יש אדם ששונא את עצמו, אם לא היה שונא את עצמו, לא היה מחפש לשנוא אחרים.שנאה עצמית??
הקים אדם שבאמת ובתמים שונא את עצמו????
לי קשה להאמין
אם חשיבה זו במחילתך,הרוב שונאים את עצמםיש אדם ששונא את עצמו, אם לא היה שונא את עצמו, לא היה מחפש לשנוא אחרים.
אינני יודע. אבל ללא ספק יש כאלו ששונאים את עמם/מולדתם וכדו', גם אם פעמים רבות הם לא מתרגמים זאת כך.שנאה עצמית??
לי קשה להאמין
כןשנאה עצמית??
לי קשה להאמין
אם חשיבה זו במחילתך,הרוב שונאים את עצמםיש אדם ששונא את עצמו, אם לא היה שונא את עצמו, לא היה מחפש לשנוא אחרים.
נכון זזה לא מאהבת האדם,,,אבל עדין לא אומר שהם שונאים את עצמםתסתכלי על הממשלה, תראי כמה מועמדים להגדרה. גם ברחוב אפשר לראות כאלה.בתחילת השבוע ראיתי כמה שליחי וולט ברחוב מרכזי בת"א הולכים מכות ברמזור. זה לא מתוך אהבת האדם.
הגדירי שנאה עצמית?אם חשיבה זו במחילתך,הרוב שונאים את עצמם
נכון זזה לא מאהבת האדם,,,אבל עדין לא אומר שהם שונאים את עצמם
אדם שונא את עצמו קל להגדיר ,שונא את מראהו,,שונא - חושב שהוא לא מספיק חכם או לא מספיק טוב,,,בקיצר מה שטוב אין בוהגדירי שנאה עצמית?
זה אדם עם בעיות נפשיות.אדם שונא את עצמו קל להגדיר ,שונא את מראהו,,שונא - חושב שהוא לא מספיק חכם או לא מספיק טוב,,,בקיצר מה שטוב אין בו
יתכן, אולי מרחם על עצמו, לא שונא וכי מאין באים כל כך הרבה אנשים עם אגו נפוח??זה מאהבה עצמית מופרזת,זה אדם עם בעיות נפשיות.
יש בזה משהו.נכון זזה לא מאהבת האדם,,,אבל עדין לא אומר שהם שונאים את עצמם
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.