תגידו גם לכם זה קרה?

88סול

New member
תגידו גם לכם זה קרה?

שאתם מרגישים או הרגשתם שכולם מסביבכם עושים הרבה דברים ומספיקים הרבה.
ואילו החיים שלכם דיי שיגרתיים, תקועים כאלה במקום ושומדבר לא משתנה.

אשמח לשמוע מה עשיתם כדי לשנות את המצב..

תודה רבה למי שמגיב

סאטוריס

New member
כן זה קרה

בערך
בכל אופן יש כמה סוגי מצבים.
אבל הפתרון לכולם מתחיל
בלהבין מה את רוצה.
מה המטרות שלך.
את יודעת זה לא חייב להיות דברים גדולים כמו תואר.
זה יכול להיות משהו קטן כמו שאת אוהבת נניח ציור - אז להרשם לחוג ציור וכד'.
טיול לחו"ל. לעבור לגור לבד או עם שותפים.
זוגיות - אז להשקיע , לצאת יותר, להכיר, אתרי הכרויות...וכד'
מה שחשוב שתממשי את עצמך פחות חשוב מה אחרים עושים.

בהחלט קרה לי..

הפתרון הוא לקחת דף ולכתוב רשימה של דברים יוצאי דופן שיעשו לך טוב (כמו טיול בדרום/קמפינג עם חברים/יציאה למסעדות וברים)... ויוציאו אותך מהשגרה...

Any991

New member
לפעמים

אתה יכול להרגיש שאחרים עושים דברים שונים ממך או שקבלת ההחלטות שלהם שונה אבל לא משהו אחר.
צריך פשוט לא לחשוב על זה ולהבין שאם יש מצב של תקיעות, לצאת ממנו לאט לאט - אפילו להתחיל בפעילות קטנה שמבחינתנו היא שבירת מצב קיים (גם בעייני אחרים זה מאוד רגיל)

BloodyRose

New member
קודם כל - להפסיק להשוות למצבם של אחרים

מה מפריע לך - העובדה שהחיים של אחרים נראים כאילו הם מתקדמים, ואילו שלך תקועים, או שהחיים שלך תקועים?

אם החיים שלך "תקועים" ולא רע לך עם זה - אז מה זה משנה מה קורה בחיים של אחרים?
אם החיים שלך "תקועים" ורע לך עם זה - אז מה זה משנה מה קורה בחיים של אחרים?

עכשיו, אחרי שהפסקנו להסתכל על אחרים, אפשר להתחיל להסתכל על עצמנו.
מה מרגיש לך תקוע? מה היית רוצה לשנות? עם איזה שינוי היית מרגישה בנח? (לדוגמא - הייתי יכולה להגיד עד מחר עד כמה אני רוצה חיי חברה פעילים יותר, כשבעצם אני יודעת שאם זה היה קורה, הייתי מרגישה חנוקה ותשושה ורק רוצה להסתגר לבד בבית)
תנסי גם לעשות הפרדה בין דברים שאת יכולה ורוצה לשנות, לבין דברים שצריך להשלים עם המצב הקיים שלהם. ברגע שתעשי את ההפרדה הזו, יהיה לך הרבה יותר קל להוביל לשינוי.

אי אפשר לתת לך עצות על מה ואיך לשנות, כי לא פירטת מה מפריע לך, אז אני רק אגיד דבר קטן - אם יש משהו שמפריע לך, ויש לך את היכולת לשנות אותו, תשני. מה עוצר בעדך?

nike001

New member
כן

ומנסה למצוא אפשרויות להכנסה נוספת.
חמישי שמח! תחייכ/י

לפחות..

oromer

New member
מנהל
כן....

השאלה אם זו רק הרגשה שלך או שהיא ממש מבוססת?

אני אסביר, אני יכולה להבין את ההרגשה שכולם מספיקים כאשר אצלך אין שינויים מהותיים/ קיצוניים. אבל בפועל, אצל רוב האנשים חווים חיים שגרתיים ולא עוברים שינויים קיצוניים לעיתים דחופות.
אני מבינה שבתחילת שנות העשרים, עובדים (לפעמים מחליפים כמה מקומות עבודה) נוסעים לטיול הגדול בחו"ל עושים פסיכומטרי מתחילים ללמוד. אח"כ מחפשים עבודה. זה נראה הרבה בפרק זמן קצר, וכשאתה לא בקשר עם מישהו תקופה אתה מרגיש בבום את כל מה שהספיק ואתה ישר בודק אצלך, מה איתך? מה אתה הספקת? ההשוואה למרות שהיא לא תמיד במקום היא בלתי נמנעת לפעמים... כל אדם עובר דרך שונה..

כל אדם צריך לבדוק עם עצמו, אני מרוצה במקום שבו אני נמצא? אם לא מה עלי לעשות כדי להגיע לשם... האנשים שמסביב זה אולי רק טריגר לעשות את הבדיקה הזו אבל אין צורך להשוות...

אני לא חושבת שהחיים של האנשים מסביב טובים כל הזמן מעניינים וכל יום יש הפתעות חדשות וכל יום משתנה אצלם משהו...אני גם חושבת שיש דבר טוב בשגרה...נכון שלפעמים צריך "לשבור" שגרה, לנוח לעשות דברים מעניינים, אבל כל האקשן הזה יכול גם לעייף...

בנוסף לפעמים נראה מהצד שלאחרים יש חיים מושלמים. הם מתקדמים, מספיקים הרבה, מצליחים, ולא תמיד זה באמת ככה. אנחנו לא תמיד יודעים איזה דרך עברו כדי להגיע לשם....

למעלה