תגידו, גם אתן סובלות מהמזגנים

אתי@

New member
תגידו, גם אתן סובלות מהמזגנים ../images/Emo35.gif

אני יושבת פה במשרד, קפואה מקור
, לא מצליחה לעבוד, וכולם מתלוננים שחם להם
ושלא תחשבו שאני לא לבושה - אני מביאה איתי לעבודה סוודר למרות שכבר כמעט קיץ
...

jess ועוד

New member
אני לא מדד

תגידי היית בתערוכה של צלמניה??? כי אני שומעת שהאריכו את התערוכה עד ה-7.6....

dorlim

New member
מאד !!!!

למזלי הרב אני חולקת חדר עם בחורה שגם סובלת מהמזגנים, אבל כל פעם שאני בישיבה בחדר אחד אני מרגישה שהקור חודר לי לעצמות
ומקפיא לי את המוח

fila

New member
אני לא../images/Emo42.gif

יש לנו במשרד מישהי עם דלקת פרקים שתמיד קר לה אז מדליקים רק מזגן אחד וגם לא בטמפ" מקפיאה במיוחד לפעמים אפילו חם פה

הילית*

New member
בעיה מוכרת ובלתי נסבלת

חם בחוץ בטירוף ובמשרד סיביר. אצלנו בעבודה לאחר השיפוץ הרציני שנערך לאחרונה עשו קצת שינוי במזגנים, כך שיוצא שלכל 3 חדרים יש טרמוסטט. הבעיה שאני יושבת לבד בחדר ובחדר שלידי יושבות 4 בנות ואחת מהן סובלת נורא מחום. מאחר והיא הולכת הרבה יותר מוקדם ממני הביתה אז מיד כשהיא הולכת אני מכבה את המזגן לשמחתי הרבה... דרך אגב אחת הבנות אצלנו ילדה אתמול במזל טוב והיא במהלך ההריון סבלה נורא מחום, למרות המזגן וזו בחורה שתמיד סבלה מקור.... אז אתי- יש למה לצפות !

אתי@

New member
אצלנו זה הרבה יותר פרמיטיבי

אין טרמוסטט, בחורף מכוונים לחימום ובקיץ לקרור וזהו. יש רק on ו-off ומה הכי חוצפה? מישהו שנמאס לו שמידי פעם אנשים מעיזים ללחוץ על ה- off הזמין את הנהלת הבניין לנעול את המפסק
אין גבול לחוצפה
מזל שאני מצליחה להגיע למפסק בכל זאת (יש רווח), אבל אם הם יסדרו את הרווח - אני אלחם בזה עד חורמה

kisses

New member
אני תמיד סבלתי מקור../images/Emo5.gif

וגם לי זכור כשהייתי עובדת באורנג, היו שמים שם מזגנים בפול עוצמה ולמרות שהיה קיץ בחום בפנים היה כמו סיביר ותמיד הייתי מביאה סוודר לעבודה.

אביבית1

New member
אצלי בעבודה תמיד סיביר

בגלל שיש לנו הרבה שמש אז האנשים בחדר מקפיאים לי את הצורה, ככה שיוצא שלכולם נעים ורק לי קר, רק חסר שידחפו לי מקל ב..... ואני אהיה ארטיק.

למעלה