תגידו הבשרים זה מה שהבטיחו לשי

תגידו הבשרים זה מה שהבטיחו לשי ../images/Emo35.gif

זוכרים שהייתה לו משימה שלפחות 6 אנשים יישארו בזריחה, ובתמורה הם יקבלו ארוחת בשרים? למה הוא לא מספר להם?

insane sanity

New member
תמוה. תמוה. תמוה. תמוה.

לא מובן הקטע הזה בכלל. למה מסתירים את תוצאת המשימה הזו מהצופים? מהדיירים? ואם הוא נכשל, למה זה לא נחשף? ובסוף הם כן זוכים בבשרים? למה..?

cookies10

New member
ההפקה היתה צריכה לספר שבזכות שי

אתם מקבלים בשרים על האש. שתיה ומוזיקה... כי הוא הצליח במשימה שנתנו לו. ולספר להם מה היתה המשימה... למה שהחברה לא ידעו.... כמו מה שקרה עם יוסי בזמנו... שהוא עבד ואף אחד מחברי הבית לא עבד אז בסוף כן סיפרו ליוסי שרק הוא עבד... למה לא להגיד דברים טובות ולא רק ולחפש את הדברים לא טובים...

יNOT

New member
שי לא הצליח במשימה ../images/Emo31.gif

אלא אם כן הם שינו אותה אח"כ .....

cookies10

New member
שי הצליח במשימה

המשימה של שי היה להביא שישה חברה ולהיות ערים עד הזריחה והיה אסור לשי להגיד את הסיבה שי סיפר לאשר סתם שהוא רוצה שיקום להתפלל לסליחות והוא גייס יותר משבעה חברה שהתפללו עד אור הבקר. וההפקה אמרה לשי שהוא עבר בהצלחה את המשימה. אז אתמול היה מתאים לציין שבזכות שי יש מסיבת בשרים, ואם שי לא היה עומד במשימה לא היתה מסיבת בשרים..

יNOT

New member
שי לא הצליח במשימה אלא אם כן עשו לו הנחות

המשימה שלו הייתה לגרום להם להתפעל מהזריחה לא רק לראות את הזריחה יחד איתו. ולכן אני אומר שוב, הוא לא הצליח במשימה, אלא אם כן בחרו להגמיש את המשימה בשבילו.

Ron613

New member
אפילו אם זה נקרא שהוא כן הצליח

יש בעיה לספר את זה לדיירי הבית. כי זה יראה את שי כשקרן, למרות שזה היתה לטובה. כי לא ביקשו ממנו לשקר למשימה, והוא על דעת עצמו החליט לשקר..

cookies10

New member
ההפקה היתה צריכה לספר שבזכות שי

אתם מקבלים בשרים על האש. שתיה ומוזיקה... כי הוא הצליח במשימה שנתנו לו. ולספר להם מה היתה המשימה... למה שהחברה לא ידעו.... כמו מה שקרה עם יוסי בזמנו... שהוא עבד ואף אחד מחברי הבית לא עבד אז בסוף כן סיפרו ליוסי שרק הוא עבד... למה לא להגיד דברים טובות ולא רק ולחפש את הדברים לא טובים...

BeN ShaDe

New member
טכנית...

שי הצליח להקים את כל הדיירים לזריחה , למרות שאמר להם שזה בשביל משהו (אמר שזה בשביל קלטת מחברה שלו ולא בשביל מנגל). ככה שכנראה שהוא אכן עמד במשימה.

דווקא הראו 2 מקרים שהיו לרעתו..

1. כשהתפרץ על לאון וזרק עליו כרית.. 2. כשאמר ללאון לסתום

cookies10

New member
היי NOT

אתה יכול להסביר לי בבקשה איך אני אוכל לבצע שבכרטיס האישי שלי לא יופיעו ההודעות שכתבתי ואם אפשר שרק אני עם הסיסמה שלי אוכל להיכנס תודה

למעלה