תגידו, גם כאן יש בב"ד (בור בין דפים) כמו בוויינט?

תגידו, גם כאן יש בב"ד (בור בין דפים) כמו בוויינט?

מחפשת את התמונות שהביאה אמרלדה מהסעודה שהכינה. ראיתי הכול די ברפרוף ועכשיו רציתי להתעמק בזה ולא מוצאת.
מישהי יודעת לאן זה נעלם?
 

vered1111

New member
את יכולה למצוא פרסומים ישנים של אחרים

אם תלחצי על שם המשתמש שלהם יפתח לך חלון קטן. תלחצי על "לעולם המשתמש" ותוכלי לראות את הפרסומים/תמונות שאותו חבר פרסם.
בהצלחה,
ורד.
 
הודות לוורד מצאתי. ואשמח למתכון של החצילונים

והאם אלה חצילונים סגולים בהירים או כהים. וגם אשמח למתכון של כל תכולת הסיר המדהים הזה. תודה רבה.
 

אמרלדה

Active member
הי אורני. חצילונים וסיר קדירה

חצילונים: הם היו כהים, אבל עשיתי את זה בעבר גם עם בהירים ויצא מצוין.
הפעם הקלתי על עצמי: חבילה וחצי חצילונים, קופסת עגבניות מרוסקות גדולה, מעט שמן זית, חצי צנצנת שום כתוש ומעט מלח.
חותכים את החצילונים לארבע מהצד העגול ועד הגבעול, אבל בלי לפתוח. כמו מפרום (חיתוך צלב).
עם הרוטב הנ"ל לעבור על כל חציל, להכניס פנימה בין החיתוכים כפית מילוי או טיפה יותר, להניח את כולם בתבנית, לשפוך עליהם את כל מה שנשאר ולערבב היטב. במקור את השום הכתוש מכניסים רק פנימה כדי שלא ייחרך בתבנית, אבל במקור אין רוטב עגבניות בחוץ. הרוטב שנשאר ושפכתי עליהם מנע חריכה. כמובן, אפשר להשתמש בשום רגיל.
200 מעלות, לא זוכרת כמה זמן. בודקת. שהקליפה תצא די קריספית.
 

אמרלדה

Active member
סיר קדירה - סוג של חמין

מעט שמן בסיר גדול
שכבה פרוסות בצל עבות, מעט מלח
שכבה פרוסות תפו"א עבות (כס"מ), מעט מלח
שכבה קוביות בקר לגולש
מסביב או לצד הקוביות - נקניקיות מרגז טובות (לא חובה)
(אפשרות) שכבה כרעיים עוף
שכבה שומים שלמים או חצאים או רבעים, מקולפים רק מהקליפה הגסה
לגבי כרעי העוף, הפעם לא הכנסתי כי הכנתי בסיר נפרד חמין עיראקי, אבל בפעם הקודמת הכנסתי גם שכבה של כרעיים. יצא מצוין.
זה אמור להיות בלי מים בכלל, אבל שמתי כף כדי שהסיר לא ייחרך. מרתיחים, מנמיכים, משאירים לשעה או שעתיים ושמים על הפלטה או בחום פלטה בתנור עד למחרת.
 
למעלה