שיש שם כנראה פשוט סוג של בריחה מודעת יותר או פחות. אם כי כמובן כל אחד בורח ומתקומם בדרכים כאלה או אחרות בכל שלב.

אני

כמעט תמיד צריכה לשירותים. פעם אחת. ואני תמיד גם הולכת אבל לא כדי "לברוח" אלא כי באמת אני צריכה לשירותים. פעם אמר לי מישהו, שלהשתין בטיפול, זה במקום לבכות. אבל אני תמיד בוכה בטיפול. גם על שטויות. רק שם יוצא לי הבכי האמיתי. לכן ללכת לעשות פיפי, אצלי, לא נראה לי שזה תחליף לבכי, זה כי באמת שלפוחית השתן שלי מלאה...

דג שמש

New member
אני לרב הולכת בהתחלה,

לפני התחלת הפגישה עצמה. אבל באמת שמתי לב שבסדרה משתמשים בכך בצורה מעט מוגזמת... אולי כי יש צורך בשבירה כלשהי של הסיטואציה המתמשכת של שיחה בין שני אנשים.

I think it's not to bore the eye

(Sorry for the english, my computer's hebrew's broken) Anyway, I never get up during treatment, after three years... I think they do it because there's a limit to how much the human eye can take a static picture - there has to be some movement on television or else people get bored. The movement, getting out of the chair, walking around... It's all to illustrate better the feelings or behaviors of the patients, and make the entire show more vivid and less static, less 'frozen'. And I think it also works. We have to remember that this is after all a TV show, and on TV, the rules are a little different than in real life.

דג שמש

New member
מסכימה עם כל מילה,

למרות שהייתי רוצה לראות את הסדרה מעזה גם לעשות פרק שלם "סטטי" - כי למען האמת, דווקא כשהם מדברים ומספרים על עצמם (המטופלים) אותי זה מאד מאד מעניין!

BillyJoe

New member
אממ....../images/Emo9.gif

אני אף פעם לא קמתי באמצע טיפול. לא יודעת למה. אני דווקא בוכה מידי פעם בטיפול שלי אז זה לא ממש קשור. אני פשוט לא בנאדם שמשתין במקומות יותר מידי זרים. חח

אני ממש לא קמה ודואגת להשתין לפני

או שאני מתאפקת, ואז אני לא הכי מרוכזת... אבל תמיד יוצא שבטיפול אני רעבה...חחח...ותמיד שכהפסיכית שלי שואלת מה אני מרגישה אז אני עונה שאני רעבה... זה בשעה 12 וחצי כשהבטן שלי מתחילה להיות ממש רעבה...חחח...
לינוי

ממש לא...

לא יודעת למה זה ככה באמת.. אני לא קמה באמצע, ולא הולכת לשירותים או מכינה לעצמי קפה ( ידן אההם אההם).. אני יושבת מדברת מחכה שיגמר והולכת לאן יש לקום ולמה?

למעלה