תגידו? גם לזקנות מותר לאהוב את החתיך הזה?

תגידו? גם לזקנות מותר לאהוב את החתיך הזה?

גיא אריאלי הוא הגבר הכי מושך והכי סקסי שראיתי, ואני חושקת בו בטירוף
הוא השחקן המס' 1 בשבילי
למרות שאני יכולה להיות סבתא שלו,,, גם לי מותר לחלום שאני אראה אותו פעם. תגידו? ראתם אותו בפגישה פנים מול פנים עם איזה מישהי והוא סיפר על אבא החורג שלו? תגידו? אתם יודעים איפה האבא הזה נמצא???? בכל אופן מקווה שתקבלו אותי לכאן למרות שאני זקנה אבל גם לי מותר לאהוב, לא?

חח ברוכה הבאה..

הגיל לא משנה מאמי.. את מוזמנת להישאר כאן.. אממ אני פגשתי אותו ודיברתי איתו.. אבל בחיים לא חשבתי לישאול אותו על אבא שלו.. אז ככה שאני לא יודעת.. ואני בטוחה שגם הבנות פה לא יודעות..

orianush

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

יש לנו עדיפות ל"זקנות"
אין גיל להערצה את מדברת על התוכנית "שניים" שהוא היה עם רותם סלע? בקשר לאבא שלו אין לי מושג איפה הוא כרגע.. גם לא בטוח שגיא יודע לפי כל הסיפורים אגב, אני אוריאן ואת מוזמנת להישאר איתנו כמה שיותר

מרובעת

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני לא ציפיתי לפגוש אותו אבל ראיתי אותו בתור לקופה בדיוטי פרי זה היה לפנות בוקר והוא קיווה שאף אחד לא יזהה אותו (אני ממש מבינה אותו) זה היה בערך בחודש אפריל אין לי מושג לאן הוא טס, אני טסתי לפרג. לא ניגשתי אליו ודיברתי איתו (ביישנית שכמותי) אז ככה שהכל אפשרי גם לפגוש את גיא אריאלי במקום כל שהוא ולגבי האבא הביולוגי שלו הוא גר בבולגריה. ומותר לאהוב בכל גיל תרגישי חופשי wellcome

אמממ.....

גיא אריאלי בהחלט חתיך.....(לא הייתי מגדירה הכי סקסי אך ברמה מסויימת בהחלט כן...) לגבי אבא שלו....אביו חי בבודפשט (הוא ביקר אותו שם לא מזמן) ראיתי אותו המון המון המון פנים מול פנים (עבדנו יחד
) ובהחלט מגיע לו חזק ואמץ על הדרך שהוא עשה....הוא הדוגמא החיה למישהו שרוצה משהו....ומשיג את מה שרוצה וכל הכבוד לו על זה
המשך ערב נעים לכולם...
מקסי

למעלה